Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
Szeretnék még egy klassz videót összerakni, ha vkinek van vmi ötlete, h mi legyen benne, vagy az is nagy segítség lenne, ha megmondja milyen zenére csináljam meg.
<#wave>

Nothing is True, Everything is Permitted

Sziasztok Kié az FAQ?Az hogy lehet h egyéb manünél,a Hogyan lehet teljes Képernyõre raknia játékot?..kérdésnél az van odaírva hogy sehogy? Azt legyen oly szíves és írja át hogy SHIFT+ENTER Lenyomásával az ablak felugrik teljes képernyõre!!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

CroftManor
Nekem a fényerõ asszem 10/5, alapon így volt, hozzá se nyúltam és mégis szar.

Magiszter
Igen, nem egészen ezt kellene látnod. Amúgy Eagle vision-ben (továbbiakban EV) nekem is nagyon világos a kép. Pl a végén mikor ajeleket nézed a falon... EV-ben se látom sokkal tisztábban, mint normában. Nagy piros dzsuvák. Csak messzirõl tudom kivenni hogy oda most írva van valami... lehet le kellene vennem a fényerõt? :-D

CroftManor
Az embereket fehér körvonallal, a katonákat meg piros körvonallal kéne látnom szürkés, homályos látásssal.

CroftManor
Felteszem mégegyszer a kérdést, másnak is van olyan gondja, h az eagle visionja nem mûködik rendesen? Ne mondja nekem senki, h ilyen az eagle vision, mert már végigvittem majdnem két hónapja és akkor nem ilyen volt!
ezt látom elötte
eagle visionban

Magiszter
Végigjátszottam, így írnék egy kis összefoglalás (szokásomhoz híven):

Manapság valamiért mindenki a grafikával kezdi a bemutatást, ezért most én is rátérek erre a jó szokásra.

Történet: Egy érdekes pontja a játéknak. Az elsõ néhány küldetés még izgalmas, új, és az ember alig várja hogy elvégezhesse. Utána megkapjuk újra, újra és újra. Ekkor már jön az ásításos "mikorleszmávége" játékstílus. Sajnos igen. A történet hamar ellaposodik, és csak a végén rázza fel megint a játékost, Asuf (vagymi) környékén. Ott meg már vége is az elsõ résznek.

Irányítás: Elképesztõen jól megcsinálták. Két egérgomb, meg még egy pár billentyû a szokásos WASD mellett és olyan mozdulatsorokat lehet elõcsalogatni hogy csak na. Könnyen ráérezhet bárki.

Grafika: Elsõ ránézésre: Hûha! Második ránézésre: Aztamindenit. harmadikra már a kritikus szem is hozzászokik és lát itt ott apróbb hibákat, de egy legyintéssel továbbmegy és tátog. Elképesztõ látványvilágot pakoltak össze a készítõk. Minden elismerésem, hogy nem egy Crysis szintû "pakoldaláavasat" motort írtak nekünk. Egy egyszerû konfiguráció (AMD X2 3600+, 2Gb 533 Ram, 7900GS 256Mb VGA) 1024x768-ban minden maxra tolva vígan elviszi döcögés nélkül.

Végeredmény: 8/10, azok miatt az apró hibák miatt nem adtam neki 10-et meg az ellaposodó sztori miatt. Az újrajátszhatóság, nálam 3 lesz, mert van egy stílusa Altairnak ami nekem bejön. Lehet mókázgatni az õrökkel, a civilekkel és persze a templomosokkal is.

Így igaz. Oda úgyis csak azért mész be, hogy egy újabb mail-t elolvass (sok sok infó a háttérben zajló eseményekrõl). Elõtte nem tudsz bemenni.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

elitehun
de azt a mailt amivel be lehet emnni a tárgylóba azt csak akkor kapjuk meg amikor végigvittük a játékot nem?
ZsZso
Azaz.

Tobias:
Odamész bárkihez, és SHIFTtel megragadod a grabancát. SHIFT lenyomása közben ha a WASD billentyûk közül lenyomod a megfelelõt, akkor a tagot a neked tetszõ irányba fogja tessékelni Altair barátunk. Ez az irány lehetõleg a stand felé essen, s akkor secc perc alatt letudhatod a küldit.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

mama2
Meg kell ragadni a közelben lévõ katonát, és odabaszni a bódéhoz.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Atika :o)
koszi

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

tobias88
merchantosoknál mit kell csinálni??? odamegyek az árushoz, kiírja hogy 1es gomb és shift, de semmit se csinál
tommyg
Low profile az az amikor csak sétálsz nemde?? azt sose tudtam 😄

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

ZsZso
Mögé kell kerülnöd, és low-profile-ban kell ledöfnöd. Fontos, hogy úgy tedd mindezt, hogy egy harcos legény se lássa mit teszel. Ha eképpen cselekszel, mire összeesik a srác, te már árkon-bokron túl lehetsz, így tuti nem kapnak el.

Tehát összefoglalva:
1. Low profile
2. Ne lásson katona miközben leszúrod a célpontot (vagy legalábbis ne nézzen pont rád, 1 méter távolságból 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
ÁÁÁ olvasnám a sztorit erre karbantartás van 😞

Next PC upgrade: 2022

meg ha mar itt vagyok vannak olyan kuldetesek hogy valakit meg kell olni titokban azt hogy tudom megcsinalni mert ezek alltalaban nagy tomegben mozognak. most nem tudok konkretat mondani mert meloban vagyok

hat nemtudom nekem kellett az eagle vision legutoljara szoval azert irtam 😊

ZsZso
Igazából Eagle Vision -t sose kell nyomni ahhoz, hogy ki tudd hallgatni õket. A lényeg az, hogy jó emberkét "lõjj be" (mikor leülsz, változik a nézet ... alapból általában a célszemélyek kerülnek a középpontba, szóval az esetek döntõ többségében egy F betû lenyomása csodákat tud mûvelni).

elosszor kell F et nyomni es utanna az eale wiev-t ezzel szivtam egyszer en is aztan megjegyeztem 😊 probald meg

JackSparrow88
most már télleg nemtom mi lehet a baj...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

JackSparrow88
ja sztem igen mivel 3-ra lehet max. és már kipróbáltam mindegyiket...

DarkSector
Jó padra ültél?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

JackSparrow88
Nem értem mér nem mûködik nálam a kihallgatásos küldi. Leülök közel egy padra átváltom a nézetet, megnyomom a F-t de nem történik semmi. Mi van? thx

Amennyiben a tárgyalóra gondolsz ( az a szép nagy üveg mögötti rész, ahová a doki meg Lucy elõször visszavonul beszélgetni), oda be lehet menni. Olvasgass szorgosan email-eket.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

ZsZso
Thx!

nyista rezgés...vajon alapból nyista,vagy konzolon van...azt kéne megtudni😊
mNzJean
Valakinek megy kontrolerrel a rezgés ? Sehogy sem tudom elõcsalni az opciót .Kiváncsi lennék ,hogy nálam van e a hiba. thx elõre is ha valaki lessz olyan kedves és válaszol.<#worship>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Vagyis 4-nél. lol

meddig megy a játékban a memory block? Meddig jegyzi a játék? 5-nél vagyok gondolom ez még az eleje körül van.

CroftManor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elvileg nem lehet bemenniebbe a szobába nem lehet bemenni, vagy igen?

CroftManor
😄
ez jó

tommyg
jó egy pill és kiteszem 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

ZsZso
ez már nem igazi OFF mert ON is lesz a posztban: 😊))
Oké, bocsi, nem csípõs megjegyzésnek szántam.

ON!
Assassin's Creed találkozik Yodával 😊

CroftManor
utolsó OFF:
Félreértesz, itt nem a jókedvrõl van szó...

ZsZso
utsó OFFom: 😊
1tértek ... ha nem jókedvbõl csinálod, nem éri meg.

Hali.Lehet,<#lama>kérdés,de:a videóbeállításoknál a "multisampling"mit is jelent?

CroftManor
OFF:
Megtörént
Amugy meg nem is tom kell-e nekem ez a nagy macera pár videó maitt, ugyis láttátok már, nem értem minek kéne feltennem tárhelyre...

ZsZso
OFF:
1. Kérd meg priviben a felajánlkozó topiklakót.
2. Szerintem több szó ne essen ilyesmirõl ebben a topikban, mert elburjánzik a dolog (persze semmi közöm hozzá)

ZsZso
4 órát fordítottam, ennyire futotta. Nem tudom mikor lesz idõm befejezni. Amit kihagytam az egy durva rész, meg az emailek magyarázata. Egyelõre anélkül is van elég infó 😊.

CroftManor
elírtam: e107.exe

CroftManor
letöltöttem 6107.exét. ez után hogyan tovább? <#wave>

elitehun
ok hülye voltam mert nem olvastam végig csak legörgettem <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
elitehun
a szöveg második felét direkt nem fordítottad le?
ZsZso
OFF:
Ahhoz azért, hogy nézzen is ki valahogy az oldal, beállítson mindent kell egy pár óra. Legyünk reálisak. Persze 10 perc alatt kész az install (ha már csinált ilyet az ember), de azért az ördög a részletekben bújik meg 😊.

ZsZso
CMS motor

http://e107.org

ZsZso
Ja ... amúgy mégiscsak vállalatot jelent itt a company, nem csoportot 😊

CroftManor
Egy 107et?

macleody
Tolj fel egy e107-et, semeddig sem tart. Vannak kész theme-k is. Én abszolút nem értek a weblapszerkesztéshez de még nekem is sikerült beüzemelni. Ha kell segítek.
ZsZso
Összedobtam egy elsõ verziót:

Tehát az ASSASSIN'S CREED SZTORI!!!
Ha nem érted a végét, nézd meg, minden kérdésedre választ kapsz ... MAGYARUL!

TommyG, kitehetnéd az In The End fölé, kicsit nagyobb betûkkel (vagy a helyére 😊. Ha valami probléma van, szóljatok, javítom. Ez egy béta verzió 😊. Pár kérdés kimaradt, de így is megválaszoltam egy csomót.

Remélem örültök neki 😊. (legyen már értelme annak, hogy elcsesztem vele a mai napom 😉)