9242
-
#7491 Irányitással, szélesvászonnal, feliratokkal valóban van gond, de ez pont nem szar... Mégha konzolos is eredetileg.
Az pedig érthető, hogy addig nem veszi meg, míg rá nem jön, mi a gond. Ha rendesen megy majd, és tetszik is, reméljük megveszi. -
#7490 Akkor nem kell vele játszani egy percet sem, amugymeg ha jóltudom csak a warezzal vannak bajok. -
#7489 Rábeszéltél le töltöm akkor, most vettem új videókarit -
#7485 "NEM, nem fogom megvenni"
Igazad van, még több bonyodalmat! -
#7484 Ezért mondtak procit, és nem grafkártyát...
Egyébként nekem valami időzitési gondnak tünik. Nyomj egy bios-resetet. -
#7483 Még hogy, ezért a játékért vettél új gépet -
#7482 Na, akkor kicsit megtöröm az offot, jövök rinyálni... :P
Szal mi az halál f***a lehet a baja ennek a cuccnak? 1 perc játék - 10 másodperc szünet. Felidegesít.
Mondtátok, hogy proci.
Akkor abszolút teljesen levéve a grafikát miért csinálja ezt? MENÜBEN és INTRO ALATT miért csinálja? Ha procigond lenne, akkor full grafikán két akadás közt miért van vagy 40 FPSem?
Más játékkal miért nincs semmi gondom?
Úgy érzem, nem a készülékemben van a hiba... Töltsek le másik verziót? Ez most Reloaded-Repack. (NEM, nem fogom megvenni, mert kurvagyanús, hogy az eredetivel is ezt fogja csinálni, és akkor dughatom a s**gembe az eredeti DVD-t)
Senki másnak nem volt ilyen problémája vele?
Kvázi ezért a játékért vettem új gépet, basszus! -
#7481 Sikerült, megvan ez a zászló is
A kingdom 100/89 zászló immáron.
-
#7460 Azért egy konfigot írhattál volna. -
#7459 nincs sm 3.0-ás kártyád -
IgH #7449 Igen,végülis jogos amit írsz. Ha már harc,akkor beírnám a legtutibb taktikát,bár lehet h vki már észrevételezte,és megosztotta: a legeredményesebb módszer,h egyenként ellöködöd az embereket,majd pengével counter kill-lel kivégzed. Ezzel a módszerrel akármennyien jönnek gyakorlatilag sérülés nélkül meg lehet úszni a fightokat. Én ezt elég hamar észrevettem,szal innentől nem volt téma egy csata se,bár értelemszerűen nem végig így játszottam,azért kiélveztem a rendes harc élményeit is. -
#7448 Egyetértek nagyjából. Bár engem a küldik nem zavartak, kis kreativítás, és máris változatosabb, igaz, nem sokkal. Viszont a hullahegyek, amiket magam mögött hagytam... Nehezebb harc, kevesebb hulla, és sokkal jobb lehetett volna. De hiába, no, konzolosoknak készült alapból, sajnos, nekik meg ez kell. Fenegyerek, hullahegyek...
-
IgH #7447 Na igaz megkésve kicsit,de végigvittem a játékot. Véleményem szerint kicsivel több odafigyeléssel az utóbbi évek legeslegjobb játéka születhetett volna meg,így csak egy jó játék lett,ami viszont kellő táptalajt nyújthat a következőknek. Grafika eszméletlen,ezt aki rendesen tudja futtatni el is ismeri. Sztori a másik nagy adu,hihetetlen miket tartogat magában,én mivel nem nagyon olvasgattam a gépeket,fogalmam sem volt,h ilyen dolog kerekedik belőle.
Amit viszont nagyon elrontottak,az szerintem is a játék 90%-át kitevő küldetések,amik ugyanolyaok voltak. Nem tudom kinek a fejéből pattant ki,h mindenki értékelni fogja,h minden pályán matt ugyanazt kell csinálni,csak max. más környezetben,de nagy állat volt. A vége meg az eleje hihetetlen jó,mivel ugye azok az olyan pályák,ahol nem unottan teszed a kötelezőt,h megtudhasd mi következik.
A játékidővel nincs különösebb gond,én semmi extrát nem csináltam,mégis 10óra körül vagyok szerintem. A zene elmegy,bár vmi monumentálisabbat vártam,hangok viszont nagyon faszák voltak.
Szvsz egy remek trilógia első részét üdvözölhettük,remélem mihamarabb jön a következő rész,aminek PC-s megjelenésére nem kell ennyit várnunk.
Ui: Szopjanak ki a befejezés miatt! :DD -
Savmacska #7446 Elinditanám a játékot és fehér és fekete lesz a kép 2-3mp enként változik igy, és utána fekte lesz és nem birok semmit csiinálni csak restart Mi lehet a baj ? Előre is kösz ! -
#7445 elért ahhoz az állapothoz,hogy bármely városban kifagy 10 percen belül:S ha lejebbveszem a grafikai beállításokat,akkor lehet hogy működnifog szakadásmentesen? mert rohadtidegesítő,hogy jobb mint a minimálgépigénye,eredeti a játék,és használhatatlan -
#7444 Damascus legmagasabb tornyából -
hajis #7443 Azt szeretném énis megtudni hogyan is kellene összeszedni ,mert akárhogy röpködöm, mindig leplaccsanok a földre -
#7442 Sziasztok!
Valaki meg tudna dobni egy Jeruzsálem ELŐTTI mentéssel?
A neten végigkerestem mindent, de csak J. utáni mentéseket találtam :S
Előre is köszönöm -
#7441 Na jó de te élő szövet vagy a fémvázon -
#7440 Ja, azt nem is próbáltam... :D
Csak azt láttam, hogy nincs folytatás.
Kössz! -
Cat 02 #7439 Nem tom, én általában többet szoktam megölni :D -
#7438 De visszalehet menni! Ha lement a credits akkor még visszafeküdhetsz az animus-ba, és betöltheted a memori blokkokat. Miaz hogy nem már nemtudsz visszamenni? -
#7437 Inkább pestis nem? -
#7436 Influenza járvány.
-
#7435 Sajnos vége... :S
Nagyon jó játék, várjuk a folytatást! :D
(A végén lemegy a Credits, aztán még visszakapom az irányítást, de már nem tudok "visszamenni"...gondolom itt a vége igaz? :D ) -
#7434 Kingdom, kikötő -
-
#7432 Hát igen, nehéz a bérgyilkosok élete -
#7431 engem is ledobál néha, sőt néha ki is fagyok. valszeg valami programhiba, várni kell egy javítást -
#7430 kösz!
másik: eredeti játéknál mért dobál le jeruzsálemben játék közben 20 percenként asztalra? -
#7429 Amíg köröznek. -
Cat 02 #7428 Nem, SPACE-t nyomd le és úgy menj, akkor szép lassan baktat, de én általában átlovagolok rajtuk és nem érnek utol. -
#7427 na megvettem,mostmár minden tökéletes müxik:D
viszont bármikor amikor összekőtő útvolnalon lovaglok,akkor megtámadnak azonnal az emberkék,hiába bujkálok,v imádkozva lovaglok,stb...ez végig igy lesz a játékban? -
#7426 Csak az az érdekes, h már én is próbáltam így nekifutásból átugrani...és nem jött össze. -
#7425 THX! -
Adam69852 #7424 SPOILER!!!!!!
Xboxos de lehet hogy ez segít -
#7423 Na ezt a zászlót nekem se sikerült begyüjtenem -
simonl #7422 Sziasztok,
kezdem kapisgálni a játékot és kezdem megszokni a bill kombinációkat harcoknál.
Egy kérdésem lenne még: a játék szépen fut a gépemen, meg sem röccen, mégis nagyobb nyílt részeken vagy lovaglás és sprint közben hirtelen jelennek meg előttem tereptárgyak emberek, növények...ezt mivel lehet kiküszöbölni? Vegyem magasabbra grafikát és az árnyékból vegyek le?
Vagy ne is foglalkozzak vele?:)
Köszi srácok
-
-