Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#wave>#wave>
Nothing is True, Everything is Permitted
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
ezt látom elötte
eagle visionban
Manapság valamiért mindenki a grafikával kezdi a bemutatást, ezért most én is rátérek erre a jó szokásra.
Történet: Egy érdekes pontja a játéknak. Az elsõ néhány küldetés még izgalmas, új, és az ember alig várja hogy elvégezhesse. Utána megkapjuk újra, újra és újra. Ekkor már jön az ásításos "mikorleszmávége" játékstílus. Sajnos igen. A történet hamar ellaposodik, és csak a végén rázza fel megint a játékost, Asuf (vagymi) környékén. Ott meg már vége is az elsõ résznek.
Irányítás: Elképesztõen jól megcsinálták. Két egérgomb, meg még egy pár billentyû a szokásos WASD mellett és olyan mozdulatsorokat lehet elõcsalogatni hogy csak na. Könnyen ráérezhet bárki.
Grafika: Elsõ ránézésre: Hûha! Második ránézésre: Aztamindenit. harmadikra már a kritikus szem is hozzászokik és lát itt ott apróbb hibákat, de egy legyintéssel továbbmegy és tátog. Elképesztõ látványvilágot pakoltak össze a készítõk. Minden elismerésem, hogy nem egy Crysis szintû "pakoldaláavasat" motort írtak nekünk. Egy egyszerû konfiguráció (AMD X2 3600+, 2Gb 533 Ram, 7900GS 256Mb VGA) 1024x768-ban minden maxra tolva vígan elviszi döcögés nélkül.
Végeredmény: 8/10, azok miatt az apró hibák miatt nem adtam neki 10-et meg az ellaposodó sztori miatt. Az újrajátszhatóság, nálam 3 lesz, mert van egy stílusa Altairnak ami nekem bejön. Lehet mókázgatni az õrökkel, a civilekkel és persze a templomosokkal is.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Tobias:
Odamész bárkihez, és SHIFTtel megragadod a grabancát. SHIFT lenyomása közben ha a WASD billentyûk közül lenyomod a megfelelõt, akkor a tagot a neked tetszõ irányba fogja tessékelni Altair barátunk. Ez az irány lehetõleg a stand felé essen, s akkor secc perc alatt letudhatod a küldit.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Tehát összefoglalva:
1. Low profile
2. Ne lásson katona miközben leszúrod a célpontot (vagy legalábbis ne nézzen pont rád, 1 méter távolságból 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez jó
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Oké, bocsi, nem csípõs megjegyzésnek szántam.
ON!
Assassin's Creed találkozik Yodával 😊
Félreértesz, itt nem a jókedvrõl van szó...
1tértek ... ha nem jókedvbõl csinálod, nem éri meg.
Megtörént
Amugy meg nem is tom kell-e nekem ez a nagy macera pár videó maitt, ugyis láttátok már, nem értem minek kéne feltennem tárhelyre...
1. Kérd meg priviben a felajánlkozó topiklakót.
2. Szerintem több szó ne essen ilyesmirõl ebben a topikban, mert elburjánzik a dolog (persze semmi közöm hozzá)
Ahhoz azért, hogy nézzen is ki valahogy az oldal, beállítson mindent kell egy pár óra. Legyünk reálisak. Persze 10 perc alatt kész az install (ha már csinált ilyet az ember), de azért az ördög a részletekben bújik meg 😊.
Tehát az ASSASSIN'S CREED SZTORI!!!
Ha nem érted a végét, nézd meg, minden kérdésedre választ kapsz ... MAGYARUL!
TommyG, kitehetnéd az In The End fölé, kicsit nagyobb betûkkel (vagy a helyére 😊. Ha valami probléma van, szóljatok, javítom. Ez egy béta verzió 😊. Pár kérdés kimaradt, de így is megválaszoltam egy csomót.
Remélem örültök neki 😊. (legyen már értelme annak, hogy elcsesztem vele a mai napom 😉)