Végigjátszottam, így írnék egy kis összefoglalás (szokásomhoz híven):
Manapság valamiért mindenki a grafikával kezdi a bemutatást, ezért most én is rátérek erre a jó szokásra.
Történet: Egy érdekes pontja a játéknak. Az első néhány küldetés még izgalmas, új, és az ember alig várja hogy elvégezhesse. Utána megkapjuk újra, újra és újra. Ekkor már jön az ásításos "mikorleszmávége" játékstílus. Sajnos igen. A történet hamar ellaposodik, és csak a végén rázza fel megint a játékost, Asuf (vagymi) környékén. Ott meg már vége is az első résznek.
Irányítás: Elképesztően jól megcsinálták. Két egérgomb, meg még egy pár billentyű a szokásos WASD mellett és olyan mozdulatsorokat lehet előcsalogatni hogy csak na. Könnyen ráérezhet bárki.
Grafika: Első ránézésre: Hűha! Második ránézésre: Aztamindenit. harmadikra már a kritikus szem is hozzászokik és lát itt ott apróbb hibákat, de egy legyintéssel továbbmegy és tátog. Elképesztő látványvilágot pakoltak össze a készítők. Minden elismerésem, hogy nem egy Crysis szintű "pakoldaláavasat" motort írtak nekünk. Egy egyszerű konfiguráció (AMD X2 3600+, 2Gb 533 Ram, 7900GS 256Mb VGA) 1024x768-ban minden maxra tolva vígan elviszi döcögés nélkül.
Végeredmény: 8/10, azok miatt az apró hibák miatt nem adtam neki 10-et meg az ellaposodó sztori miatt. Az újrajátszhatóság, nálam 3 lesz, mert van egy stílusa Altairnak ami nekem bejön. Lehet mókázgatni az őrökkel, a civilekkel és persze a templomosokkal is.