Én még annyit fűznék hozzá, hogy sokan szidják a harc rendszert, hogy rohadt egyszerű. Szerintem aki tudja hogy melyik gomb, mitcsinál, az változatossá tudja tenni a harcot.Ja és még az, hogy a küldetések felépítését is sokan szidják. Szerintetek milyen egy bérgyilkos élete? Imformáció szerzés, megölés, megkapja a jutalmat, ennyi. Altair-é is ilyen: elmegy, megtudakolja kit kell legyilkolni, információkat gyűjt arrol akit meg kell ölnie, megöli, és megkapja a jutalmat(a különféle képességeit). Hitman-be is ez volt, csak ott, nem te mentél el megkérdezni kit kell megölni, hanem, már megkaptad az információkat, és már csak meg kellett ölnöd. Mondjuk az igaz, hogy a Hitman-be több változat volt a célpönt kivégzésére, de az AC a középkorban játszódik. A keresztes hámorúk idején. Itt nem lehetett, gépfegyver, meg fújtó zsinor. Itt csak a kard volt, a tör, a fejsze, meg a puszta kéz azt ennyi. Szerintem ez a 4 fajta küldetés fajták, ez nem a készítők ötlettelensége miatt volt, hanem pont ilyenre akarták. Mert végülis tényleg így dolgozik egy bérgyilkos.