Minél többet játszok vele, annál inkább tetszik. A lovaglás, felderítés is kellemes, hangulatos. Viszont a városok! Élnek, nyüzsögnek, amennyire lehet, valóságosnak tünnek, akár épitészeti szempontból is. Ezek a legjobb részei a játéknak! Soxor csak az utcákon vagyok hajlandó mászkálni, nem a tetőkön, annyira megfogott. (Bár, meg kell hagyni, annak is van egy hangulata!)
Számora az egyetlen negatívum, az irányitás. A kameraálások az esetek 95%-ában tökéletesek, viszont kombóknál gyakran betakar valami, falhoz közel, nem lehet megfordulni a kamerával, egyebek.
Akiknek meg a GTA utánérzés hiányzik, azoktól kérdezem; Mégis mire számítottak? Teveversenyekre? Vagy mire? Mert azon kívül, gta is szabványküldikkel van felruházva! Védd meg ezt, lődd le azt... Keress meg ezt, lopj el azt...
Szerintem írtó hangulatos játék! Ha a 4:3-as képarányt, és a feliratokat nem sajnálták volna ki belőle, már itt lenne a polcomon a Collectors Edition, ill megrendeltem volna.
Más. Akik a kiadót szidják, igazuk van! (többnyire) Ugyanis ők azok, akik kihajtják a fejlesztőkből a mihamarabbi kiadást, ezért van az az érzése az embernek mostanában, hogy összecsapott, félkész játékokat kapunk...