• mama2
    Na, újra leszedtem, mivel új gépem van, mindent maxra véve nem szaggat csak a lovaglós részek. Na szóval a véleményem:
    Menű szépen kidolgozott, tök szép. A játék ahogy kezdődik, az valami borzalom. Ugye homályos az egész, nem lehet látni semmit. Na nem baj, ezen túlverekedtem magam. Attán jön az intro. Az hogy nem lehet átugorni, hihetetlen idegesítő, főleg annak aki nem tud angolul. Igazán rakhattak volna bele egy SKIP gombot. Aztán a játék, vagyis teljesen nem játék ez még csak a tutorial. Engem az a kék háttér rohadtul idegesített, meg aztán az a fehér fény, kivakította a szemem. Na nem baj, ez is megvolt. Aztán jön egy kis ugrálós rész, addig ok, bár néha leestem a kamera miatt. Aztán persze megint vagy 5 percig beszélenk, mire történik valami. Oké ez is megvolt. Kijutottam a városba, tök szép, az emberek járkálnak, szóval tök jó. Megkaptam az irányítást. Felugrottam a háztetőre, nem volt vele gond, kamera nem zavart be(néha igen, de meglehet szokni). Elmentem a várba, megint beszéllnek 10 percet, aztán HARC. Miböl is áll a harc? Vagy a bal egérgombot nyomkodjátok(játék szerint a 0-ás egér gomb, simán támadni lehet vele.), Vagy jobb egérgomb(játék szerint 1-es egérgomb, védekeztek vele). Szóval nyomva tartjátok a jobb egérgombot, és amikor az ellenfél emeli fel a kardját, megakar titeket csapni, megnyomjátok a bal egérgombot és combot visztek be. Ez is megvolt. Megyünk a várba, követünk egy csávót, aki felvezet minket egy lelátóra, jó magasra. Látjuk az ellenfeleket. Beszélnek a Mester, egy idő után ránkmutat, mi megkapjuk az irányítást, és le kell ugrani(jobb egérgomb + space). Bele esünk egy széna kazalba(érdeeks pont ott volt alattunk), kimászunk, majd elmegyünk egy épülethez, amire fel kell m ászni(jobb egérgomb ++ space), majd lelökni a sok farönköt az ellenfelekre. Oké, a kamera ránk váltm és a Mesterre. Szokás szerint, megint végig kell hallgatni amit dumálnak, majd a Mester leszúr minket. Átváltunk a jövőbe, a laborba, kimászunk a gépezetből, majd a doktornő és a Professzor, elvonul, nekünk meg ki kell hallgatni őket(itt mondtátok hogy fehér valamelyik szoba, hát nekem semelyik nem volt fehér), ha kihallgadtuk őket, akkor vissza a gépezethez, belefeküdni és lehet folytatni a játékot. A Mester szobájában találjuk magunkat(igen amgunkat, mert ÉLÜNK!!!). Leszúrtak minket de élünk. Altair el is csodálkozik, hogy hogy-hogy élek, hát leszurtál. 5 perces beszéd után, a Mester, elveszi a fegyvereinket, és mindent amit tudunk. Ad egy feladatot, hogy halgassunk ki két embver beszélgetését. Elmegyünk a helyszinre(a térkép egy fejjel jelzi), majd leülünk a padra, megnyomjuk az E gombot, majd az F gombot, és kihallgatjuk őket. Ezek után, elkell menni a várba, megverni valakit, a Mester elé állítani, majd amikor -akit elfogtunk- elmondja mit tud, a Mester megöli, a kardot meg nekünk adja(és minden fegyvert amit elvett tőlünk, kivéve a képességeinket). Kimegyünk a Mester szobájából, a várból, és lehet gyakorolni. Ha nem akarunk simán ki lehet lépni. Most, egy lefelé mutató nyilhoz kell elmenni(a térkép így jelzi), felpattani egy lóra, és elmenni Damaszkuszba. Ott felmászni a legmagasabb toronyba, beszélni az ottani Assassin'S bázis főnőkével, aztán megcsinálni amit tudunk(Picpocket, civil mentés, kihallgatás. Persze hogy ezeket megtudjuk hol vannak, felkell menni a toronyba, és szétnézni az E gombbal). Aztán amikor az Assassin 'S bázis jele elkezd villogni, elmenni oda, a főnök ad egy tollat, és megadja azt a helyet, ahol van a kivégezendő személy, elmegyünk oda, megölljük, lerázzuk az őröket ha észrevettek, vissza megyünk az AC bázisra, odaadjuk a tollat, amivel Altair vért vett le a megölt személy nyakárol bizonyítékként, majd véfeztünk. Az egész játék ebböl áll, de nem lehet megunni. A grafika szép, a tetőn ugrálás élvezetes, szóval egy jó játék, de többet vártam tőle.

Pozitívumok: Grafika, a tetőn ugrálás élvezetes, a játékmenet élvezetes attol független hogy csak 4 küldetés fajta van.

Negatívumok: Átugorhatatlan beszélgetések, Csak 4 küldetés fajta.

Értékelésem:87!%