• Dante73
    Ki kell ábrándítsalak.
    Amit a vállalatokról mondtam, sajnos nagyon is igaz. (eleve nem egy mondat)
    A Crysis kivételével, (ott se nagyon) az összes játéknál észrevehetetlen a különbség, a Crysis pedig legujabb pecs után, legujabb driverrel 22-30 FPS-t produkál nálam stabilan, időnkét sokkal többet, Vista alatt. Oké, ritkán megröccen. A két árnyék kivételével minden Very High beálitáson van! Ami pedig az XP alatti dx10--et érinti...
    Olvastam anno a topikot. Legtöbb embernek a dx10-es kártya hiányzott hozzá, nem a Vista...
    Másrészt, fel kellene végre fognia sok embernek, (itt nem csak rólad beszélek) hogy a dx10 nem egy effekt-pakk. Egy másik technologiáról van szó! (nagy vonalakban; a shaderező és texturázó szalagok egyesítése, hogy a gép dönthesse el, mikor melyikből kell több, de ez csak NAGYON NAGY vonalakban fedi a dolgokat)
    Harmadrészt.
    Elég sok ismerősőm akad számtech vonalon. Mikor kiderül, hogy Vista van az itthoni gépemen, szabályosan kiröhögnek. Mikor kérdezem, mi a gond, a válasz annyi, hogy a Vista szar. Mikor a részletek felöl érdeklődöm, hogy ugyanmár, támaszd alá a véleményed, vagy a játékok lassúságával jönnek, (ami szerintem teljesen mellékes annyira csekély a különbség) vagy hatalmas csönd lessz. Valódi érvet eddig egyszer sem sikerült hallanom ellene!
    Részemről ennyi a témáról, ne menjünk át Crysis topikba, ahol még mindig ezen megy a déta...
    ON!!