• Dante73
    Mivel nem vagyok Ubisoftos, nem tudhatom. Én egy hír, és egy ismert tény alapján kombináltam. Valaki aztmondta; 2, másvalaki ezzel kapcsolatban, hogy 3. Én összedtam, azt mondtam, ez öt. És nem érdekelt, hogy a kettő az 2-e, és a három, nem-e csak félhárom, esetleg félnégy. Összedtam, és ennyi. Erre nekem esik a jónép, hogy értsem meg a 2, az nem kettő, mert a jóskapista nem mondta. nekem a gyula mondta, én ez alapján mondtam, amit mondtam.
    Mindenesetre, azt még nem olvastam, hogy aranylemezen lenne a játék, addig pedig bármi ELKÉPZELHETŐ. Akár az is, hogy a warez ezúttal hasznos volt, és rávilágitott egy-két olyan problémára, amire eddig nem derült fény. És most úgy döntöttek, kijavítják, még akkor is, ha csúszik miatta a kiadás, nem pedig utólag peccselnek.
    (megjegyzem, ez sokkal tiszteletre méltóbb lenne, mint az adjuk ki gyorsan, csak a pénz számít hozzáálás)
    Egyébként, sok marhaságot olvastam SG-n, eddig is, de az tévedés volt, vagy félreforditás, nem szándékos hazugság. A cikk pedig eléggé egyértelmű, akkor is, tévednek.
    De mindegy is, én REMÉLEM nem tévedés, az ugyanis kicsit visszaadná a Pc-s játékiparban mostanság igencsak megrendült hitemet.