9242
-
misi123 #4295 Heloka lenne egy kérdésem!
Ha DX 9 alatt futatom a játékot akkor alap teljes képernyőn fut.
Viszont ha DX 10 alatt megy akkor bent van az ablak kerete és nem lehet kiszedni!
Tudnátok segíteni?
Ilyenko mi van?
-
misi123 #4294 igy keződik a játék
-
#4293 hi all
elkezdtem a játékot felraktam elinditom de mintha vmi nem stimmelne késik az egész villog szal elég idegesitö..de amikor már magához tér a csávo a laborban akkor már viszomt jo és tiszta minden az elején direkt volt oylan a játék vagy nálam nem stimmel valami?
-
hubispace #4292 Hali!!
Hogy az istenbe kell megjeleníteni a "katt ide" oldalt mert nekem csak a nagy fehérség látszik??
Vagy akkor azt mondjátok meg honnan lehet az átdolgozott ruszkis angolos megoldást letölteni??
-
misi123 #4291 Heloka lenne egy kérdésem!
Viszont ha DX 10 alatt megy akkor bent van az ablak kerete és nem lehet kiszedni!
Tudnátok segíteni? -
#4290 Ebben igazad van, attól félek véglegesben se lesz 4:3-as képarány, Beyond Good and Evilt is az Ubisoft Montreal csinálta, ott sem volt.
Különben totál érződik a játékon hogy POP Splinter Cell és BG&E készítői csinálták, minden játékból van benne egy pici. -
samuRaihax #4289 nem mert elsőnek üres particióra tettem fel utána meg másikra de mind1 neki, ujratettem os akkor is csinálta más drivert tettem fel lap meg vidkarihoz is mint elsőnek de semmi -
misi123 #4288 Heloka lenne egy kérdésem!
Viszont ha DX 10 alatt megy akkor bent van az ablak kerete és nem lehet kiszedni?
Tudnátok segíteni?
Előre is kössz! -
Marko001 #4287 Nem értem minek ez a nagy sietség. Miért muszály egy játékkal még megjelenés előtt játszani, még ha ilyen durva hibák is vannak benne. Meg kell venni majd a boltban, ha pénztárca engedi vagy megvárni amíg kijön egy normálisan működő tört verzió. Én is kipróbáltam már csak hogy tudjam milyen, de már le is töröltem mert nem fogok szarakodni az állandó kilépegetésekkel meg Jeruzsálemes baromságokkal. Amúgy tetszik a game és lehet hogy be is fektetek majd rá. -
#4286 De van ám egy javítás a játéhoz. A ruszki verzióbol csinálták és így működik a többi verzió is.
Amugy OFFOFF -
#4285 Sehonnan, kivéve ha az oroszt szeded le,mert a ruszki verzsön működik, de az angol nem. Úgyhogy ha Nem bánod hogy Oroszul szólalnak meg a szereplők, akkor szedd le az orosz változatát. Ha angollal akarod nyomatni, akkor bizony várnod kell a jó realse-re. -
#4284 ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.... hogy jártam: Lépek ki a játékbol, már a profilválasztó képernyőnél vagyok, nem figyelek oda, és a SELECT helyett a DELETE-re nyomtam, és a profilom, kitőrlődött. Nem lehet valahogy megcsináélni, hogy ne keljen előröl kezdnem(bár nem bánom, de csak jó lenne, Damascus-tól kezdeni:P. PLS HELP!! -
attila117 #4283 HONAN TOK TÖLTENI MŰKÖDŐ VERZIÓT? LÉCCI VKI VÁLASZOLJON -
#4282 Nem kéne töredezettségmentesítés a HDD-n? -
samuRaihax #4281 Az a gondom , hogy a menüben meg játék közben olyan percenként befagy a game 10secre de a hang megy rendesen tovább, help me -
#4280 akkor is HA tévednek <-utolsó elötti sor, elírtam. kimaradt a HA. -
#4279 nah.. 5. hadvezérnél tartok. Csak ne fagyna iylen sűrűn :S -
#4278 Mivel nem vagyok Ubisoftos, nem tudhatom. Én egy hír, és egy ismert tény alapján kombináltam. Valaki aztmondta; 2, másvalaki ezzel kapcsolatban, hogy 3. Én összedtam, azt mondtam, ez öt. És nem érdekelt, hogy a kettő az 2-e, és a három, nem-e csak félhárom, esetleg félnégy. Összedtam, és ennyi. Erre nekem esik a jónép, hogy értsem meg a 2, az nem kettő, mert a jóskapista nem mondta. nekem a gyula mondta, én ez alapján mondtam, amit mondtam.
Mindenesetre, azt még nem olvastam, hogy aranylemezen lenne a játék, addig pedig bármi ELKÉPZELHETŐ. Akár az is, hogy a warez ezúttal hasznos volt, és rávilágitott egy-két olyan problémára, amire eddig nem derült fény. És most úgy döntöttek, kijavítják, még akkor is, ha csúszik miatta a kiadás, nem pedig utólag peccselnek.
(megjegyzem, ez sokkal tiszteletre méltóbb lenne, mint az adjuk ki gyorsan, csak a pénz számít hozzáálás)
Egyébként, sok marhaságot olvastam SG-n, eddig is, de az tévedés volt, vagy félreforditás, nem szándékos hazugság. A cikk pedig eléggé egyértelmű, akkor is, tévednek.
De mindegy is, én REMÉLEM nem tévedés, az ugyanis kicsit visszaadná a Pc-s játékiparban mostanság igencsak megrendült hitemet. -
#4277 lésik=késik,megtudtra=megtudta. -
#4276 Őőőő... elörerendletem, és megkérdeztem a cdgalaxisnál, hogy ők nem tudnak-e, csúszásrol. Azt mondta, ők nem, mert a bizoccság, még nem szolt nekik hogy késni fog akámennyit is, és ők, addig nem írják ki, amíg biztos forrásból nem tudják. Úgy hogy szerintem nem lésik az, mert akkor már a cdgalaxis megtudtra volna, szerintem. Nem lehet? -
#4275 Annyit írtam, LEHET RÁJÖTTEK béta. Ugyanis ami kikerült, egyrészt hiányos, (Jeruzsálem fájljai) másrészt fagy. Nem mellékes, az sem, hogy ahogy kikerült, egyre másra jönnek a hírek ubisoft felöl, hogy tolódik a megjelenés. Az hogy nincs 4:3 képarány a játékban, vagy bekapcsolható feliratok, csak hab a tortán.
Nézzétek el nekem, hogyha elolvasok egy hírt, akkor nem az igazságtartalmán rágódom, hanem azon, mi van mögötte. Márpedig ha a játék hibáit nézzük, és azokat a híreket, hogy csúszik egy hónapot, akkor még simitanak egyet-kettőt rajta. Akkor pedig, (mégha véglegesnek szánták is) BÉTA! -
#4274 Nem jelent még meg sehol, de a mentéssel se menne... -
#4273 lenne egy elég láma kérdésem h külföldön megjelent-e már a boltokban ha igen akkor meglehetne próbálni 1 olyan mentést ami jeruzsálem után van és akkor lehet hogy lehetne tovább tolni -
#4272 De kihalt a tápik:(. -
#4271 Béta mellé szokás BUG reportot adni. Mellesleg a telepítőtől kezdve a manuálon át a reamde-ig minden végeleges, sehol egy Beta szó vagy akármi. -
#4270 Áh hagyd.... minden játék megjelenés előtti napig béta :) (vagy alfa). Aztán zsupsz kijön, és megszűnik a "bétasága". -
#4269 Na, megint szerencsésen elakadtam: Amikor bemegyek Damascusba, akkor ugyi, meg mentek egy mebert. Beszélek vele, erre jön ki sok szerzetes valahonnan, beállok közéjük, megyek velük, az egész várost átjártuk, de semmi nem történik. Aztán elválok a szerzetesektől, a katonák megimsernek, lekaszabolom őket, erre megint ott várnak a szerzetesek, és megint körbe járjuk a várost. De még küldetés sincs, mert nem mutat semmit a térkép. Itt mi a teendő? Kiírtani minden katonát a városba? -
#4268 Az hogy nem jelent meg nem azt jelenti hogy nincs kész a játék. Mondj valmi olyat ami bizonyítja hogy BETA.
Fájl infók: Termékverzió 1.0.0.1
Kamu hír az is hogy jön még a 4 plussz mellékküldetés, mivel ebben is benne van lehetett látni. Nem kell minden szart elhinni. -
#4267 hát nem tudom de én etöl a játéktol többet vártam lehetet volna csomo mellék küldit pl csak egyet kis falvak amin átmész ot lehetne egy helytarto adthatna ö is q kat ölj meg valakit cserébe ad infot stb nem tudom ez a nagy ötlet a fejlesztöktöl zászlogyüjtés stb hát nem tudom minek van ben a lovaglás rész mert igy hogy gyakorlatilag a zászlok meg a tornyokat kell megkeresni hát nem tudom szerintem sokkal több dolgot kilehetet volna hozni belöle -
keepernext #4266 Akkor alfa te kutyámmajma.Még meg se jelent akkor mi lenne?? -
#4265 Nem béta!!! Már ezerszer el lett mondva. Béta jele sincs. Verzió szám is 1.0 felett van. Honnan szültétek ezt a baromságot hogy Béta??? -
#4264 Igaz Kandur ?.. Szólj, ha itt vagy :o -
#4262 Ügyi vagy Grebber, mondtam már hogy ezer thx Neked is !
Szia -
#4261 Ott merre kell menni, amikor átérek damaszkuszba, és ilyen félholdat mutat a térkép? Loval vagyok. Mert akármerre megyek, a méter nem csökken, hanem növekszik:P.Merre kell itt menni? -
#4260 Na eljutottam számomra az egyik legnehezebb küldetéshez megse tudtam csinálni eddig.
3 perc alatt kell nemtom hány embertől ellopni cuccot.Az elsőtől sem sikerült.Érdekesség az erre szakosodott pickpocket küldetések full első ahogy mögé osonok elleopja a dolgot ,de itt ennél semmi :(
No majd még görcsölök rajta! -
#4259 Télleg, nélkületek az SG nem lenne, még1x Thx -
#4258 Éljen a szarkazmus :) -
#4257 Tényleg ZsZso, külön köszönettel tartozunk neked meg Grebbernek, mert annyira okosak vagytok... szóval ezer thx to you..
Komcsi... Naon okosak vagytok... 1000 thx -
#4256 akkor hiteles? vagy sem?:D
Úh ez már izgalomtól nem lesz mentes :) -
#4255 SG.hu -s hírekről beszéltem, amit volt oly kedves Dante, és belinkelt.