Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
az a poén,hogy tegnap még jó volt...vagy a launcher letöltött volna vmit?
bár már csináltam reinstallt,de a helyzetet nem oldotta meg..vmi ötlet?
AmdPower
De combokat folyamatossan kapok nem ?
Starcraft2 e-mail: [email protected]
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Amúgy abban a nagy kékségben nem kell futkosni, ha egy helyben állsz és vársz, akkor ugyanúgy betölt.. 😄
Legújabb catalyst driver.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
de csaj mondja is közben h környezet betöltõdés alatt
Mindent elvileg ugy csinaltam ahogy a feladat keri.
F, megvarom amig elindul, lassan a hataba lopakodok, nem vesz eszrre, shift, es mindig csak megfogja es elloki magatol, a lopas helyett.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Next PC upgrade: 2022
de nem cska karitol függ, sztem nálam is nagyon jo lenne ha lenne még1 giga ramom... sok objektum miatt az kellene neki szvsz, meg nemtom h milyen procid vabn, enyémet alant látod
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
25-30 fps el
eleje nem így kezdõdött volna :S
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
nyomom a nullat meg az egeret is de kajak nem vagom...
i7 azt szevasztok :P
A másik, mikor Acréban szurnám lefele a fõbosst, erre oda jön egy dilis õrült hozzám, és elkezdett bunyózni, és lebuktatott a görényje... azt is leszúrtam mikor másodjára vittem, és sikerült xd
iszonyuan él a város, a kedvencem az volt amikor párszor odajön egy egy koldus altairhoz és nem hagyja élni, h csak egy érmét adjon már 😄 ln minhden magaslatra felmásztam a városokban, tök feelinges az ugrabugra is a házak tetején, de már azzal is elvoltam h acrewban megkerestem a tetön nagyjábol az összes kis cigány ijászt és legyilkolásztam öket 😛 mellesleg pedig hatalmas a játéktér
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
CroftManor: nem, ez nem megoldás. És ha valaki azt mondaná format c: segít, NE HIGGY NEKI! 😊