Nos nem írtam első benyomást a játékról xd... pedig már kétszer végig vittem a portáig. Csak hát Gandalf nem enged be Jeruba. Tehát akkor leírom véleményemet a PRORELEASE cuccról... remélem a normálisban fasza, és több küldik lesznek:P Tehát:
Annak ellenére, h rühellem a tutorokat, most itt kivételt tettek ezzel. Az első pálya, Maysaf az valami hihetelenül jól felépített küldetés, hangulatteremtő, nem úgy mint Damasz vagy Acré:( A többi két map már csak a látványról fog szólni. Hiába van nekünk Királyság méretű keresztény-muszlim birodalmunk, egyszerűen nem tudunk mit kezdeni vele. A küldik piszkosul gyengék, MONOTONOK. Itt a lényeg. Gondoltam lesz olyan a küldetés felépítése mint a GTA sorozat valamelyike. De ugyanazt a szitut többször eljátszani, már nem haragudjanak. De az is lehet h demó, egy megademo, mert ez hihetetlen, h CSAK ennyi az egész.
Reménykedjünk Március végén, h valami egészen teljes verziót fogunk kapni, nem is merem megvenni eredetibe sem, emiatt a szitu miatt.
Összegzés:
Grafika: 9
Hangok/zene: 9
Hangulat: első map: 10*, de összességében 7
Küldetés felépítés: 4
Nagyobb az elcsépelődött füstje, mint a lángja... Csalódott vagyok. De nem tartom rossz játéknak még így sem... szal bizonyítsanak majd a teljese és normálisan müködő verzióval.
Ilyen nincs, h semmi lopakodást nem tedtek bele, semmi... Maysaf a legkirályabb pálya. A látvány engem spec. nem érdekel. Addig jó volt meg minden, míg megpillantottam Damaszkusz távolról paripámmal nyerítve, ááj de szép látvány volt muzsikával együtt.
Reménykedjünk a hónap végére, h valami tejesen GTA szerű felépítésű játékot fogonk kapni.