Néhány szóban a véleményem a játékról.
Valamolyen szinten eggyetértek azokkal akik szerint nem elég változatos, annak ellenére, hogy sokat nem játszottam a játékkal.
Főmuftit egyféleképpen lehet, ill kell legyilkolni. (1-et csináltam meg a kilencből ennek alapján mondom!) Toronyból ugrálós móka, ellenfelek legyilkolászása sem egy nagy szám... Sokkal többet lehetett volna hozni belőle! Egy kicsit változatosabb küldetésmenettel, egy nem csekpointos mentésrendszerrel. (Legtöbb új játéknál ez zavar legjobban egyébként)
VISZONT!
Tudom páran le fognak torkolni, hogy nem csak a grafika számit, de (szerencsére maxhoz közeli beálitáson tolom) ennek a játéknak annyira hangulatos, lenyűgöző a grafikája, hogy azzal feledtetni tudja az egyébb hiányosságokat. Sikerül a fejlesztőknek összehozni egy olyan látványvilágot, ami engem legalábbis, odaver. Egyszerüen jó figyelni a világot amiben játszódik a történet. Valahogy hasonlóképp képzeltem ezt az időszakot, és ezt a helyszínt eddig is, nagyon eltalálták. Ezértis fájó, hogy a képernyőfelbontást nem lehet 4:3-ra rakni, így csak egy "szeletet" kapnak azok, akiknek nem szélesvásznú a monitora.
Összegezve; Vannak hiányosságok, de a látványvilág elviszi a hátán a játékot.
Persze, akinek ez keveset, vagy egyáltalán nem számít, az lehet csalódni fog a játékban.