Vannak színvonalas játékok. Ez tény.
Ebből a felsorolásból szerintem ugyancsak a Bioshock az, de ezen nem veszünk össze. Mass effect-et nem ismerem, CoD4 pedig nem tetszett, túl lineáris NEKEM. Viszont ami megéri a pénzét, megveszem.
De az indokokra visszatérve, amiket felsoroltál;
1; Ha nincs pénz rá, nem kell játszani! -Egyetértünk.
2; Demó soxor csalóka, legutóbb pl a demo alapján MoH:A bejött, de a teljes szörnyü volt. (unalamas, lapos, egy fps-nek ugyan elment, de NEM MoH-nak!)
3; Ugyanaz a válaszom, ami a 2.ra Igaz, soxor nem derül ki a demo-ból a dolog, és ez az EGYETLEN ok, amiért szerintem a warez-nak van létjogosultsága.
Tételezzük fel, leszedek egy játékot, és TETSZIK! Akkor igenis megtisztelem a fejlesztőket, kiadókat azzal, hogy megveszem. Csak az a gondom ezzel, hogy sajnos egyre kevesebb a szinvonalas játék. Ez a játék eddig annak néz ki, esélyes, hogy megveszem.
Abban persze igazad van, hogy sok huszárnak meg sem fordul a fejében a vásárlás, de rengeteg hozzám hasonló fazont vesztenek a kiadók az előző hsz-emben leírt okmok miatt, inkább sírnak az elkerülhetetlenen, pedig ha DOLGOZNÁNAK nem lenne ennyire zavaró a warez aránya, egyetlen kiadó / fejlesztő sem menne csődbe.
Szerintem.