Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Te másként látod, elhiszed, hogy ez az egyetlen oka. Ezzel az a gond, hogy akkor tényleg befellegzett a PC-s játékoknak, de tudod mit? Én 5 év múlva ittleszek, addigra kiderül, melyikünknek van igaza.
Addigis;
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Meg azért már hadd lehessen már beszélni róla, ha már töltik a Procyont, engem érdekel, h h fut meg minden...
timeantes:
kíváncsian várjuk a képeket és az infókat <#alien2>#alien2>
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Why so serious?
Mielõtt beszólna a bannerkészitõ nagyokos, elõre leszögezem hogy a játékot Japánból rendeltem meg.
Egyszerûen csak telepítsétek fel a "leírási útmutató" alapján és simán megy😊
P4 3,4 Ghz , 4 giga ram , x1950pro --> a játék medium/high beállításokon 1280*1024ben nem szaggat.
majd dobok fel pár képet
boltban sem az igazit veszem sokszor, hanem a teszkósat (na jó, most túloztam), remélem érted miért...
az egy másik dolog, hogy ide csak az jöjjön aki megvette és úgy szeretne tárgyalni róla, divattá vált a wareznak külön topikot nyitni, itt sem ártana és ami nem ideillik azt törölni, de azért ne mondjuk meg a másiknak, hogy mit vegyen meg és mit ne...peace
The Matrix has you...
Why so serious?
Igazad van! A zeneipar, és a filmipar is ezért ment csõdbe! Vagy azok ugyan sírnak, de élnek és virágoznak a warez ellenére? Ne zavarj már össze!
tudod hasonlítasz egy Józsi nevû fazonra aki bejött gépet venni hozzánk, bárki is szólt hozzá mindig ugy kezdte a választ, "Józsi vaok" 😊 hát volt nagy derülés
Egyébként nem fog befuccsolni a pc ipar, ugyanis más országokban a kisujjuk alól piszkálják ki azt az összeget, amennyiért a játékot adják, nekik nem probléma megvenni eredetiben, sõt, külföldön még olcsóbb is (hozzájuk mérten), élõ példa erre egyik Skóciában tanuló pajtásom.
Kumiho #2179
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Why so serious?
A játékok azért nem fogynak, mert nagyon sok az IGÉNYTELEN vérpistikéknek szánt pár órás konzolátirat. Alig akad JÓ játék.
És hidd el, ezzel az álásponttal nem vagyok egyedül. Valószinüleg megveszem ezt is majd, ha megjelenik. Hacsak, nem szúrtak el benne valamit, de nagyon. Viszont, ha nem szedem le, honnan tudjam?
Az alapgondolattal egyetértek egyébként, mivel ez nem egy varez topik, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy ne együk már meg a kiadók dumáját.... Nem minden rossznak a warez az oka, ugyanannyira benne vannak a PC-s játékok hanyatlásában mint a warez, ha nem jobban... (siettetett kiadások, optimalizálatlanság, rövid játékidõ, igénytelenség, etcv...)
Dante.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
kinek a pap kinek a paplan tudod
A warezt kipróbálásra használom, (lásd MoH;A demo, az alapján jó, közbe meg... De említhetném NFS;PS-t is) és HA OLYAN, megveszem...
Lehet már Magyarországon kapni? Szerintem nem. Akkor hogy vegyem meg?
Egyszerûbb letölteni, mint várni 1 hónapot a megjelenésig.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
azért is volt jó nekem a márc. végi megjelenés,mert addigra már lesz új gépem.persze így jobb,mert meglátom miket írtok/írnak róla és lehet ezt is megveszem a gép mellé 😊
bh-ról:
kisebb géppel rendelkezöknek egy kis bátoritás, a következö gépen már tesztelve low-medium beállitásokkal 1024ben, élvezhetöen megy: amd 3200+, 1,5gb ram ,8600gt 256mb.
magyarán nem kell fosni.nem véletlenül jött ennyivel késõbb pc-re
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
We had a hard job on booting this clone. Seems this new version
of safedisc has many blacklists. We'll give you the way it definately
boots. This doesn't mean other methods don't work. Feel free to
try out yourself.
- Unpack.
- Uninstall All applications like deamon-tools, blindwrite, alcohol
- Install Deamon-Tools Pro advanced version 4.12.0220.0 with
SPTD version 1.55.
- Open Deamon-Tools Pro advanced and go to tab "Tools" and then
click on "Virtual device manager." In here disable the SCSI adapter
and enable the IDE adapter.
- Add 1 virtual IDE drive and make sure you don't have any other
virtual drives.
- Reboot your computer.
- Mount the pro-ascr.b6t file in this virtual IDE drive.
- Install game.
- Play!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!