Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
A kiadókat a júzerek tartják el... ez is egy opécé port sok pénzbõl készült, ha nem veszik akkor az Ubisoft kétszer is meggondolja hogy megjelentetni a 2. és 3. részt pécére.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Dante73
Én részemrõl abbahagytam, mert nem ebbe a topikba való a vitánk. Maradjunk abban, hogy én nem a warezban látom a PC-s játékok végzetét, hanem a kiadókban. (persze tény, hogy a warez sem kedvez)
Te másként látod, elhiszed, hogy ez az egyetlen oka. Ezzel az a gond, hogy akkor tényleg befellegzett a PC-s játékoknak, de tudod mit? Én 5 év múlva ittleszek, addigra kiderül, melyikünknek van igaza.
Addigis;

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Kandurex
Te figyelj már, tõled itt mást se látok csak éppen, hogyan tudsz kötekedni! Warezolsz? Hát csináld! Nem érdekel a banner tartalmi valója? Rendben, de akkor inkább meg se szólalj! Vagy ha már ingered van rá akkor a játékról beszélj.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Prince23
Nem, de a következtetés így jön le nekem😄
Meg azért már hadd lehessen már beszélni róla, ha már töltik a Procyont, engem érdekel, h h fut meg minden...

mer szerintem NEM a gond az hogy elég lassan csorog lefele
tanult kollégánk megtiltotta?
Katun
Amúgy ezen én is gondolkoztam <#zavart1>

timeantes:
kíváncsian várjuk a képeket és az infókat <#alien2>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Kandurex
Film ipar pöttyet más, számos warez István is elmegy moziba megnézni egy jó filmet, viszont ezek az Ivánok késsel a torkukon se vennének játékot!

Prince23
Fura a banner... itt csak március 28-án fog megjelenni... szal még kipróbálni sem lehet?

Amugy marha jó, hogy minden komolyabb játák megjelenésekor azonnal kitör a warez vita. Ráadásul nagyjából még az érintettek is mindig ugyanazok. 😊

Why so serious?

Na játszottam a játékkal

Mielõtt beszólna a bannerkészitõ nagyokos, elõre leszögezem hogy a játékot Japánból rendeltem meg.

Egyszerûen csak telepítsétek fel a "leírási útmutató" alapján és simán megy😊

P4 3,4 Ghz , 4 giga ram , x1950pro --> a játék medium/high beállításokon 1280*1024ben nem szaggat.

majd dobok fel pár képet

bigapó
Én értem mirõl beszél, hasonló okok miatt nem veszek meg Én sem mindent😊)
boltban sem az igazit veszem sokszor, hanem a teszkósat (na jó, most túloztam), remélem érted miért...
az egy másik dolog, hogy ide csak az jöjjön aki megvette és úgy szeretne tárgyalni róla, divattá vált a wareznak külön topikot nyitni, itt sem ártana és ami nem ideillik azt törölni, de azért ne mondjuk meg a másiknak, hogy mit vegyen meg és mit ne...peace

The Matrix has you...

Oké az ilyeneket én se értem. De azért nem ez a gyakori.

Why so serious?

Dante73
Tudodmit?
Igazad van! A zeneipar, és a filmipar is ezért ment csõdbe! Vagy azok ugyan sírnak, de élnek és virágoznak a warez ellenére? Ne zavarj már össze!

Kandurex
ha nem is, de legalább nem ismétled a neved, ami azért eredmény

tudod hasonlítasz egy Józsi nevû fazonra aki bejött gépet venni hozzánk, bárki is szólt hozzá mindig ugy kezdte a választ, "Józsi vaok" 😊 hát volt nagy derülés

böröczk
Nekem tetszik a vörös szöveg, teljesen igaz, csak egy probléma merül fel, még nincs játék, amit meg lehetne venni : D
Egyébként nem fog befuccsolni a pc ipar, ugyanis más országokban a kisujjuk alól piszkálják ki azt az összeget, amennyiért a játékot adják, nekik nem probléma megvenni eredetiben, sõt, külföldön még olcsóbb is (hozzájuk mérten), élõ példa erre egyik Skóciában tanuló pajtásom.

Kumiho #2179

Istencsászár
ha nem ér meg annyit akkor ne játszon vele😊, na mind1 itt alapjában a tényekkel és a életfelfogással van a gond, vagy túl fiatalok vagytok vagy túl vakok... további jó warezolást, temessétek a pécét, s játszátok végig 1 nap alatt ezt a gémet is s véletlenül se vagyétek meg😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Katun
Nem engedheti meg magának pistike az eredeti játékot, de gépe van olyan, hogy tudja futtattni maxon 1920*1080 felbontásban.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Dante73
Ebbõl egy hangot sem értek, bocsi...

Kandurex
"Ha nincs pénzed rá keress más hobbit, ez egy ilyen világ! " (Vér Pistit meg jól kizárjuk a fórumról és megoldódnak a gondjaink)

Szép a piros szöveg fent, kár hogy nem igaz. Gondolod ha alanyunk /nevezzük mondjuk Pistikének/ nem tudja letölteni a játékot amit akar akkor rohan boltba megvenni? Na persze. Inkább nem játszik vele. Szoval nem a hülye warez miatt nem lesznek PC játékok. Persze egy bukott játék fejlesztõje szereti erre fogni:"Kurva jó játékot csináltunk de bebukott a warez miatt." A legkényelmesebb kifogás. Ettõl függetlenül a warez nem szép dolog de vannak akiknek egy játék valóban nem ér meg 10-12 ezer forintot. Vagy nem is engedheti meg magának.

Why so serious?

Kandurex
Dante...és akkor ezzel a felfogással ezt a játékot sem vesszük meg, mert ugye van a rosszjátékok és azért...Dante

Dante73
Nézdd, ha neked pl a MoHA megérte, rendben, a Te dolgod. Szerintem nem éri meg az árát. Egy Bioshock, Witcher, stb, IGEN!
A játékok azért nem fogynak, mert nagyon sok az IGÉNYTELEN vérpistikéknek szánt pár órás konzolátirat. Alig akad JÓ játék.
És hidd el, ezzel az álásponttal nem vagyok egyedül. Valószinüleg megveszem ezt is majd, ha megjelenik. Hacsak, nem szúrtak el benne valamit, de nagyon. Viszont, ha nem szedem le, honnan tudjam?
Az alapgondolattal egyetértek egyébként, mivel ez nem egy varez topik, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy ne együk már meg a kiadók dumáját.... Nem minden rossznak a warez az oka, ugyanannyira benne vannak a PC-s játékok hanyatlásában mint a warez, ha nem jobban... (siettetett kiadások, optimalizálatlanság, rövid játékidõ, igénytelenség, etcv...)

Dante.

tobias88
Szerintem nem valós verzió, hanem egy nagyon jó daemon tools reklám, hogy csak ezzel a verzióval megy, tedd fel, ami ugye 10 napos Triál... Ezzel se lehet elindítani a 'játékot"
Shep
Na megint ez a warez duma, a normálisabb felfogású player megveszi ami szerinte jó játék és megéri az árát, de talán a kiadóknak is lehetne annyi esze, hogy ha pl nem 10e FT lenne egy játék hanem csak 5 akkor lehet 3x 4x annyi fogyna belõle. Arról nem is beszélve, hogy az igényes alkotások többnyire simán szép profitot termelnek (PC). Most hogy ilyen 1-2 órás szir-szar játékok bebuknak nem meglepõ, bár mondjuk ha olcsóbban adnák azokat is akkor lehet azok is közel nullára jönnének ki. Amúgy meg a konzolosok is warezolnak, csak ott kevesebben veszik a fáradságot a letöltöm, kiírom mókára. Megvesz félévente 3 játékot elcseréli stb. PC-s játékot az emberek többsége nem nagyon cserélget, egyszerûbb letölteni. Teljesen más a konzolos, meg a PC-s világ. Ezt az értelmetlen warez témát meg szerintem el kellene felejteni úgyse fog változni semmi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kandurex
nem, nem vagyok, viszont nem PC -m van, hanem box és folyamatosan veszek és eladok, így alapjába véve megúszom pár ezer forintból a játékokat

aha SZINTE biztos és attól hogy te tele vagy lével az még nem azt jelenti hogy más is olyan jól el van eresztve anygilag mint Õ méltóságod de ezen nem fogok vitatkozni
kinek a pap kinek a paplan tudod
Istencsászár
"Ki az aki 8 óra játékért kiad 10-12 ezer forintot?" pl én? az nem játék már? arról meg nem tehetnek a fejlesztõk, hogy a kocka hülygerek leül reggel és estig végigoltja easyn és veri magát a földbe... engem egy ilyen gém pár hétig leköt...

Kandurex
én? 😄 te ebbe biztos vagy pajtás?

Dante73
Másik, nem azért nem fogynak a játékok, mert warezolnak, az duma. Az igénytelen játékok miatt nem fogynak. Ki az aki 8 óra játékért kiad 10-12 ezer forintot? én nem. Viszont -Annak ellenére hogy sokat töltök le- minden igényesebb játékom eredeti!
A warezt kipróbálásra használom, (lásd MoH;A demo, az alapján jó, közbe meg... De említhetném NFS;PS-t is) és HA OLYAN, megveszem...

Kandurex
nem baj, valami hatást azért elérünk vele...reméljük,

ja miközbe felírta azalatt már õ is húzza mint a hülyegyerek errõl ennyit
Istencsászár
Ez egy dolog, de 100%ban semmit sem számít ez a szöveg😊

davidka003
"Mi lenne, ha a sok innen - onnan, ezt töltöm, azt töltöm helyett megvennétek inkább ezt a szerencsétlen játékot, mert elõbb - utóbb EGYETLEN EGY SEM FOG PC -re MEGJELENNI a hülye warez miatt!"

Lehet már Magyarországon kapni? Szerintem nem. Akkor hogy vegyem meg?
Egyszerûbb letölteni, mint várni 1 hónapot a megjelenésig.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Kandurex
csak a kedvetekért, még mindig jobb, mint a koznolosba bevezetett azonnal törlésre kerülõ hozzászólások és kizárások

böröczk
de szép friss, dekoratív, esztétikus piros szöveg került fel percek alatt : D

Kumiho #2179

tobias88
4.12.1el próbálom, és majd megveszem, ha tetszik, és addig van 1 hónap
Istencsászár
Jó a banner😊, de warepistáknak ez mitsem számít😊, topikot zárni és kész😊

Dante73
mininován 1 seed, 1 leech?...
Így nem hiszek benne...

Dante.

grebber
Azzal a Daemon Toolsal probáltad amit nfo ír?

Next PC upgrade: 2022

ProGabe
na,csodás."kijött",de nekem még nincs gép,amin játszhatnék 😞
azért is volt jó nekem a márc. végi megjelenés,mert addigra már lesz új gépem.persze így jobb,mert meglátom miket írtok/írnak róla és lehet ezt is megveszem a gép mellé 😊

bh-ról:

kisebb géppel rendelkezöknek egy kis bátoritás, a következö gépen már tesztelve low-medium beállitásokkal 1024ben, élvezhetöen megy: amd 3200+, 1,5gb ram ,8600gt 256mb.

magyarán nem kell fosni.nem véletlenül jött ennyivel késõbb pc-re

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Törölt felhasználó
Hátha már ma lesz crack...
grebber
Mindehol csak ez van még!

tobias88
feltette csak ugyebár clonedvd-s verzis barátunkat nem tudom elindítani
böröczk
ugyanez van mininován is.. 1 órája rakták fel.

Kumiho #2179

bertino
én majd csak este probálom, lécci majd tolj képet belõle, ha feltetted, köszi

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

tobias88
4.10el is megy nekem, bevette az is
grebber
Assassins Creed CLONEDVD-PROCYON 6.49GB

davidka003
Akkor ma már nem tudok vele játszani csak holnap reggel. 😞

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

bertino
. Installation Notes

We had a hard job on booting this clone. Seems this new version
of safedisc has many blacklists. We'll give you the way it definately
boots. This doesn't mean other methods don't work. Feel free to
try out yourself.
- Unpack.
- Uninstall All applications like deamon-tools, blindwrite, alcohol
- Install Deamon-Tools Pro advanced version 4.12.0220.0 with
SPTD version 1.55.
- Open Deamon-Tools Pro advanced and go to tab "Tools" and then
click on "Virtual device manager." In here disable the SCSI adapter
and enable the IDE adapter.
- Add 1 virtual IDE drive and make sure you don't have any other
virtual drives.
- Reboot your computer.
- Mount the pro-ascr.b6t file in this virtual IDE drive.
- Install game.
- Play!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!