Ne beszélj már marhaságokat lol...szerinted a hazai forgalmazók ingyen dolgoznak, nonprofit cégekben lol??? :))) A különböző adófajtákról már nem is beszélve...pl. ÁFA...
Másrészt azt is meg kéne talán érteni még, hogyha mindenki csak letöltené, akkor nem lennének játékok, merthogy ingyen nemigen fog senki dolgozni ugye...úgyhogy lehet gépet fejlesztgetni a kis pénzecskékből, csak épp játszani nem lesz mivel rajta lassan...
Nincs pénz, nem kell annyit játszani...sok ember szinte minden játékot letölt, és ezért ideje sincs igazán mindegyikben elmélyedni...gyorsan végigszaladgál rajtuk, úgy, hogy azt se tudja hol, mikor, ki kivel van benne, mi a történet stb...így aztán értékelni sem értékeli annyira őket...ha pénzért venné, esetleg évente csak néhányat: mindjárt nagyobb becsben tartaná...
Nekem sincs pénzem mondjuk egy Bentley-re, mégse húzom ki a pirosnál a tulajdonost belőle... :) (mégha a GTA-ban ezt láttam is... :P)
Egy csomó játék jelenik meg egyre olcsóbban, 3-5-7 ezer forintokért! 10 csomag cigi ára...van aki pár nap alatt elfüstöl ennyit...
De ami a legidegesítőbb: az az ostoba hozzászólások garmadája!
pl: "már töltöm én is", "már ennyi-annyi %-nál vagyok", "már kint van a csiribiri smswebes oldalon", "hogy kell elindítani", "nem indul" stb. stb...