• Matte
    Tudod ez pontosan olyan mint a zenei CD-k helyzete (érdekes ott mégsem megy ekkora sírás-rívás).

De hogy megnyugtassam a lelkedet, ha 6000 forint lenne egy kiló kenyér, akkor azt is lopnám. Mert majd egyszer tán megértik a játékfejlesztők is, hogy érdemesebb lenne tán 3-4 (vagy akár 2-3) ezer forintért adni a hátékokat és akkor lehet hogy nem csak 8-10 % lenne eredeti, hanem 80%.

Addig is azt mondom, majd ha megtehetem, akkor talán, ismétlem talán megveszem a játékokat amikor megjelennek, de azért az is benne van, hogyha nyernék a lottón, akkor sem vásárolnék úgy játékot, hogy nem látom a gépemen futni.

Sajnálom. Biztos sokan nem nézik ezt jószemmel és teljes mellszélességgel kiállnak a warezolás ellen, de ez engem egyeltalán nem hat meg és egy cseppet sem érdekel, persze tiszteletben tartom. Az azonban tény, hogy már-már nagyon húzozkodik az sg mindentől ami ilyen (torrent, és bármi ami warez), tán már egy kicsit túlzásba is van víve a dolog. Hisz nem azért jövök fel ide, hogy a helyes mederbe tereljék az életem, hanem mert segítség kell / adok / vélemény kell / adok...stb...

így maximum megmosolyogtató mind a hatalmas (ex)kiírás, mind a játékkiadók sírása, s ezeknek a sírásoknak elrettentésképp való beillesztése. Változtatni kellene az üzletpolitikájukon és nem sírni. Így pedig ez engem (rengeteg más emberrel egyetemben) egy cseppet sem érdekel.

Elnézést hogy ilyen hosszú lett.