• tmisi
    Nagyon durva a gépigényről szóló hír, hihetetlen ez a fejlődési ütem, amit a hardver-, és játékgyártók nyomatnak, unokaöcsémék csak néznek miért nem indul el a COD4 64MB-os 9200SE-n és cerka procival, pedig a COD4 egy (mai szemmel) elég szerény gépen is fut, persze DX9-ces karival. Egyébként a Crysis nálam is szenvedett, butítva egyáltalán nem olyan egetrengető grafikailag (főleg SM2-ben), a FarCry maxon még ma is odabasz.
    De! Ott van a GOW, ami HIGH-MED beállításokkal simán fut az én gépemen is 1024-ben (ha TFT-m lenne, bírná az 1280-at is), és ÁLLAT BRUTÁL jól néz ki! Tessék lehet optimalizálni PC-re is jól. Csak mindig a legújabb hardverekre kell fejleszteni, így a régebbieken a gyors futást csak butítással lehet elérni, és sajnos ez csúnyább eredményt hoz, mintha eleve erre a régebbi platformra írták volna (kivételek vannak, itt van a GOW). No meg ezzel lehet ösztönözni az embereket a hardvervásárlásra.
    Viszont manapság már némely játékban nem engednek szinte semmit komolyabban butítani. Ilyen volt pl. a Rainbow Six Vegas, az extrák lekapcsolhatók meg a felbontás, oszt cső. Se model, se textúrarészletesség állítás.
    Az AC is egyébként sztem azért ilyen magas gépigénnyel rendelkezik (és azért nincs akkora hézag a minimum és az ajánlott között), mert szinte alig lehet majd benne butítani, tehát minimumon is lesznek árnyékok, SM3 effekt tuti, csak nem olyan minőségben, ugyanaz az eset, mint a Colin-Dirt-ben.

Röviden: ez van. Ők diktálnak, nem mi.