• DarkSector
    Háát az tuti, hogy láttam én is már érdekes dolgokat ezzel kapcsolatban, meg hogy a SRL a fenti zöld csík nem mindig a helyes mértéket mutetja, de ez olyan kb mint anno a Bioshock-nál.
    Ha buherálják, akkor rá lehet erőszakolni SM2.0-ára, de NEM TÁMOGATJA!!!
    És úgy is nézett ki SM2.0-ás kártyákon.
    Viszont ha jól ismered az Ubisoft-ot, akkor te is tudhatod, hogy van egy rossz szokásuk ezzel kapcsolatban.
    Mégpedig telepítés után elindul egy rendszerellenőrző progi, ami levágja a proci típusát, és ha kiszedik a támogatást, akkor ha belegebed az ember akkor sem fog 1 magos procikon elindulni.
    MÉGEGYSZER MONDOM, HOGY ISTEN ADJA HOGY NE ÍGY LEGYEN, MERT EGYIK HAVEROM SEM TUDNA MOST EZ MIATT VÁLTANI RENDSZERT.
    De sajnos itt már nem arról szól a téma hogy 2.6 vag 3.0 GHz-es e a proci, hanem egyszerűen 1 vagy 2 Mag.
    Ennyi.
    Én remélem hogy havernak is menni fog, de így sajnos azt kellett mondanom neki, hogy elégedjen meg egyenlőre csak videók, meg képek nézegetéséval.
    Persze mint mindig minden játék esetében azért egy próbát fogunk nála tenni, mert én is akkor hiszem majd el, ha látom, de ez azért nem egy megnyugtató info.