Foci EB 2012
-
nagyon jó játékos C. Ronaldo, nem arról van szó... ott van a mostani élvonalban
de _SOHA_ nem fogja az elérni, hogy a Ronaldo név hallatán inkább ő jusson eszembe mint Ronaldo :)
persze ma már lehet elérte a célját, hisz ha valahol kiejtik, hogy Ronaldo a csajok úgy is rá fognak gondolni... amivel nincs is baj amúgy
én amellett, hogy elismerem C. Ronaldo tudását, azért nem tartozik a kedvenceim közé, mert tényleg nagyon sokszor feldobja magát indokolatlanul, többször mint az összes többi focista, akik előszeretettel mutatnak be műesést... és van egy olyan érzésem amikor látom a pályán a viselkedését, mintha felsőbbrendűnek érezné magát, hogy "én vagyok C. Ronaldo, jobb vagyok nálatok... és mivan spori, hozzáértek a híres-nevezetes C. Ronaldo -hoz, tessék lapot adni"... és tényleg állandóan "sír", néha rossz nézni amit művel
az engem nem érdekel, hogy milyen a haja, meg hogy félidőkben van ideje új sérót csinálni ahelyett hogy az edzőre figyelne :)
de mondom, ennek ellenére ott van az élmezőnyben, csak mentalitásra nálam pl. sosem lesz olyan mint Messi... akit tényleg ütnek vágnak a pályán, lassan már arra a szintre jutunk, hogy fektében is rugdossák a földön... de őt soha nem látod sírni... feláll, és megy tovább... ha ő már elesik és "sír" akkor komoly fájdalmai vannak