Foci EB 2012
  • DasIsFuck
    pontosan ezért mert a saját magad baromságodat hajtogatod és arra reflektálsz...
    te azt sem tudod mivel kellene eggyet értened eggyáltalán mert csak annyit látsz az egészből, hogy én azt írtam, hogy a görögök megérdemelték a továbbjutást..
    innetől te azt eleve leszűröd, hogy én nekik drukkolok meg hogy éljen a bunkerfoci...
    Holott ha legalább visszakeresnéd azt, hogy én mit is írtam a görögökről még régebben akkor ez ahogy van hülyeség...
    de ahhoz túl kéne látnod azon a beszűkült gondolatvilágon hogy ami nekem nem tetszik az nem érdemel továbbjutást..sőt akkor már azt is észre kellene hpgy vedd, hogy a foci az nem csak abból áll ki játszik így meg úgy és ki támad meg ki oldja meg szebben a helyzeteit...

görögöknek voltak helyzeteik? voltak...
    szerezhettek volna még gólt..igen
    volt egy meg nem adott 11-esük?igen
    oroszokank voltak helyzeteik?igen
    szerezhettek volna gólt?igen

oroszok nem tudtak lelkiekbe ott lenni ahogy kellett volna már a lengyelek ellen sem...Görögök meg igen, beletették szívüket-lelküket.
    ez alapján pedig emgérdemelté míg az oroszok meg pont ez alapján nem így ez egy jogos elosztás...
    MONDOM EZT ÚGY, HOGY NEM SZERETEM A GÖRÖGÖKET A JÁTÉKUKaT PEDIG KIFEJEZETTEN ÚTÁLOM...de pont ez bizonyítja azt, hogy én nem elfogultság alapján ítélkeztem efelett ennyi.