• Sanyix
    -Azért, mert egy sima mezei rendőrautó legyorsul simán egy murcielago-t. + egy terepjáró száguldozik 300-al, a terepjárók nem arról híresek hogy ekkora sebességgel mennek, főleg hogy terepjáró felfüggesztéssel egy kocsi, ekkora sebességnél egy kisebb kanyarnál is, úgy borulna fel, és fordulna át jópárszor, hogy ihaj
    -Na nehogymár egy BMW legyen az űberszuper kocsi, szeretem a BMW-ket, de nem vérbeli sportkocsi, ellenben a játékban jobb néhány igazi sportkocsinál.
    -Nevetséges a fizikája, főleg az az oldalazva csúszás ami a kanyarodás akar lenni
    Amikor kipróbáltam szokatlan is volt, mert eddig az autós játékokban az autók hasonlóan mozogtak, mint egy igazi autó, az MW-ben viszont egy szánkóhoz hasonlóan...

-A rendőrök ahhoz képest, hogy mindent legyorsulnak, annyira bénák és segghülyék, hogy az már durva. Ha MW után kipróbálod az NFS4-et hasonló képességű kocsival ami a rendőröknek van, be fogsz szarni, úgy megszivatnak. Ráadásul ott még nincs is kiemelt rendőri figyelemben részesítve a játékos (mindenkit ugyanúgy szivatnak).
    - Na meg az mw cukormázas rózsaszín agyoneffektezett grafikája is elég undorító.

Sztem az UG is visszalépés a régebbi NFS-ekhez képest, de azzal legalább elszórakoztam egy ideig, MW-nél pár verseny után jött az uninstall.