NFS Carbon - EA-oldal beizzítva
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nfs6 fílingje a legfaszább az egész sorozatból. A tájak, a járgányok, a zene, minden -.-
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
Látom azért mindenki 1etért azzal, hogy az NFS:U elõtti NFS szériák voltak a legjobbak. Én annyit fûzök hozzá, hogy a régi idõk NFS játékai, kellemesek voltak, de nem voltak valósághûek.
NFS széria akkor húzott bele, amikor jött az Underground. Azzal nem volt gond. Szerintem nagyon jó arculatváltás volt. Jött a második rész ami tejesen baromság volt, túlmentek a maximumon: nanehogymá ugráljon a kocsim 20-as felnivel! <#wilting>#wilting> Sok hülyeséget láttam már.
Most Wanted: Hú megint egy arculatváltás! De ott mit kapunk: Hollywoodot! Kocsink, mint a tank kiver 100 fakabátkocsit, nekünk csak karcolásjut. Jöjjön amin én visitoztam, Neo effekt: az idõlassítás. Ez nem volt semmi, ki a franc találhatott ki volna ilyet? No comment.
Véleményem szerint eddig semmi probléma nem volt a kocsi felhozatallal kapcsolatban. Azok mennek akik reklámozzák a kocsit. BMW a MW sztárja? Ésaztán? BMW mondja ez legyen, NFS mondja kérem a pénzt és megcsinálom. Ordítani felesleges, de azért szeretettel várom a zsigulikat meg a trabikat az NFS sorozaton. <#nevetes2>#nevetes2>
Véleményem szerint NFS eddig hülyébb, de pörgõsebb lett. Én nem várok el full valósághût, hanem szórakozást. Elvileg szórakozóiparban vagyunk.
Amen
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Heh, szerintem a cod2 a multija miatt olyan népszerû, a single az crap és rövid, de a multi nagyon pörgôs, és még melee is van benne, LAN-ba nyomjuk, és maximális amikor a tetôröl leugorva arconcsapsz 1-2 ellenhavert a puskatusával és mosolyogva továbbszaladsz. élvezem amikor ezekután hallom felôluk a taszticsapkodást és a káromkodást. <#hehe>#hehe> Mint minden hasonló multis játékban (UT, UT2004, Q3) itt is a Team Deathmatch és a Capture the Flag a nyerô, teljesen ok még amikor az árkokban bóklászok egy vadászpuskával és várom közelrôl hogy valaki belémszaladjon (vagy én valakibe).
Szal nekem WW2-bôl (legalább ha a multit nézzük) ez #1. A moha, cod1 meg a hasonló kaptafákban szerintem nem volt meg ez a pörgés.
Kben én alapból nem szeretem (enyhe volt, útálom xD)a WW2 témát, fantasy/sci-fi/anime fan vagyok, de itt szerintem nem a tipikus WW2 feel jön le játék közben.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Zenében is népszerûek a legbénább cuccok.
Sajnos ez azért van, mert a birkáknak a szar kell, mert az a menõ.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
végtelen sok hibája van annak a degenerált mûanyag izének, amit MW néven játéknak próbálnak még mindig eladni
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Viszont az UG2-t nagyon nem szeretem, mert a grafikája nagyon sz*r, az autót nem érzem vezetés közben, olyan, mintha nem lenne súlya az autónak, MW-ben viszont rendesen érzem az autót.
A rendõrök tényleg túl valóságtalanra sikerültek, de azon kívül nem sok baja van a Most Wantednek.
az a szomorú, hogy iszonyatosan jó játék lehetne, ha nem lenne ennyire ARCADE. de így...
azóta számomra a NFS sorozat a Need For Shit jegyében készülõ játékokat fémjelzi<#bdead>#bdead>
-Na nehogymár egy BMW legyen az ûberszuper kocsi, szeretem a BMW-ket, de nem vérbeli sportkocsi, ellenben a játékban jobb néhány igazi sportkocsinál.
-Nevetséges a fizikája, fõleg az az oldalazva csúszás ami a kanyarodás akar lenni
Amikor kipróbáltam szokatlan is volt, mert eddig az autós játékokban az autók hasonlóan mozogtak, mint egy igazi autó, az MW-ben viszont egy szánkóhoz hasonlóan...
-A rendõrök ahhoz képest, hogy mindent legyorsulnak, annyira bénák és segghülyék, hogy az már durva. Ha MW után kipróbálod az NFS4-et hasonló képességû kocsival ami a rendõröknek van, be fogsz szarni, úgy megszivatnak. Ráadásul ott még nincs is kiemelt rendõri figyelemben részesítve a játékos (mindenkit ugyanúgy szivatnak).
- Na meg az mw cukormázas rózsaszín agyoneffektezett grafikája is elég undorító.
Sztem az UG is visszalépés a régebbi NFS-ekhez képest, de azzal legalább elszórakoztam egy ideig, MW-nél pár verseny után jött az uninstall.
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
...Ezek a huncut managerek minden élvezetet elvesznek az emberektôl. <#vigyor>#vigyor>
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
nekem akkor is a 4ben helikopter tecet 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ