Ejj ejj látom itt van pofon és van simogatás.
Látom azért mindenki 1etért azzal, hogy az NFS:U előtti NFS szériák voltak a legjobbak. Én annyit fűzök hozzá, hogy a régi idők NFS játékai, kellemesek voltak, de nem voltak valósághűek.
NFS széria akkor húzott bele, amikor jött az Underground. Azzal nem volt gond. Szerintem nagyon jó arculatváltás volt. Jött a második rész ami tejesen baromság volt, túlmentek a maximumon: nanehogymá ugráljon a kocsim 20-as felnivel! Sok hülyeséget láttam már.
Most Wanted: Hú megint egy arculatváltás! De ott mit kapunk: Hollywoodot! Kocsink, mint a tank kiver 100 fakabátkocsit, nekünk csak karcolásjut. Jöjjön amin én visitoztam, Neo effekt: az időlassítás. Ez nem volt semmi, ki a franc találhatott ki volna ilyet? No comment.
Véleményem szerint eddig semmi probléma nem volt a kocsi felhozatallal kapcsolatban. Azok mennek akik reklámozzák a kocsit. BMW a MW sztárja? Ésaztán? BMW mondja ez legyen, NFS mondja kérem a pénzt és megcsinálom. Ordítani felesleges, de azért szeretettel várom a zsigulikat meg a trabikat az NFS sorozaton.
Véleményem szerint NFS eddig hülyébb, de pörgősebb lett. Én nem várok el full valósághűt, hanem szórakozást. Elvileg szórakozóiparban vagyunk.
Amen