G5 vagy G7?
  • F1re
    ha jol tom a coerheadbol ki lehet hozni 1000hz-et ami eleg jo de a g5-g7 mind2 500hzes de attol meg jobb eger a g5es a g7 is ezek a leg jobb egerek most szeriuntem de attol fug kinek meik kenyelmes mert en is vettem volna coperheadet te nekem az osszes razer kenyelmetlen dave te logikadnak meg csak gratulalni tudok es jobb ha tod a g5 es g7nek ugyan az a felepitese tobbet jatszotam mar valuk mint te :) amugy telleg csak akkor eri meg a g7 ha csaid a vezetek nelkuli seg es van ra penzed amugy szerintem hibatlan volt mar apr vezetek nelkuli egerem ismerem a hibait de a g7nek nagyon jol meg van ez odlva ahogy Bluetoothon keresztul komunikal a gepel es adnak hozza 2 akumlatort is hogy cserelhesd es szerintem nincs ojan benen hogy ha mar merul akkor rosszabb mert ha mar merul akkor meg all vagy nem tom de ha lenne ez az alaot hogy szarabb azegere akkor is utolso 10 ercben van szoval lecsereld az aksit ami addig a tolton volt es csokolom amig az 1ik feltoltodik addig a masikal gamelsz ennyi bar nekem msot 1 g5om van de mind2 eger nagyon jo ojan 4-5 ezer Ft kulomseg van a 2 kozott de az a lenyeg hogy netrol rendelt mert en neztem coraba pl G5ot 22 ezer :D neten meg 17 :) nem mind1