Logitech G5,G7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sok mindent kipróbáltam, de mindig visszatérek hozzá. Anno meg a farkincás idõszakban az eredeti, dögnehéz, bnagy MS egerek voltak a kedvenceim.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
eom$
Nekem ez a razer nem jött be nagyon!
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
eom$
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
igen, ott tenyleg 'jobb', mivel a sebesseget jelolik a szamokkal.
Itt egy termekcsalad harom celcsoportnak szant harom fele kulonbozo termeket jeloltek harom kulonbozo szammal, az arkategoria szerint novekvo sorrendben. Tiszta?
Bar ugy erzem, hogy te olyan ember vagy, hogy ha lenne egy egy napon kiadott Ga Gb Gc nevekkel ellatott egercsalad, es ezek kozul neked az Ga lenne, akkor megmagyaraznad hogy az a legjobb, mert az az elso a sorban, ha pedig a Gc, akkor meg az a legjobb mert az a legujabb, es ha a Gb lenne a legdragabb, akkor az meg azert...
hát van erõ sorrend a sámok között....
akkor tod mit
amd64 2800, amd 64 3200, amd 64 3600
3200 ezek szerint jobb?
nem.... árilag is meg ha rénézel megmondod hogy 3600 jobb
Leirtad hogy te ezzel az egerrel napi 10 orat msn-ezel a kisbarataiddal, mikozben nem ilyen celu hasznalatra kert a topicnyito egeret. Leirtad, hogy szerinted a te egered a legjobb, jo, de ennyire undorito stilusban ne eroltesd mar ezt midnenkire.
nem hiába ezt ajánlotta a logitech....
De ha ugyanaz a optika, csak annyi különbség hogy vezetéknéküli akkor érdemesebb vezetéknélkülit vennni.....
kényelmesebb.... de ti dolgotok...
lámák
meg már a szám is..... élvezetes használni az egeret.. mig a g5 csak bedugod és megy.....
Jaj nagyon nehéz cserélni....
10 óránként eccer kikel cserélni ami nálam 5 mp....
és jelez ha merül egy piros elem villogva jelezvén......
Sztem hamár egeret akarsz venni olyat vegyél ami télleg jo, mármint egyiklegjobb és strapabirobb......
Kimodnja hogy sokat? boltos aki rádakarja sózni?
practitioner of the forbidden arts of death
Hát õszintén nem gamre használom, csak annak idején vettem egy 40 e értékû logitech mx5000 bilentyû egeret, ami tökszar volt, és a logitech felajánlotta hogy kicseréli nekem egy, logitech g15 bill re és egy g7 egérre, belementem...
Szép csomagolásban megis jött, szépen felisment a gépre...
és gyönyörû dizájnos.... jo kézbe tartható és sokkal szebb mint a képen, mert amikor elöször megláttam a képen egy okádéknak nézett ki, de élõbe nagyon szép!
Csak ajánlani tom, a G5 hát nem tom, ezek a súly szarok semmitsem érnek, + vezetékes...... sztem G7 et vegyél most kb olyan 20-23 e körül van!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae