• SirLord
    tinman felvetette ezt a nyüöszitö kutyás efektust. szvsz én ugy gondolom teljesen értelmes és hasznoshozzászolás volt, jo volna ha minden topicban ilyenekkel találkoznék. grat

én alapjábavéve jo nevelést kaptam, és ajátékot is meg tudom különböztetni a valoságtol. mégis teljesen rosszul hat egy ilyen szituácio az ember már joérzése is, én ha elmennék egy ilyen melett kifejezetten sajnálnám magam, ha egy pixelkutya ha nem, kiengedni nem engedném mert eszembe se jutna, egyszerüen hidegvérrel lelöném.
    nem tudok megütni egy állatot. lehet h szánalmas, lehet h vicces én nem tudok. egyszerüen rosz érzés fogna el. és mivel el tudok vonatkozttni, igy azt meg tudom csonálni egy játélkban h lelöjem. amit az életben nem tudnék megtenni egy kutyával. de bármennyire is, lehetek bármennyire inteligens mégis hat rám annyira a játék h ne hagyjam ott.. igaza van tinmannak.. hatnak ezek ajátékok ránk, mégha ezt mi észre se vesszük.. nemtom észrevettétek-e a 26-os hozászolásban h agyerek a kombinált megoldást nem ugy csinálta hogy odaadja a gyereket a feketepiacon azt lemészárolja a maffiát és odaadja a gyereket az anyjának hanem forditva.. lehet h kicsit imba példa mert ugye könyebb egy embert kiynirni mint 20-t és fegyvereset, de én specko hiába pixelhuszár, nem volnék képes kinyirni egy anyát a gyerekeelött...
    én vagyok szar? vagy csak a joérzés veszik ki az emberekböl a játékok vagy bármi más hatására.. ezen kell elgondolkozni..