NHL 2007
-
nyugi, sokat kell gyakorolnod és akkor jobban fogsz játszani. egyébként is nehezebb a 2007 szerintem, mint elődei, de hát ugye akkor nem lenne kihívás a veteránoknak:))
próbáld ki a különböző formációkat is. mind támadót mind védőt. én quick-nél (amit lehet meccs közben is változtani) védekezésnél a contain puck-ot választom, ilyenkor korongvesztésnél próbálnak a játékosok a korong és a kapu között maradni, saját harmadon belülre érve, pedig közelebb zárnak a kapuhoz, de persze próbálnak automatikusan korongot is szerezni. utóbbit nem nagyon hagyom nekik, mert szeretem én magam intézni a dolgokat, úgyhogy sokat váltogatom a játékosaim és próbálom én megszerezni a játékszert.
támadásnál, pedig a conservative-ot szoktam beállítani. erre pontosan nem emlékszem micsoda, de talán az amikor szélen lehet vezetni a korongot, vagyis a játékostársakat így irányíja az AI, hogy szélről középre passzolva lehessen lőni.
a sorok különböző beállításait pedig úgy választod ahogy akarod, sok különbség nem igazán van szerintem, próbálgasd esetleg végig mindet és amelyikkel sokat lősz gólt valamint kevesebbet kapsz védekezésnél, akkor az legyen beállítva. nekem 2 fajta van, felváltva, 1-3 és 2-4 ugyanazt csinálja.