a múlt héten már azt hittem,h van értelme a faq-nak.most is így látom,de mostmár azt mondom,h nagyon kevés.azt hittem,h azért csappant a topik népszerűsége,mert már mindenki csak játszik,és nem kérdez,sőt,már sokan meg is unták a játékot,és elkezd halványulni ezzel a topik is.de nem,mert láttam,h sokak még csak most szerezték be,és még vannak jópáran,akiknek majd csak az elkövetkezendő hetekben/hónapokban lesz meg(haver jövő héten írja át,2 hét múlva szülinapom,karácsonyra a fifát kértem,stb.)és akkor azt hittem,h faq miatt van,h rájöttek,h ilyen is van.de mégsem,az ide betoppanó emberek 80%-a leszarja,h mi van a bannerben,még csak meg sem próbál keresni faq-ot,vagy ilyesmit,és kezdem úgy érezni,h hiába csináltam.azért jó dolog h van,de ha már van,akkor használni is kéne,sok válasz van ott.a banner készítőjét kérdezném,h meg lehetne e csinálni kicsit feltűnőbbre.most nem azért mondom ezt,mert h én csináltam,én pont azért csináltam,h ha hazajövök ne kelljen 200 hsz-t olvasgatnom,és ne legyen annyi kérdés.jobb lenne,ha a topik arról szólna,h milyen szép gólt lőtt lobig,vagy akárki,meg arról szólna,h ki hol tart menedzser módban(persze nem villogni kell).ezeket gondolom mindenki szívesebben olvasgatja,mint a sokszor lerágott kérdéseket.csak most ennyi eszembe jutott,és gondoltam leírom.aki meg nem ért egyet az kövezzen meg...