Ez a logika sztem nem műxik. Ahogy korábban írtam már, nincs egyértelmű megfeleltetés a stadionok és a gyep fsh-k között. A stadionok 6 csoportba vannak rendezve, és a 't229__x_y_z' névből az 'x' mutatja, hogy melyik stadioncsoporthoz tartozik az adott fsh. 'x' értéke lehet 0,1,2,3,4,5.
'y'-t valószínűleg a meccs ideje és időjárása határozza meg (napos/felhős/este/naplemente).
'z' pedig a gyep kopottságának mértékét jelöli. Ha z=0 akkor szinte egyszinű a gyep, ha z=3 akkor a középpályán és a kapuknál nagy foltok vannak. 'z' értéke négyféle lehet (0,1,2,3) és ahogy eddig észrevettem ezen négy érték közül a gép véletlenszerűen választ egyet.
Példa: Old Trafford
Az Old Trafford csoportja a '0', tehát x=0.
Így a gép által használható fsh-k köre szűkül, mégpedig t229__0_0_0 és t229__0_5_3 közötti fsh-kra.
Mondjuk hogy nappal játszunk. Tegyük fel, hogy a nappali gyep azonosítója '0', tehát y=0 (ez csak feltételezés, nem biztos hogy a játékban is így van). Így tovább csökken a gép által használt fsh-k száma: t229__0_0_0 és t229__0_0_3 közötti fsh-k játszanak még, tehát 4 darab.
Ezen négy darab fsh (t229__0_0_0, t229__0_0_1, t229__0_0_2, t229__0_0_3) közül a gép véletlenszerűen választ.
Tehát a végkövetkeztetés az, hogyha egy adott stadionban meg akarod változtatni a gyepet úgy, hogy minden körülmények között (nappal, este...stb.) a változtatott gyepen játssz, ahhoz minimum 24 db fsh-t kell módosítanod. És ezek után persze nem csak az adott stadion (a példában Old Trafford) gyepei változnak meg, hanem az összes olyan stadioné, amely ugyanabban a csoportban van.