10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• mikiking
    nem ide tartozik de egyik topicba olvastam most és nagyon igaza van a srácnak :

lol, hat hova sullyedtunk...ez mar vicc lassan.
    A velemenyem az, hogy a magyar focit vissza kellene minositeni amatornek, a jatekosoknak csak minibalbert adni es menjenek mellette dolgozni. Profi szintre lehetne emleni a focit ujra ha megfelelo lenne az utanpotlaskepzes, es az edzok is ertenen valamit a szakmajukhoz, mert sajnos semmit nem ertenek hozza. 3-6 even belul ki lehetne nevelni egy sokkal jobb generaciot mint a mostani.

De miert es van az hogy a magyar jatekosok ennyire szarok?

- Futni nem tudnak, egy kozepes szintu Europai focista 10 meteren 1 metert siman rajuk ver. -> Roppant keves es futoedzes, es ami van az sem eleg intenziv.

- Meccs utolso 20 percere mar szedelegnek a palyan, pedig alig futnak -> nem megfelelo a fizikai/kondicionalis allapotuk.

- Kapura loni szinten nem tudnak, 20 meterrol altalaban 10-bol 8 loves 3-10 meterrel feljebb/melle megy, vagy mindketto egyszerre. -> Kozel nem gyakoroljak a kapuraloveseket eleget, sot en szerintem sokszor ki is hagyjak, mert ugye minek is azt? Majdcsak elatalalom a kaput 10-bol 1x nem igaz?

- Cselezni szinten nem tudnak -> Hianyos edzesmunka megintcsak.

Es meg lehetne folytatni.

Ha ezeket atgondoljuk, rajohetunk, hogy ez itt NEM profi foci, es megis a focistak 500.0000 - 1.500.000 Forintokat is megkeresnek. Kerdezem en MIRE FEL? Az edzokrol pedig mar ne is beszeljunk, mert azok meg tenyleg semmit nem csinalnak. Ha a jatekosokat nem tudjak kenyszeriteni hogy normalisan edzenek...hogy lehet az ilyet edzonek nevezni? Sot szrintem le sem szarjak hogy melyik jatekos hogyan edz.

A masik tema. Ide akarmilyen edzot hoznanak, akkor sem lenne eredmeny. Az osszes focista SZAR. Koszonhetjuk ezt annak, hogy 20 even keresztul leszartak az utanpotalsnevelest, illetve az edzokepzest.
    Sajnos ez van.

Lesz-e valtozas? Oszinten? Szertintem nem, en mar leirtam a magyar focit. Ezen a Malta elleni zakon sem csodalkozom mar, megmondom oszinten.
    Hihetetlen nagy valtozas kellene itt, hogy elkezdodjon a magyar foci ujraszervezese.