36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• mikiking
  • mikiking
    ja, és az amikor a felénél bevágja vesztéskor, hogy " nemcsoda hogy mellé lőtte , a lábán sem bír állni " -ezt mondja Ronaldinhonak, hát jól állunk.
  • hunbasser
    rászben igaza van...de az utánpótlásnevelésünk kifejezetten jó.nézd meg,európa 8 legjobb csapata között van a magyar válogatott,mondjuk u-19-ben.az meg h jöhet ide bármilyen edző,akkor sem lesz jobb,ez sem igaz.lásd mattheus,vele jobb lett volna,csak a sok pénzéhes fa** elküldte,mert nem csinált csodát,de valószínű,h most jobbak lennénk,10 év múlva meg talán a top 40-50be is beférnénk.cselezni meg tudnak,csak nem merik bevállalni,de nem is ezzel van a baj.a többivel egyetértek nagyjából

de ez tényleg nem ide tartozik,de ha már bemásoltad akkor válaszoltam rá :)
  • examinee
    a legrosszabb az, hogy amikor mondjuk kikapásra állsz és tiszta ideg vagy akkor 2 leehtőséget mond ami marhára felidegesit:
    1. "sajnálom ezt a srácot"
    2. "Pisti nemhiszem hogy ez a játékos tudja merre kell támadni"

grrr:D:D:
  • Firerock
    küldene vki vmi jó füvet amit turf importerrel berakhatok?
  • mike0013
    valaki HELP! nekem run time error-t ir ki a turf importer ha beakarok tenni a játékba egy gyepet... segítsetek:)
  • lobig
    nem tudjuk, import to all stadiums-ra nyomj
  • Count Adyn
    1 kérdés,sry ha már volt, nem találtam hirtelen:
    honnan lehet tudni hogy meik stadionba cseréli a gyepet, meik fshba mentsen az ember a turf importer el?
    juve stadionja kéne:))
  • lobig
    Breki v. valaki hozzáértő???
    erre valami tipp???
  • jugen
    igenigen, sikerült lefagyasztani a játékot.
    A gép kapusan vlhonnan a kapufa tövénél fogta meg a labdád. Feláll kirugáshoz közvetlenül a kapufa elé, de nem tud mozdulni, csak nézik egymást a bíróval, persze ki lehet lépni menübe meg minden, csak a meccs lefagyott... 3-0 az ellenfélnek a meccsből kilépés miatt...
  • mikiking
    a pálya közepén elég jó sztem.
  • mikiking
    nem tudom miért lett ilyen sokrészű
  • gabi89
    Borzalmas :D
  • zsilike
    libalegelő,sármező,nevetségesen sz..!!!meg a game is.
  • gabi89
    Fűvet bármilyen grafikus programmal tudsz pl Photoshop....
    Beimportálni emg turf importer-rel tudsz!!
  • mikiking
    hát elég szar a fű , hogy őszinték legyünk:
  • siposadam
    Hy!!
    SEGITSÉG!!!
    mondjátok már meg honnan lehet leszedni olyan programot mint a fű csináló, a mez szerkesztő,cipőrekakó????

100000000000000000000000000000000000000000000000000 kösz!!
  • mikiking
    Tudna adni valaki egy linket file master 07-hez? mert ami lent volt az hibás , instaláció közbe kiirja hogy error .
  • mikiking
    Na most kezdem a füvezést Breki , meglátjuk hogy mienek az uj füveid . Remélem ütősek lesznek :DDDDD
  • mikiking
    hát énnézem is , a szlovákot, de hát az óriási külömbség a magyar meg a szlovák közt pl:
    Artmedia Bratislava (szlovák klubbcsapat) , kijutott mult éven a Bajnokok ligájába, megverte a Celticet 5-0 - ra,megverte a portot , és döntetlent nyomott az Interrel, melyik magyar csapat fog eljutni eddig? semelyik , az fix, és a szlovák válogattott hát ezt lehet vlogatottnak hivni, a magyart nem . egy hajszálon mult hogy kint legyenek a vb-n . na mind 1
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    helyedben nézném a cseh vagy szlovák focit
  • mikiking
    nem ide tartozik de egyik topicba olvastam most és nagyon igaza van a srácnak :

lol, hat hova sullyedtunk...ez mar vicc lassan.
    A velemenyem az, hogy a magyar focit vissza kellene minositeni amatornek, a jatekosoknak csak minibalbert adni es menjenek mellette dolgozni. Profi szintre lehetne emleni a focit ujra ha megfelelo lenne az utanpotlaskepzes, es az edzok is ertenen valamit a szakmajukhoz, mert sajnos semmit nem ertenek hozza. 3-6 even belul ki lehetne nevelni egy sokkal jobb generaciot mint a mostani.

De miert es van az hogy a magyar jatekosok ennyire szarok?

- Futni nem tudnak, egy kozepes szintu Europai focista 10 meteren 1 metert siman rajuk ver. -> Roppant keves es futoedzes, es ami van az sem eleg intenziv.

- Meccs utolso 20 percere mar szedelegnek a palyan, pedig alig futnak -> nem megfelelo a fizikai/kondicionalis allapotuk.

- Kapura loni szinten nem tudnak, 20 meterrol altalaban 10-bol 8 loves 3-10 meterrel feljebb/melle megy, vagy mindketto egyszerre. -> Kozel nem gyakoroljak a kapuraloveseket eleget, sot en szerintem sokszor ki is hagyjak, mert ugye minek is azt? Majdcsak elatalalom a kaput 10-bol 1x nem igaz?

- Cselezni szinten nem tudnak -> Hianyos edzesmunka megintcsak.

Es meg lehetne folytatni.

Ha ezeket atgondoljuk, rajohetunk, hogy ez itt NEM profi foci, es megis a focistak 500.0000 - 1.500.000 Forintokat is megkeresnek. Kerdezem en MIRE FEL? Az edzokrol pedig mar ne is beszeljunk, mert azok meg tenyleg semmit nem csinalnak. Ha a jatekosokat nem tudjak kenyszeriteni hogy normalisan edzenek...hogy lehet az ilyet edzonek nevezni? Sot szrintem le sem szarjak hogy melyik jatekos hogyan edz.

A masik tema. Ide akarmilyen edzot hoznanak, akkor sem lenne eredmeny. Az osszes focista SZAR. Koszonhetjuk ezt annak, hogy 20 even keresztul leszartak az utanpotalsnevelest, illetve az edzokepzest.
    Sajnos ez van.

Lesz-e valtozas? Oszinten? Szertintem nem, en mar leirtam a magyar focit. Ezen a Malta elleni zakon sem csodalkozom mar, megmondom oszinten.
    Hihetetlen nagy valtozas kellene itt, hogy elkezdodjon a magyar foci ujraszervezese.
  • mikiking
    hát az bizony, meg amikor elfelejti hogy hívják Faragót, meg amikor ezt bevágta , hogy : " nem akarom csinálni a reklámot, de nem ártana egy szemüveg a bírónak " na hát ... mindig megnevettetnek
  • mikiking
    hát de azért, mert ugy van tervezve, hogy ne nyomd el a kisklippet , amikor kijönnek a csapatok , SZAERINTEM
  • examinee
    Az marha jó!
  • mikiking
    ja, és volt már neked olyan hogy robothangon kezdenek el beszélnia meccs elején? na én azon már dőltem el amikor rákezdték.
  • Breki33
    Step over left, kick right <, >
    Step over right, kick left >, <
    Fake kick ^, ^
    Pull back Down, Down
    Fake left <, <
    Fake right >, >
    Pull back, go left ^, down left, <
    pull back, go right ^, down right, >
  • Breki33
    tegnap nekem mondott egy olyat amit még nem hallottam

felcserélte a két nevet direkt aztán nevetve mondta hogy fordítva a másik a Faragó

AZ nem tetszik ha mondja az elején a szöveget ha akár gólt lősz is végigmondja.
  • mikiking
    én is profin jáccok, és mondjuk szeretek cselezgetni,ugyhogy sosincs nagy külömbség, mert mindig nagy gólokat akarok lőni. de amugy teccik a game nagyon. Csak néha idegel a " Na lássuk mire képes Wayne Ronney " meg a
    " Az aranylabdás Shevchenco egy bőrlabdával" de legjobban: " tul sokan voltak körülötte, ilyen egyszerű " + "Túl gyorsan közeledett a labda felé"
  • Breki33
    én profin most akarok váltani a múltkori 5-0-ás Interverés után

de azóta mindig szoros igaz én inkább a szépségre megyek meg tesztelem
  • mikiking
    Amugy te mien szinten nyomod Breki?
  • mikiking
    Tessék:
    Tuef importer
  • Laca1985
    Breki nem tudnal nekem belinkelni olyan progit amivel be tudom rakni azt a 6 fele futexturat amit belinkeltek ide?
  • mikiking
    ezít huztam az előbb, és kilökte
  • mikiking
    jó ezt huzom én most 23,1 mb , de angolul,csak jó lessz, az előbb egy 20 mb-os kiegészitőt huztam :P
  • Breki33
    Ez a 2.0-ás

link
  • mikiking
    lehet hogy rossz verziót töltöttem le, nem baj, töltöm azt amit te adtál az előbb, mert én mást huztam
  • Breki33
    Ezt próbáld meg

link

de nemtom csehul hogy tud......