FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
profin tolom, de nem tudom hány perceseket mert amikor megunom akkor hagyom csak abba, de jó a game
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
(You have already voted for this poll)
9395 PlayStation®3
14406 Xbox 360™
29522 PC
5535 Xbox®
20532 PlayStation®2
2892 PSP™
1536 NINTENDO GAMECUBE™
391 Nintendo DS™
168 Game Boy Advance™
269 Mobile
ne ezek után merje mondani valaki hogy haldoklik a PC<#bohoc>#bohoc>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
más:annó még leírtam egybõl azután hogy leszedtem hogy ez egy kaki,most hogy kicsit próbálgattam inkább azt mondom hogy látom a fejlõdést,és nagyon érzõdik hogy tényleg próbáltak valami jobbat kihozni a fiúk,de mint tudjuk sz.rból nem lehet várat építeni...szóval:jobb mint az eddigiek,ebben van a legtöbb PES-lopás,ami jó,hiszen közben megmaradt a fifa egyszerûsége,kivéve a cseleket mert egy igazán normálisat még nem sikerült összehoznom,gondolom csak annyi hogy még nem éreztem rá a dolog lényegére
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Hard to see, the dark side is.\"
easports.hu azt írja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
na akkor a fifa 07 leírásában is benne lesz minden csel, mozdulat meg minden nem?
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
és a kezemben lesz már délután ha minden igaz.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
a kapus mire várt?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....