FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te mirõl beszélsz?

gercse
én mekkora láma vagyok(voltam)...eddig mindig ugyanarra a kapura támadtam, mire rájöttem hogy a másik oldalra is lehetne...ááá,
profin tolom, de nem tudom hány perceseket mert amikor megunom akkor hagyom csak abba, de jó a game

DjCooll
Hát külföldön

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

professional

DjCooll
ja ja ugy lesz

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Zizou5
srácok ti milyen erõsségbe jáccotok?

Zizou5
a szabadrugást ugy kell lõni, h ha meessze vagy akkor erõsen kell rugni ha közel pl 16os akkormég a feléig se kell nyomni az erõsségett, illetve sztem lehet csavarni is, bár én még nem probáltam, de nekem igy ahogy mondtam már volt 1-2 szabadrugásgolom.

nemtom sztem 05be ugyanoan volt, de ott isteni volt a fû

Gyovai
hát igen itt még nemtudjuk mire van épitve de jad megtudjuk

de a játékmenet kibaszott szar volt 06ba
a fifa2005ben amugy észrevettem kapuskirugásnál, hogy a fû nem ien betonszerû hanem ien 3ds vagy h mondjam...amugy fifa06ba nekem naon tetszett az ahogy kidolgozták a hálót, de mondjuk a fifa06 a menedzser modra volt építve

én amúgyis leszedem ha nem lesz benne, max utánna még 1x 😄 amúgymeg az én véleményem az hogy a fifa2005 kurva yû volt.. persze kellett hozza normális gameplay... 2006 1 kalap szar volt kurvára szar volt mindenbe... a 07 meg elég nagyonf asza támadásokat lehet csinálni.....
ProGabe
Which platform do you want FIFA 07 on?

(You have already voted for this poll)
9395 PlayStation®3

14406 Xbox 360™

29522 PC

5535 Xbox®

20532 PlayStation®2

2892 PSP™

1536 NINTENDO GAMECUBE™

391 Nintendo DS™

168 Game Boy Advance™

269 Mobile

ne ezek után merje mondani valaki hogy haldoklik a PC<#bohoc>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

én is erre gondolok hgy beleteszik a szinkront és minden országban kilehet majd próbálni ha igen akkor megtudjuk 22-én érdemes-e leszedni mert valaki ugyis leszedi és majd leírja van-e benne magyar kommentár ha meg nincsen akkor várnunk kell amíg a letöltés elé ki nem lesz írva hun!!!!
ProGabe
felesleges azt találgatni hogy lesz-e magyar komm a külföldi warez verzióban,amint valahova felkerül(vagy inkább mondom úgy,hogy A torrentoldalra felmegy) egybõl meg fogjuk tudni,"ettõl lesz hangos" a warez világ játék oldala hogy van-e rajta magyar komm vagy sem,szerintem

más:annó még leírtam egybõl azután hogy leszedtem hogy ez egy kaki,most hogy kicsit próbálgattam inkább azt mondom hogy látom a fejlõdést,és nagyon érzõdik hogy tényleg próbáltak valami jobbat kihozni a fiúk,de mint tudjuk sz.rból nem lehet várat építeni...szóval:jobb mint az eddigiek,ebben van a legtöbb PES-lopás,ami jó,hiszen közben megmaradt a fifa egyszerûsége,kivéve a cseleket mert egy igazán normálisat még nem sikerült összehoznom,gondolom csak annyi hogy még nem éreztem rá a dolog lényegére

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Vki elmondaná, h a szabadrúgásnak mi a mechanizmusa? 😊

\"Hard to see, the dark side is.\"

Az ugye videókártya hiba hogy a fû nem mintás hanem egyszínû sötétzöld,és hogy a labda néha a szivárvány színeiban pompázik?

nem mp3 ? akkor wav ? vagy vmi olyasmi ?😄 hát bakker mp3 kurvakeveset foglalna amúgy
Gyovai
amugy hogy tetszik a játék,?

Breki33
Breki33
tisztázzuk nem mp3
hát mivel korábban fifákba volt több nyelv és egy cd-s volt,,,, szóval sokkal több nemlehet.. de legyen akkor a szinkron 500 mega.. de annyi úgysincs.. nincs olyan sok mondat a fifáfba.... mondjuk kérdés hogy a neveket is felmondta-e de akkor se hiszem hogy 500-nál több
Breki33
150 mega mp3 ??? :-)))))))))

látszik nem nagyon szedtél még külön kommentárt
Gyovai
de ha magyarországon késöbb jelenik meg akkor a netröl szedök hamarabb megszerzik külfö9ldi torrentrõl nemigaz? tehát 22 e?nem?

Gyovai
hát jah de ez a magyar kommenter a pláne benne sztem

Gyovai
csak remélni tudjuk

én még kinai közvetitésel is kipróbálnám sõt orossual meg arabbal😊😊
amúgyis úgyis dvd-s verzió lesz most még 150 mega mp3 hangok simán elférnek szóval.......... 😊
szerintem az összes europaiba benne lesz a magyarnyelv
vmvr
szerintem is így van

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Gyovai
gyerekek igaz h ha netrõl szeded nem lessz magyar kommentár..nemá😞

szerintem nem csak a magyar változatba lesz magyar közvetités, hanem az összes europain...... miért ne használná ki az ea hogy van még 1 szinkron nyelv ? szerintem simán ráteszik
szerintem 3 napon belül már tölthetjük le😊
de magyarországon 29

Nem 22.-én jelen meg?
easports.hu azt írja...

gabi89
Ez nem igaz mert a 06-t én is warezról szedtem és volt benne magyar nyelv csak át kelett írni a eng.db-t hun.db -re és és a hun.db-t eng.db-re és akkor máris magyar volt.Ez idén is így lessz szerintem csak a magyar kommentár nem lessz minden verzióba .(

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Kaplan
Nem lesz benne, külföldi torrentrõl.. Felejtõs. Mondjuk én megveszem ^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

még 13 nap és lehet szedni a netrõl de én félek ha leszedem torrentõl vagy fizetõs oldalról akkor nem lesz benne a magyar kommentár!!!csak azért is mert tavaly itt magyar felirattal jlent meg leszedtem a netrõl és sehol nem volt magya!!De ha tudsz benne majd úgy választani angol spanyol olasz swéd magyar akkor jóó
lobig
ezekben a boltban megvásárolható játékokban van leírás igaz?
na akkor a fifa 07 leírásában is benne lesz minden csel, mozdulat meg minden nem?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Breki33
DjCooll
29.
és a kezemben lesz már délután ha minden igaz.

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Gyovai
gyerekek mikor jelenik meg a játék? a teljes

Gyovai
gyerekek mikor jelenik meg a játék? a teljes

benne van a fifa06 topik faqjába

Zizou5
na srácok frapssal felvettem a golt, most h tovább?

vmvr
a kapus elött lepattant a labda, ami elég zavaró lehet...

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Most szedtem le a demot és tök jó, meg tetszik és satöbbi<#eljen>. Csak megjelenéskor a gépem behalt.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Érdekes. Nemtom.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

lobig
ronaldinho-val egy helyezett labda:

a kapus mire várt?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

9csöves9
azt mondjátok meg nekem a radar,meg a játékosnevek mi a rákért vannak felcsúszva?

viszem kapura a labdát aztán nem látok semmit.tudom ki lehet kapcsolni,de azért mégis kéne radar meg hasonlók

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...