taciboy#5645
Sziasztok. Na akkor elmondom mi az én problémám (még mindig), annyian olvassátok ezt a fórumot, hátha nem csak nekem jelentkezik ez a hiba!
Úgy vettem észre, hogy nem csak a FIFA07 telepítője, de az NHL07 telepítője is rosszalkodik, viszont a Madden NFL 07 az jó. És azért kérném a segítséget, mert félek, hogy akkor majdnem az összes EA-telepítő rossz lesz :(
Naszóval a hibajelenség:
Berakom a telepítő-dvd-képfájlt a deamon-toolsba (G:\), normálisan elindul a telepítő, kódot kér, stb.... Kiválasztom az Advanced User-t, hogy oda telepítsem ahova én szeretném. A következő képernyőn így beállítom a mappát ahova én szeretném telepíteni, majd amikor tovább mennék a Start menüben való elhelyezés ablaka után, azt írja ki kivétel mindegyik ablakra, hogy nem tudja létrehozni a könyvtárat, menjek vissza és válaszzak megy másik könyvtárat. MINDEN könyvtárra ezt írja ki. Csak akkor települ fel, ha a Typical User-t választom, ilyenkor a c:\program files\ea sports\fifa 07\ könyvtárba telepít minden gond nélkül. Viszont ha az Advanced User-en belül én adom meg ezt a könytárat (pontosan ugyanezt), akkor már nem engedi telepíteni. Próbáltam ékezetes nélkül, szóköz nélkül, nem G:-ról hanem H:-ról, semmi sem működött. Vadonat új rendszer van -másfél napos-.
Kérlek segítsetek, mert nem szeretnék majd a többi játékkal is így szórakozni (NFS, NBA, stb).
Valahogy segítsetek már EZT a problémát MEGOLDANI és ne kikerülni, mert azt már segítséggel sikerült megcsinálni.