36658
-
taciboy #5645 Sziasztok. Na akkor elmondom mi az én problémám (még mindig), annyian olvassátok ezt a fórumot, hátha nem csak nekem jelentkezik ez a hiba!
Úgy vettem észre, hogy nem csak a FIFA07 telepítője, de az NHL07 telepítője is rosszalkodik, viszont a Madden NFL 07 az jó. És azért kérném a segítséget, mert félek, hogy akkor majdnem az összes EA-telepítő rossz lesz :(
Naszóval a hibajelenség:
Berakom a telepítő-dvd-képfájlt a deamon-toolsba (G:\), normálisan elindul a telepítő, kódot kér, stb.... Kiválasztom az Advanced User-t, hogy oda telepítsem ahova én szeretném. A következő képernyőn így beállítom a mappát ahova én szeretném telepíteni, majd amikor tovább mennék a Start menüben való elhelyezés ablaka után, azt írja ki kivétel mindegyik ablakra, hogy nem tudja létrehozni a könyvtárat, menjek vissza és válaszzak megy másik könyvtárat. MINDEN könyvtárra ezt írja ki. Csak akkor települ fel, ha a Typical User-t választom, ilyenkor a c:\program files\ea sports\fifa 07\ könyvtárba telepít minden gond nélkül. Viszont ha az Advanced User-en belül én adom meg ezt a könytárat (pontosan ugyanezt), akkor már nem engedi telepíteni. Próbáltam ékezetes nélkül, szóköz nélkül, nem G:-ról hanem H:-ról, semmi sem működött. Vadonat új rendszer van -másfél napos-.
Kérlek segítsetek, mert nem szeretnék majd a többi játékkal is így szórakozni (NFS, NBA, stb).
Valahogy segítsetek már EZT a problémát MEGOLDANI és ne kikerülni, mert azt már segítséggel sikerült megcsinálni.
köszönöm!
Minden segítséget várok! -
djseki #5644 Császtok, tudom már nagyon unalmas de nekem nem rég jött le. Valak irja már be a címet ahonnét lelehet tölteni a hun szinkront, vagy küldje el e-mailen :
[email protected]
Előreis Köszönöm!
-
Dexantreal #5643 Nemtom, nekem nagyon bejön
-
delete... -
nálam nagy a baj.
Letöltöttem azt amit írtatok.
kicsomagoláskor dobálja fel a crc hibákat és eltűnik amikor végzett.
ez mitől van?
mi a megoldás? -
Hát azért még van mit fejlödnie a magyar kommentnek.. -
Dexantreal #5639 Nagyon jó amit Hajdú B. és Faragó R csinál a géjmben
. 9kor feltettem a magyar Fifát és idáig nyomtam megállás nélkül. Tök jókat poénkodnak
és nem késik a szövegük, szerintem kifogásolhatatlan a munkájuk
.
Ultra hatalmas respect nekik, amiért elvállalták a kommentári állást a Fifa 07-ben

-
BIZ0906 #5638 Egész tűrhető de azért valami lelksedést vihettek volna még +-ba
szerintem -
Emberek!!! Xbox tulajdonosok!
Akinek megvan a box verzió használja hozzá a pc-s fifa magyarítást és kommentárt kivéve memcard mert akkor kifagy!!! Át kell nevezni az angol megfelelőjére a fájlokat, kitömöríteni az xboxos iso-t, felülírni a fájlokat visszacsomagolni, kiírni és játszani:) -
[off] bye -
Neoncsoves #5635 nagyon jó játék. :) NAh mentem aludni bye!jó8 -
Nem rossz bár játékmenetet leszámítva nem sokat változott.Még mindig PES 4ever -
Na Szerintem nagyon jo a game még Windows Vista alatt is nagyon jol megy!!! -
HOl lehet menedzser módban megnázni a Tabellát?
-
DE még le kell szedni hozzá a többi fájlt is a 20 után
-
Tudjuk tudjuk már egy napja ez megy :D -
beerka666 #5629 hali
FIFA.07.Hungarian-iMMXpC..ez a magyar fifa..ezt szedjétek OFF :) -
Nálad vana bibi mert nálam ilyen még sose volt.Mivel töltesz le?? -
Hunor1 #5627 Megörülök!!! Qrva rapidshareeeee !!!! Folyton megáll a letöltés!!!!!! emmá tényleg siralmas..mija facé nem lehet innen tőtteni??? !!! -

-
Na holnap már én is letöltöm :) Csak eddig vártam hogy érdemes-e. :) -
A ziiinteeernetrőőőőől 

-
MIndenkinek mennek a bajnokságok csak nekem nem?? :( -
Internetről :) -
hi
honnan töltitek a fifát?
-
valakinek van már magyar verzió?
én is majd leszedem majd ezt a FIFA.07.Hungarian-iMMXpC -t. -
haj.
nekem ha bajnokságot kezdek (mindegy milyet) kilép. valaki tud segíteni ?
angol verzsön van meg átírt fileokkal.. előre is thx.. -
A fifa06-hoz is kiadták,remélem ehhez is ki fogják adni. -
tényleg az usb -ss menű ugrálos patch van valahol?? -
dalackraul #5616 wanadoon hol a pack??? -
Az az igazság, hogy Hedgehog olyan szinten szájbarágósan írta xD
Nem értem mi olyan nehéz azt megcsinálni, élvezet Hajdút és Faragót hallgatni ^^ -
dalackraul #5614 és a pack az hol van mert én nem látom a wanadoon:S -
és a wanadoo-ról szedtem le a reloadedest, az audio.big-et az nem tudom honnan, de nem a rapidshare-s linkről, az a packot meg rapidshare-ről. és van négy fájl, de abban benne van a szöveg, és az audio.big is. biztos, hogy leszedted azt is? mert azt külön kell. de ha van kódod wanadoo-ra, akkor ott van egy pack, amiben elvileg minden bennevan, töltsd le, és próbáld azzal. -
arra gondoltam, ha az angolt kitörlöm vagy átnevezem,akkor jó lesz? -
Száddi #5611 Szedjétek le a magyar kommentárost... nem éri meg küszködni azzal... -
nekem sincs -
dalackraul #5609 nekem sincs kommentár mikor átmásoltam:S -
Száddi #5608 Hmm idáig jó elkezdtem csinálni hogy kimásolni meg minden és közben elkezdtem rakni és most átment azon a fájlon szerencsére :) Most 29%nál jár... Jah és köszi azoknak akik felrakták a játékot ;) 

-
Sziasztok!Feltettem a játékot,de ugrálnak a menük.Feltehetőleg az usb-s bill.+egér miatt mint a fifa06-ban. Nme tudtok valami patchet hozzá?
-
mi kell átnevezni?
amiket átmásolok?