36657
-
djseki #5644 Császtok, tudom már nagyon unalmas de nekem nem rég jött le. Valak irja már be a címet ahonnét lelehet tölteni a hun szinkront, vagy küldje el e-mailen :
[email protected]
Előreis Köszönöm!
-
Dexantreal #5643 Nemtom, nekem nagyon bejön -
#5642 delete... -
#5641 nálam nagy a baj.
Letöltöttem azt amit írtatok.
kicsomagoláskor dobálja fel a crc hibákat és eltűnik amikor végzett.
ez mitől van?
mi a megoldás? -
#5640 Hát azért még van mit fejlödnie a magyar kommentnek.. -
Dexantreal #5639 Nagyon jó amit Hajdú B. és Faragó R csinál a géjmben. 9kor feltettem a magyar Fifát és idáig nyomtam megállás nélkül. Tök jókat poénkodnak és nem késik a szövegük, szerintem kifogásolhatatlan a munkájuk.
Ultra hatalmas respect nekik, amiért elvállalták a kommentári állást a Fifa 07-ben -
BIZ0906 #5638 Egész tűrhető de azért valami lelksedést vihettek volna még +-ba
szerintem -
#5637 Emberek!!! Xbox tulajdonosok!
Akinek megvan a box verzió használja hozzá a pc-s fifa magyarítást és kommentárt kivéve memcard mert akkor kifagy!!! Át kell nevezni az angol megfelelőjére a fájlokat, kitömöríteni az xboxos iso-t, felülírni a fájlokat visszacsomagolni, kiírni és játszani:) -
#5636 [off] bye -
Neoncsoves #5635 nagyon jó játék. :) NAh mentem aludni bye!jó8 -
#5634 Nem rossz bár játékmenetet leszámítva nem sokat változott.Még mindig PES 4ever -
#5633 Na Szerintem nagyon jo a game még Windows Vista alatt is nagyon jol megy!!! -
#5632 HOl lehet menedzser módban megnázni a Tabellát?
-
#5631 DE még le kell szedni hozzá a többi fájlt is a 20 után
-
#5630 Tudjuk tudjuk már egy napja ez megy :D -
beerka666 #5629 hali
FIFA.07.Hungarian-iMMXpC..ez a magyar fifa..ezt szedjétek OFF :) -
#5628 Nálad vana bibi mert nálam ilyen még sose volt.Mivel töltesz le?? -
Hunor1 #5627 Megörülök!!! Qrva rapidshareeeee !!!! Folyton megáll a letöltés!!!!!! emmá tényleg siralmas..mija facé nem lehet innen tőtteni??? !!! -
#5626 -
#5625 Na holnap már én is letöltöm :) Csak eddig vártam hogy érdemes-e. :) -
#5624 A ziiinteeernetrőőőőől -
#5623 MIndenkinek mennek a bajnokságok csak nekem nem?? :( -
#5622 Internetről :) -
#5621 hi
honnan töltitek a fifát?
-
#5620 valakinek van már magyar verzió?
én is majd leszedem majd ezt a FIFA.07.Hungarian-iMMXpC -t. -
#5619 haj.
nekem ha bajnokságot kezdek (mindegy milyet) kilép. valaki tud segíteni ?
angol verzsön van meg átírt fileokkal.. előre is thx.. -
#5618 A fifa06-hoz is kiadták,remélem ehhez is ki fogják adni. -
#5617 tényleg az usb -ss menű ugrálos patch van valahol?? -
dalackraul #5616 wanadoon hol a pack??? -
#5615 Az az igazság, hogy Hedgehog olyan szinten szájbarágósan írta xD
Nem értem mi olyan nehéz azt megcsinálni, élvezet Hajdút és Faragót hallgatni ^^ -
dalackraul #5614 és a pack az hol van mert én nem látom a wanadoon:S -
#5613 és a wanadoo-ról szedtem le a reloadedest, az audio.big-et az nem tudom honnan, de nem a rapidshare-s linkről, az a packot meg rapidshare-ről. és van négy fájl, de abban benne van a szöveg, és az audio.big is. biztos, hogy leszedted azt is? mert azt külön kell. de ha van kódod wanadoo-ra, akkor ott van egy pack, amiben elvileg minden bennevan, töltsd le, és próbáld azzal. -
#5612 arra gondoltam, ha az angolt kitörlöm vagy átnevezem,akkor jó lesz? -
Száddi #5611 Szedjétek le a magyar kommentárost... nem éri meg küszködni azzal... -
#5610 nekem sincs -
dalackraul #5609 nekem sincs kommentár mikor átmásoltam:S -
Száddi #5608 Hmm idáig jó elkezdtem csinálni hogy kimásolni meg minden és közben elkezdtem rakni és most átment azon a fájlon szerencsére :) Most 29%nál jár... Jah és köszi azoknak akik felrakták a játékot ;) -
#5607 Sziasztok!Feltettem a játékot,de ugrálnak a menük.Feltehetőleg az usb-s bill.+egér miatt mint a fifa06-ban. Nme tudtok valami patchet hozzá?
-
#5606 mi kell átnevezni?
amiket átmásolok? -
#5605 most megint uninstall mehet ehh :)