10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• rage
    1-2 vélemény a játékról :

Szerintem, nem annyira csúnya így full grafikára téve, szerencsére a visszajátszások és közeli képek alatt sem lassul be a játék.
    A gép intelligenciája itt-ott hagy némi kívánni valót maga után, pl az ellenfél kapusa egyszer kidobás közben ejtette a csatárom lábára a labdát, máskor meg az ellenfél csatára tört előre a 16-os vonala mentén, s meg sem állt a reklámtábláig. Egyébként van egy hangulata, pláne a magyar kommentárral, ami azért még szintén lesz jobb is, egész biztos vagyok benne.
    Aki hallotta már Hajdú B.-t közvetíteni, annak furcsa lesz a sok szünet a mondatok között, s talán a legjobban zavaró, hogy a csapatok neveit sohasem mondja ki. Mindig csak úgy beszél róluk, hogy 'ők' vagy a 'hazai csapat', 'vendégek' stb.

Ami az Online részt illeti, ötletes, hogy alul az épp aktuális BL meccsek állásai futottak körbe-körbe, nyomtam egy gyors meccset egy olasz illetővel, különösebb gond nem volt, egyszer volt talán lag.

Az interaktív liga még nem igazán működik, gondolom, majd a jövő héttől inkább.

Szerintem nem rossz, el lehet vele játszadozni, s hát végre, magyar a kommentár. Magyar bajnokság meg úgyis lesz, szokás szerint.