36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Sipka
    +j
  • Sipka
    Egy ó címmel nem tudna valaki megdobni?
  • Dexantreal
    Majd meglátjuk.
  • UltimateGamR
    toljad fel minél hamarabb!!! ( avgy priviben hogy honnét szedted le , köszi )
  • Beepee
    Nekem csak a kicsomagolással voltak gondjaim a file-ok fele crc-s volt amicor TC-vel szedtem le de aztán flash fxp-vel leszedtem ujra a hibás file-okat és onnantól kezdve minden simán ment. No elindul felfelé a kommentár 4 darabban kb. 2-3 óra
  • Newfronter
    Igen? :O Na jó ezt nem értem, pedig leszedték vagy 10-en és azt mondták mire lejött elszállt a letöltött anyag.
  • Beepee
    Semmi nem igaz belőle azzal toltam éjjel és most annnak a dat_hun-ját fogom feltolni nem tudom mennyi idő mert 192k az upspeedem csak
  • Sipka
    Akkor melyik nem az és hol lelhetek rá?
  • Newfronter
    Igen az! FAKE! :(
  • Sipka
    Nem tudom, csak csináld gyorsan!
    Nekem az is jó, ha priviben elküldöd te honnan töltötted! Mi az igaz abból, hogy a FIFA.07.Hungarian-iMMXpC *FAKE*?
  • Newfronter
    Azthiszem ide bátran felteheted, 300MB-ig engedi egy darabban.
    http://rapidshare.de/
  • Beepee
    No éjjel leszedtem a magyar változatot 195 MB a dat_hun.big. Hova toljam fel?
  • lobig
    csak sikerült 10 hozzászólás alatt felrakni, és a végén kiderül hogy ez nem is az... :P
  • lobig
    na:
    ez ez?
    "c.ronaldo trükk - amelyik irányba nézel, tartsd lenyomva a shift-et, és gyorsan nyomd meg az ellentétes irányt + azt az irányt, amerre akarsz fordulni"
  • vizoo
    nade milyen minőségben... :)
  • lobig
  • Breki33

ugye torrent
  • vizoo
    "Mindig csak úgy beszél róluk, hogy 'ők' vagy a 'hazai csapat', 'vendégek' stb."

Biztos sokan tudják, de aki nem annak: Az ok igen egyszerű. Hatványozottan több szöveget kellene felmondani, ha emlegetnék a csapatneveket. Eleinte kicsit zavaró lehet, de később hozzá lehet szokni, és észre sem veszi az ember. :)
    De nem teljesen maradnak ki a csapatnevek ugyanis a nagy rangadóknál emlegetik. (Real-Barca, Real-Atletico, Inter-Milan...)
  • lobig
  • lobig
    ezért nem használtam én imageshack-ot
  • lobig
    így már megtaláljátok.

de azért még egy próba:
  • lobig
    [img=http://img244.imageshack.us/img244/8421/csel8rs4.gif]
  • lobig
    buzi ez a imageshack...
  • lobig
    "c.ronaldo trükk - amelyik irányba nézel, tartsd lenyomva a shift-et, és gyorsan nyomd meg az ellentétes irányt + azt az irányt, amerre akarsz fordulni"

ez ez?

• Gyovai
    császtok nekem arra a bizonyos oldalra nemengedi a regiszteráciot....blacdown valaki segitsen prvibe kösz
  • oliverb
    Ha valki tudna egy jo helyet ahonnan ingyen is lehet szedni a gamét az nyomjon egy privit kérem.
  • UltimateGamR
    Valaki legyen már kedves és írja le hogyan kell kikapcsolni a BLUR-t ?! ( Hiába olvastam vissza és kerestem nem találtam választ ) Előre is köszi!!
  • autoszimulator
    hmm érdekes játék...

a visszajátszás tele van szórva motion blurokkal meg fényekkel, ez mind jó, de miért van ettől 5-10 FPS-em?
    maga a játékmenet sokat nem változott, 2 meccses játéknak elmegy, majd talán legközelebb lesz jobb...
  • rage
    1-2 vélemény a játékról :

Szerintem, nem annyira csúnya így full grafikára téve, szerencsére a visszajátszások és közeli képek alatt sem lassul be a játék.
    A gép intelligenciája itt-ott hagy némi kívánni valót maga után, pl az ellenfél kapusa egyszer kidobás közben ejtette a csatárom lábára a labdát, máskor meg az ellenfél csatára tört előre a 16-os vonala mentén, s meg sem állt a reklámtábláig. Egyébként van egy hangulata, pláne a magyar kommentárral, ami azért még szintén lesz jobb is, egész biztos vagyok benne.
    Aki hallotta már Hajdú B.-t közvetíteni, annak furcsa lesz a sok szünet a mondatok között, s talán a legjobban zavaró, hogy a csapatok neveit sohasem mondja ki. Mindig csak úgy beszél róluk, hogy 'ők' vagy a 'hazai csapat', 'vendégek' stb.

Ami az Online részt illeti, ötletes, hogy alul az épp aktuális BL meccsek állásai futottak körbe-körbe, nyomtam egy gyors meccset egy olasz illetővel, különösebb gond nem volt, egyszer volt talán lag.

Az interaktív liga még nem igazán működik, gondolom, majd a jövő héttől inkább.

Szerintem nem rossz, el lehet vele játszadozni, s hát végre, magyar a kommentár. Magyar bajnokság meg úgyis lesz, szokás szerint.
  • zmeor
    de zsíír

megy akadozás nélkül!!!

ohh yeeaah
  • examinee
    Nekem se volt gond a direkt ip-vel!
  • Joke
    nekem is ékezetes
    jó az, nem azzal van a gond
  • rage
    Lehet, nem tetszik neki az ékezetes könyvtárnév?
  • vmvr
    mert szar vagy:D
  • csum666
    ÉN jáccotam direct ip ment simán:D
  • Joke
    hm, lehet gond lesz még azzal h melyik meghajtóban van a dvd mountolva, szal azt is meg kéne adnod ha nem megy
  • james69holden
    Direct IP-be próbálta már valaki rajtunk kívül? bár ez hülye kérdés gondolom igen...
    mert akár haverom (512K az uploadja), akár én (nekem 256K) hostolok laggol mindkettőnknél mint a picsa...
    így multiba szvsz játszhatatlan

ui. nem grafikai lagg, fps-em van elég frapsal mértem stabil 50-60
  • Zizou5
    srácok, miért van az, h ha benyomom a world classt, normal sebességgel, kikapok 2-0ra meg ilyenek... de ha profiba akkor verem öket simán. de a demonál legendmodba jáccottam.. nem értem
  • Joke
    fifa.reg

Töltsd le, katt rá, azt játsz!

d:\játék\fifa07 könyvtárban legyen a fifa!
  • Breki33
    akinél kétszer ennyi van ne csodálkozzék, hogy akad a fifa haklis rá