36657
-
#5043 +j -
#5042 Egy ó címmel nem tudna valaki megdobni? -
Dexantreal #5041 Majd meglátjuk. -
#5040 toljad fel minél hamarabb!!! ( avgy priviben hogy honnét szedted le , köszi ) -
Beepee #5039 Nekem csak a kicsomagolással voltak gondjaim a file-ok fele crc-s volt amicor TC-vel szedtem le de aztán flash fxp-vel leszedtem ujra a hibás file-okat és onnantól kezdve minden simán ment. No elindul felfelé a kommentár 4 darabban kb. 2-3 óra -
Newfronter #5038 Igen? :O Na jó ezt nem értem, pedig leszedték vagy 10-en és azt mondták mire lejött elszállt a letöltött anyag. -
Beepee #5037 Semmi nem igaz belőle azzal toltam éjjel és most annnak a dat_hun-ját fogom feltolni nem tudom mennyi idő mert 192k az upspeedem csak -
#5036 Akkor melyik nem az és hol lelhetek rá? -
Newfronter #5035 Igen az! FAKE! :( -
#5034 Nem tudom, csak csináld gyorsan!
Nekem az is jó, ha priviben elküldöd te honnan töltötted! Mi az igaz abból, hogy a FIFA.07.Hungarian-iMMXpC *FAKE*? -
Newfronter #5033 Azthiszem ide bátran felteheted, 300MB-ig engedi egy darabban.
http://rapidshare.de/ -
Beepee #5032 No éjjel leszedtem a magyar változatot 195 MB a dat_hun.big. Hova toljam fel? -
#5031 csak sikerült 10 hozzászólás alatt felrakni, és a végén kiderül hogy ez nem is az... :P -
#5030 na:
ez ez?
"c.ronaldo trükk - amelyik irányba nézel, tartsd lenyomva a shift-et, és gyorsan nyomd meg az ellentétes irányt + azt az irányt, amerre akarsz fordulni" -
vizoo #5029 nade milyen minőségben... :) -
#5028 -
#5027 #4700
ugye torrent -
vizoo #5026 "Mindig csak úgy beszél róluk, hogy 'ők' vagy a 'hazai csapat', 'vendégek' stb."
Biztos sokan tudják, de aki nem annak: Az ok igen egyszerű. Hatványozottan több szöveget kellene felmondani, ha emlegetnék a csapatneveket. Eleinte kicsit zavaró lehet, de később hozzá lehet szokni, és észre sem veszi az ember. :)
De nem teljesen maradnak ki a csapatnevek ugyanis a nagy rangadóknál emlegetik. (Real-Barca, Real-Atletico, Inter-Milan...) -
#5025 -
#5024 ezért nem használtam én imageshack-ot -
#5023 így már megtaláljátok.
de azért még egy próba:
-
#5022 [img=http://img244.imageshack.us/img244/8421/csel8rs4.gif] -
#5021 buzi ez a imageshack... -
#5020 "c.ronaldo trükk - amelyik irányba nézel, tartsd lenyomva a shift-et, és gyorsan nyomd meg az ellentétes irányt + azt az irányt, amerre akarsz fordulni"
ez ez?
-
#5019 császtok nekem arra a bizonyos oldalra nemengedi a regiszteráciot....blacdown valaki segitsen prvibe kösz -
oliverb #5018 Ha valki tudna egy jo helyet ahonnan ingyen is lehet szedni a gamét az nyomjon egy privit kérem. -
#5017 Valaki legyen már kedves és írja le hogyan kell kikapcsolni a BLUR-t ?! ( Hiába olvastam vissza és kerestem nem találtam választ ) Előre is köszi!! -
#5016 hmm érdekes játék...
a visszajátszás tele van szórva motion blurokkal meg fényekkel, ez mind jó, de miért van ettől 5-10 FPS-em?
maga a játékmenet sokat nem változott, 2 meccses játéknak elmegy, majd talán legközelebb lesz jobb... -
#5015 1-2 vélemény a játékról :
Szerintem, nem annyira csúnya így full grafikára téve, szerencsére a visszajátszások és közeli képek alatt sem lassul be a játék.
A gép intelligenciája itt-ott hagy némi kívánni valót maga után, pl az ellenfél kapusa egyszer kidobás közben ejtette a csatárom lábára a labdát, máskor meg az ellenfél csatára tört előre a 16-os vonala mentén, s meg sem állt a reklámtábláig. Egyébként van egy hangulata, pláne a magyar kommentárral, ami azért még szintén lesz jobb is, egész biztos vagyok benne.
Aki hallotta már Hajdú B.-t közvetíteni, annak furcsa lesz a sok szünet a mondatok között, s talán a legjobban zavaró, hogy a csapatok neveit sohasem mondja ki. Mindig csak úgy beszél róluk, hogy 'ők' vagy a 'hazai csapat', 'vendégek' stb.
Ami az Online részt illeti, ötletes, hogy alul az épp aktuális BL meccsek állásai futottak körbe-körbe, nyomtam egy gyors meccset egy olasz illetővel, különösebb gond nem volt, egyszer volt talán lag.
Az interaktív liga még nem igazán működik, gondolom, majd a jövő héttől inkább.
Szerintem nem rossz, el lehet vele játszadozni, s hát végre, magyar a kommentár. Magyar bajnokság meg úgyis lesz, szokás szerint. -
#5014 de zsíír
megy akadozás nélkül!!!
ohh yeeaah -
#5013 Nekem se volt gond a direkt ip-vel! -
#5012 nekem is ékezetes
jó az, nem azzal van a gond -
#5011 Lehet, nem tetszik neki az ékezetes könyvtárnév? -
#5010 mert szar vagy:D -
#5009 ÉN jáccotam direct ip ment simán:D -
#5008 hm, lehet gond lesz még azzal h melyik meghajtóban van a dvd mountolva, szal azt is meg kéne adnod ha nem megy -
#5007 Direct IP-be próbálta már valaki rajtunk kívül? bár ez hülye kérdés gondolom igen...
mert akár haverom (512K az uploadja), akár én (nekem 256K) hostolok laggol mindkettőnknél mint a picsa...
így multiba szvsz játszhatatlan
ui. nem grafikai lagg, fps-em van elég frapsal mértem stabil 50-60 -
#5006 srácok, miért van az, h ha benyomom a world classt, normal sebességgel, kikapok 2-0ra meg ilyenek... de ha profiba akkor verem öket simán. de a demonál legendmodba jáccottam.. nem értem -
#5005 fifa.reg
Töltsd le, katt rá, azt játsz!
d:\játék\fifa07 könyvtárban legyen a fifa! -
#5004 akinél kétszer ennyi van ne csodálkozzék, hogy akad a fifa haklis rá