10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Nagyi2pac
    Nincs kedvem leállni egyes emberekkel vitázni, nyilván én kaptam más demot, ez csak természetes.
    Én nem vagyok se PES, se FIFA párti, mindig az nálam a nyerő amelyik jobban sikerül, élethűbb, jobb/több élményt nyújt ez szerintem tiszta sor. Az elmúlt években nálam a PES volt a befutó, viszont tavalyi évben jött az "áttörés" a FIFA részéről, nekem a 13 nagyon bejött, nem tökéletes de egy jól sikerült rész volt. Persze a váltásban része volt a PES lebutításának is, érthetetlen módon szinte évről évre vesznek ki belőle olyan alap dolgokat amik eddig benne voltak, jók voltak, ezzel lecsonkítva egy alap felhasználó lehetőségeit, illetve csökkentve a játék élethűségét, ami szerintem egy nagyon fontos tényező. Arról nem is beszélve hogy minden évben ugyanazokba a tipikus "PES-es bugokba" lehet belefutni, amiket szintén érthetetlen okokból képtelenek kijavítani. Picit belefáradtam már ezekbe. Na de mindegy, nincs szándékomban belemenni a FIFA-PES vitába, mert mindkét játéknak vannak pozitívumai és negatívumai is, szóval teljesen értelmetlen lenne.
    Tény hogy korai lenne leírni az új PES-t, viszont az előzetesek alapján nem dobtam hátast, szebb lesz, jobb lesz az biztos (a tavalyinál csak jobb lehet) viszont még mindig bennevannak azok a tipikus "PES-es dolgok" amik szurják a szememet már egy ideje.
    Visszatérve a FIFA 14-hez. Nem értem mit éreznek azok az emberkék akik azt írják hogy ugyanaz mint a 13. Ha nekiáll játszani vele az ember már az első perctől fogva érezhető a különbség, nem is kicsit. A gameplay sokat javult, ami engem nagyon meglepett, de sokkal jobban tetszik mint a 13-é, pedig az se volt rossz. Korábban már részleteztem nagyjából hogy miben lett jobb a korábbi verziónál. Aki nem hiszi el, az játsszon pár meccset a 13-al, majd rögtön utána nyomjon le pár meccset a 14-el, én is ezt tettem, nehogy az legyen hogy elfogult vagyok valami végett vagy ilyenek. Egy focis játék nem csak a grafikáról szól, nyilván akik nem vesznek észre lényeges különbséget, azok csak azt nézik.. hát igen ez nem next-genes, mint az Xbox One, meg PS4-es verzió az tény, de szerintem mindenki tisztában volt azzal hogy PC-re nem is lesz az, emiatt kár siránkozni.
    Összességében az új FIFA nagyon jól összevan rakva, én megvagyok elégedve az újításokkal, sokkal jobb mint amire számítottam.
    Ez saját vélemény, ha valakinek nem tetszik az nem az én bajom, lehet fikázni de fölösleges, én csak azt írom amit tapasztalok, ennyi.