FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

contraste
Megtaláltam azthiszem a játék (13) legjobb csatárát (persze a nagyokat leszámítva): Boniperti!

Aki nem ismeri próbálja ki, nagyon mozgékony gyorsan vált irányt, rohadt gyors, jól fejel!

ain't got no history

viszont idegesítõ szerencse, hogy olyan király játékosok vagyunk, hogy még így is nyerünk😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Az gyakori hiba 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Ingman12
Nekem egyszer-kétszer elõfordult, hogy eltûnt az eredményjelzõ, plusz a játékosok felett az a kis nyíl, ami jelzi, mikor kivel vagyok.

Következõ meccsen már jó volt.

[HUN]FaTaL
Nálam játékos is tûnt már el, csak a radar mutatta meg persze passzoltam neki 😄 A következõ alkalommal amikor kiment a labda rendbejött.

olyan nálam is volt ez sztem csak bug, ha kilépsz és vissza akkor vissza fog jönni a labda. Nálam 1 ilyen meccs volt csak , nem tudom, hogy neked állandó probléma-e

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Lacoka12
mit tartalmazott ez mostani patch?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Effe88
válts másik labdára a beállításoknál

Eltûnt karrier módban a labda. Eddig jó volt. Semmit nem raktam fel. Valaki segítsen. 😞

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

contraste
Sziasztok, még mindig nincs Career mode-ban használható Transfer progi? Csak, hogy rendbe lehessen tenni pár idény után a hulye igazolásokat. Amúgy mennyire jó volt anno a Manager Master... Rinaldoval mivan?

ain't got no history

Mert mikor kilépsz el kell menteni. Alapból egyéni A-ra menti. És mikor térfelet választol a nyilakkal, akkor ott alul is át kell állítani egyéni A-ra. Pofon egyszerû.

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

köszi, megcsináltam ezt, de így sem jó... sajnos egyszerûen nem reagál az átállított dolgokra... 😞

http://www.youtube.com/watch?v=-VLXMx-CDL0

Hogyan tudnám azt beállítani, hogy a régebbi verziókból ismert WASD billentyû kombinációra betudjam állítani a játékot?

Sziasztok az lenne a kérdésem hogy lehetne megoldani azt hogy két billentyûzettel lehessen fifázni?- a gép egynek kezeli a kettõt és nem külön külön. Segítséget elõre is köszi!

Köszi , megoldódott , directx, netframe work ,reinstall
Hamár itt vagyunk az Odd Greenlanddel továbbra is szárnyalok és már több, mint 60 millió eurot összekapartam velük a szigorú üzleti beállítások ellenére, ráadásul orrba szájba nyerem a kupákat, bajnokságban a 3. évben szakadt meg a veretlenségi sorozatom közben pedig ifi bázis alakulóban, és a csapatot felvittem 4 csillagos értékre😄😄

Szóval megy ez és igazából csak a sprint van nálam felvéve 73-asra, a gyorsulás 65-re, a többi normál vagyis 50-es, 51-es értéken van max. Lövések sokat számít, hogy rásegítettek, de mivel nem túl jó az analógom ezért én ezt megengedhetem magamnak, hogy rásegítetté tegyem így látványosabb...Sok gólt is lövök messzirõl.

indítsd rendszergazda módban a játékot, rendkívül fontos

nem, nincs szóköz
akkor szóköz van a felhasználó nevedben. Ékezet, szóköz nem lehet benne

nincs , de van nagy és kisbetû .
[HUN]FaTaL
Nincs ékezet a felhasználónévben?

Sziasztok.
Újra kellet húzni a win 7-et , letöltöttem újra az origint és a FIFA13-at
de sajna nem indul el , a bejelentkezõ képnél a Messit betölti aztán semmi.
Már írásvédetté tettem a dokumentum fájlban az iniket és a repley. bint is , de ez sem oldotta meg a problémát.Ha tud valaki kérem segítsen.
Humesz
Hali!

13-hoz van valami replay disabler progi?
manuszka
olyan problémám lenne hogy a játékban bizonyos játékidõ után egyszerûen nem tudom mentéseimet használni, kidobál folyamatosan az asztalra ha megpróbálom betölteni a játékállást. Így kb jó esetben 2 szezont tudok lejátszani....mi okozza a problémát v. hogy tudnám orvosolni?!
Köszönöm válaszokat!

rooney8
igen, irányfüggõ

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy tettem be szurkolói hangokat de játék közben alig lehet hallani..viszont ha gólt rúgok akkor meg rendesen szól! Ugyan úgy csináltam mint a 12ben de valamiért itt nem jó! Valakinek valami ötlete?! A játék természetesen eredeti ps3on!
Sziasztok!
Ha szeretnétek egy szervezett magyar csapatban játszani, vagy bajnokságban részt venni, akkor látogassatok el a honlapunkra: http://www.hunwolves.tk/
Vagy vegyetek fel minket xbox live on.
Gamertag: IceSaw
PMate15
Sziasztok, a cselezésrõl szeretnék informálódni.

Úgy vettem észre irányfüggõ a dolog (tehát, hogy melyik irányba nézünk) de azért erõsítsétek meg a dolgot.

Tehát arra gondolok, hogy a gombsúgóba leírt dolgok elhelyezkedése változik az iránytól függõen és nem fix helyük van. Például, RS fél kör alul(akkor nem mindig alul kéne húzni a fél kört), vagy 2 rövid RS jobbra, az csak akkor mûködik ha jobbra nézek, mert különben mást csinál, de ha lefele haladok akkor már 2 RS lefelét kell alkalmazni. Azért kérdezem, mert a cselezés kicsit kaotikus még nekem.

BBeno2
modding way-t hogyan lehet törölni? egyesével a fájlokat keressem meg?

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Effe88
XD

micsoda?

Zegi Norbi HUN
Hogy lehet megállítani az öregedést/visszafejlõdést benne? Eléggé szar így😞

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Ingman12
Nálam jó. Lehet délelõtt volt valami karbantartás vagy update-szerûség, mert én is hallottam egy-két helyrõl, hogy vacakolt nekik akkor.

BBeno2
nektek bejön az origin? haveromnál is és nálam is hibát ír ki belépésnél.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Effe88
😄
jó én már semmin se lepõdök meg
mióta kiderült, hogy világklasszison fél pályáról lövi a gépnek a gólokat az egyik kisgyerek:😄

Breki33
és online ugye nem csal a gép......
Breki33
minden segítséget levéve, csúszkákat rendesen beállítva na azt megnézném
Nem nagyképûségbõl, de simán verhetõ a gép a legnehezebb fokozaton is. Online sokkal erõsebb játékosokba is belelehet futni, mint az AI 😉
veled lejjebb a csúszkákat

Játékos és MI testreszabása keresd meg a beállításoknál

Effe88
természetesen cal
mint az összes fifa
ez a sajátosságuk😄

Ingman12
Valóban csal a játék, bár szinttõl függ milyen mértékben. Az EA ezt tartja nehezítésnek...

Sziasztok.
Csak én vagyok ilyen béna vagy ennyire csal a játék?
Van nekem ez a Liverpoolom:
Krul-G.Johnson,Agger,Skrtel,Criscito-Matic,Dzsudzsák,C.Eriksen,Sterling-David Villa,Suárez.
És egyszerûen nem tudok nyerni,minden kis cspat (Reading,Wigan,Southampton)lekontáz a kapusaik meg úgy védenek mint három Buffon egyszerre.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Breki33
olasz kommentár már ha ezt érted nyelvi file alatt, mert ugye nem ugyanaz
Breki33
Én vagyok az a valaki, de a linkek többsége már nem jó

itt van torrenten

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4199627
Az összes nyelvi fájlt hol találom meg ? Korábban már linkelte valaki csak nem találom nem csak a magyar kellene hanem pl. az olasz is
Milyen Feri? 😄
Na de nem tudjátok, hogy mi lehet ez? Valami Crash Dumpot csinál, amire olyan sok megoldás van, persze egyik sem jó. Próbáltam átugrani a dátumot, de azt nem ugorja át, hanem átmegy rajta...
Effe88
néha elõfordul

Szia!
Nálam is ez van.. vszinû náluk van a hiba.... elõbb utóbb csak jó lesz.

PS3 Slim 250 PC

Sziasztok,

Eredeti fifa13 játékom van de két napja nem akar csatlakozni az EAS FC-hez így nem tudok Ultimate Ligába játtszani, mitõl lehet ez a probléma?

Üdv.

Feri