10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Matte
    én csak egy VALÓDI gameplay videót találtam (igaz, hogy már jó pár napja nézegettem), méghozzá ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=Dm_FWKlQ4s8

(a körítés lényegtelen persze, de akármelyik videót nyitom meg, mindenhol ez a meccs van)

Szóval nyilván nem kizárt, hogy én vagyok béna és vak, jó párszor előfordult már, így kérlek, linkelj nekem egy másik -meccsről- gameplay videót (olyat, ahol meccs megy, a többi az mind etetés, renderelt cucc és a többi, ilyen közeli képes videók nem érdekelnek).

Mert tényleg iszonyat kíváncsi vagyok milyen lesz, minden bizodalmam a PES-ben van idén, megmondom őszintén. Ez a videó azonban elég lehangoló, szóval én ugye csak ez alapján az egy alapján mondtam véleményt, mert másikat nem találtam (és ez Bayern-Bayern) de ez szerintem borzalmasan műanyag (és az AI pedig arcpirítóan szar, arra finomabb kifejezést nem is tudok mondani).

Szóval a lényeg, hogy pls. linkelj másik gameplayt, mert én nem találok és szeretnék én is bizakodni.