FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Más is találkozott már olyan problémával hogy a karrier módban nem tudja a játék betölteni a mentéseket is kilépdel a windowsba?!
Van valamiféle megoldás a problémára? nem igazán szeretném újrakezdeni a karriermódot ha lehetséges a többedik szezon után.
Segítségeteket köszönöm!
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
Ultimate Teamben miért van az hogy ha idények módban játszom akkor a full kezdõ alap csapatomat képes összerakni egy full arany játékosokkal teli 80 feletti képességekkel rendelkezõ játékosokkal rendelkezõ csapattal?
Kicsit idegesítõ hogy most hoztam létre egy csapatot az elsõ meccsemet simán nyertem egy velem egyszintû csapat ellen aztán kaptam egy arany brigádot és hát kijött az elsõ percekben a különbség...
PS3 Slim 250 PC
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Hogy kell vetõdni a kapussal (vagy egyáltalán bárhogy védeni) 11-esnél?
Mert nekem csak áll egy helyben, szóval ha büntetõ van, akkor az nekem tuti gól 😊
(Xbox-on)
Köszi
Itt is tudsz váltani:
Menedzseri iroda -> Saját munkák -> Állások böngészése
Ezek után az adott klub dönti el hogy felvesz-e a munkára.
I said oh lord Jesus it's a fire.
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
Billentyûzettel játszom a FIFA 13-at. A problémám az lenne, hogy a játékban nem tudom hogyan (melyik gombbal) tudom aktiválni a "gyors taktikák" funkciót meccs közben. Az alapbeállításokat (vezérlõ) már beállítottam a jól megszokottra, (pl kapus kifutás, lövés, stb...) illetve a gyors taktikákat is megtaláltam a "csapatkezelés" menüpontnál.
Konzolos vezérlésre alkalmazható beállítást már találtam neten, de én abból nem tudom kikövetkeztetni, hogy billentyûzetnél milyen gombbal vagy gombokkal lehetne aktiválni ezt az egyébként nagyon hasznos funkciót.
Ha ebben tudna nekem valaki segíteni, azt megköszönném.
Forza.
Egyik haveromnak a játék indulását követõen amikor talán space-t kell nyomni megnyomja és onnantól kezdve csak az egeret tudja használni a billentyûzetet nem érzékeli a játék.
Erre van valami megoldás?
Köszi
PS3 Slim 250 PC
Még mindig eladó fifa 13 játékom steelboxal együtt. akit érdekel privátban írjon
köszi
sziasztok
Nekem olyan problémám van hogy meccs közben a 90-91. percben kilép, közvetlen lefújás elött.rnEzt azzóta fedeztem fel mióta elvállaltam a magyar válogatottat is, de ha más válogatottat válllalok , akkor is ez a helyzet.rnAzt hiszem 1 olyan mentésen is jártam már igy amiben még nincs is válogatottam.rnEddig tök jól ment, és most a szezon felén igy járok rnMi lehet a gond ?
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
H
ogy tudom a kapus dolgokat teljesiteni vagy más posztét? csatár vagyok, vagyis igy nem tudom csak azokat. tavaly meg lehetett változtatni a poziciot, most sehol nem találok ilyet. csatár maradok, és azokat nem lehet igy teljesiteni....probáltam uj profival, aki kapus, de akkor 0-rol indul minden...
hajat csukát és hasonlokat lehet váltani persze, de a posztot nem. vagy ennyire nem találom vagy nagyon nagy hiba az ea-tol. 78-as vagyok, nehezen fogok már elõre lépni.
Nekem az lenne a gondom, hogy a játék menet közben a legváratlanabb pillanatokban lefagy. Ilyenkor csak a gép újraindítása segít. A legújabb videó kártya driver van fent és full grafikán megy minden. Néha órákat játszom, néha meg perceket.
Csak egy dologra tudok gondolni, hogy az xp-t nem szereti.... :-/
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Ha a FIFA Manager 13ra mint önálló játékra gondolsz ott meg csak manager lehetsz (ez a játék a managerkedésrõl szól a gép játsza a meccseket)