Matte#35239
én kivártam, és ötért vettem meg, de most már azt mondom, hogy ennyit is sajnálok érte így utólag (pedig onlineba beleraktam lassan 1000 órát).
Nem is igazán fintorogtam, amíg fel nem raktam egy hirtelen ötlettől vezérelve a PES 13-at (így x év után először), arra felnyomtam egy PesJP-t és nekiálltam JÁTSZANI. Na az foci.
Utána mntem fifa online meccset nyomni és azt vettem észre, hogy a kétszer hat perceket végigüvöltöm, mert nem passzol, nem arra megy, lassú, mint egy döglött tehén, nem passzol egyből, nem lő egyből (!!!!).
Nyilván semmiféle Fifa vs. PES gyp harc nincs a hozzászólásom mögött, de azzal együtt, hogy a sima puritán PES is egy fapados szar, no meg hogy ahogy olvasgatom évek óta nem fejlődik az se semmit, a játékélmény egyszerűen ég és föld. Szóval én inkább a PES vásárláson agyalok, de egyrészt az is drága, másrészt csak akkor lesz élvezetes, ha kijönnek a házipatchek hozzá, amire azért várni kell.
No meg persze ott lebeg, hogy új motort kap idén, mennyire baszták el. Meglátjuk. Az biztos, hogy a következő fifát maximum generációváltáskor veszem meg, addig itt a 13, ha agyvérzést akarok kapni mások ellen.