10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• SLICK
    Én kevés játékkal játszok, de az mind megvan eredetiben. Most felesleges belemagyaráznod, azt hogy új technika/generáció, meg hasonlók, a játék ára irreálisan nagy. Annyival több pluszt nem nyújt pedig.
    Konzolt meg rühellem, soha az életben nem vennék. Úgyhogy csak only PC gamer vagyok. Egyedül az új Mortal Kombat miatt gondolkodtam el azon hogy beszerezzek egy konzolt, de szerencsére nem kell, mert hamarosan jön a PC port.
    Amúgy az EA köztudottan a legganébb cég ebbe na tekintetben, a sok apuci kedvence Vér Pistike meg hát meg is érdemli hogy lehúzzák, őket nem sajnálom.
    A másik érv amellett, hogy magas az ár, hogy max egy évig játszol vele, akkor is sokszor szünetet hagysz, mert lényegesen több újdonsággal nem szolgál neked, hogy folyamatosan told. Következő évben pedig jön az új rész, ami megint csak egy marhaság, mert 3 évente van valami komolyabb fejlesztés, addig meg nyugodtan lehetne valami letölthető frissítés (új igazolások, mezek átdolgozása, stb...), mert ugye a játék motorjában semmi fejlesztés nincs addig, ill. játék menetben sem. De mindegy ez az én véleményem, nem akarok senkit meggyőzni, mindenki azt csinál amit jónak lát.