Azért írok nektek mert november 2-án megvásároltam a Fifa 13-at. Feltelepítettem a játékot, de Messi mosolygós képe után nem akart tovább lépni. Utána olvastam az interneten, hogy mi lehet erre a megoldás, írásvédetté is tettem a replay0.bin fájlt.
Ezek után valóban tovább is lépett a játék, ki tudtam választani a nyelvet, illetve az azt követő beállításokat is. Láttam az újdonságokról szóló videót is. Azon csodálkoztam, hogy amikor megkérdezi, hogy elmentse e a beállításokat, nem tudja megtenni, pedig Orginen keresztül jelentkeztem be, de végül is mentés nélküli opció is van, így azt választottam. Viszont ez után bejön a fő képernyő és nem tudok tovább lépni. Megint utána olvastam az interneten, hogy mi lehet a gond. Van aki azt írta, hogy a Windows Media Player-t használja a játék és azt elérhető állapotban kell tartani, de mivel alapból fent van a gépemen és használom is, így azzal nem hiszem, hogy gond lenne. A legfrissebb Driverek vannak fent a gépemen Win7 alatt és megfelel a gépem a játék minimum követelményeinek is, sőt bőven a fölötte van. Azt is megpróbáltam, hogy nem a DVD-ről telepítem fel a játékot, hanem Originen keresztül letöltöm le, de az eredmény ugyan ez. Más játékkal nincsen gondom.