FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Ezt az EA support írta az origin-es kapcsolódáshoz de hátha segít

Az Origin kliens által használt portok a következõk:

TCP ports:

•80
•443
•9960-9969
•1024-1124
•18000
•18120
•18060
•27900
•28910
•29900
UDP ports:

•1024-1124
•18000
•29900

Kérem, gyõzõdjön meg róla, hogy a router/internetkapcsolat engedélyezi a hozzáférést ezen portokon keresztül.

A beállításokban segítséget talál a portforward.com oldalon.

Amennyiben ez nem oldotta meg a problémát, kérem, végezze el a következõ kapcsolattesztet:

Elõször is kérem indítsa újra a modemet és a routert (ha van).

Majd az alábbi programot töltse le errõl a helyrõl.
ftp://ftp.ea.com/pub/origin/patches/uo/uotrace.exe

Telepítés után le akarja tölteni a legfrissebb server adatokat, kérem engedje.
Kattintson az options -> advanced-re.

A fenti szövegdobozban adja meg az alábbi szervert: http://easo.ea.com 159.153.234.54 - majd kattintson a Trace Route gombra.

Ha a program végzett a mûvelettel, színekkel jelzi a lehetséges gondokat.
- Zöld: Minden rendben
- Fekete: Nincs bejövõ adatforgalom, pl.: a szerver le van tiltva, tûzfal blokkolja, nem elérhetõ.
- Sárga: Adatveszteség van a kapcsolatban, vagy a válaszidõ túl magas.
- Világos zöld: Lehetséges adatveszteség a kapcsolatban, vagy túl lassú kapcsolat.
- Vörös: Kritikus adatveszteség, vagy a válaszidõ 300ms-nál magasabb.

A következõ lépés a szerverekkel való kapcsolat sebességének tesztelése.
Kérem kattintson a Poll gombra.

Számunkra a Ping time, % Loss, Pkts r/s oszlopok érdekesek most.

A fekete pajzs jelentése, ahol a loss% oszlopban 0% vagy 100% szerepel: nincs kapcsolat. Ezt az okozza, hogy a serveren ez a sebesség teszt opció le van tiltva.

A fekete pajzs jelentése, ahol az IP cím oszlopban 0.0.0.0 érték szerepel: nincs kapcsolat. Ezt az okozza, hogy tûzfal blokkolja a kapcsolatot.

van egy wifis router de más nem használja max a telom vagy a laptop de egyiken sem neteznek.
[HUN]FaTaL
Router?

http://goo.gl/gd6Zi5

Nálam a windows tûzfalnál szerintem nem blokkolja.
rage
Tûzfal nem blokkolja egyikõtöknél sem a játékot?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Nincs valakinek tippje, hogy nekem miért nem jeleniti meg néha a mezek hátulján rendesen a játékosok neveit?
Néha kicsit igy sávban jelenik meg a név, elmosodva, és olyankor nem olvasható? Mi lehet az oka? 😄
Sziasztok,

Mitõl lehet az,megvettem eredetibe a játékot de próbáltam most online játszani de nem tudtam a másik félhez csatlakozni és õ sem hozzám.?

Breki33
általában gondolom, errõl beszélek

4. Direction and aftertouch

Unfortunately I haven’t mastered manual shooting and neither have the rest of our club. I have tried but I think lots more training is required. However direction and aftertouch still apply to semi and assisted shooting. More than people realise. For direction as you are powering up with the shoot button push the left stick in the place you want it to go in the goal. So if you are attacking left to right diagonally up right with the stick is top left of the goal.

Then let go of stick and shoot button and as your player makes contact with the ball you can add aftertouch. You need to move the left stick slowly rather than flicking it fast. Roll the stick in a semi circle from bottom to top (of your attacking direction) if looking for maximum curl with some dip. The following images give examples of where to move the stick to add aftertouch. To see them bigger click on them and then click on the image thumbnail which appears.

You will notice that if you knock the ball on with the right stick further ahead you have more time to direct and then prepare your aftertouch. If you have space I recommend it as the curve and dip you can create really adds flair to your shooting and increases the ball speed.

ultimate nem, megszerzett eredményen mit értesz? (ha ultimathez vagy bármi onlinehoz köthetõ akkor megmarad)
Ingman12
Te kis mazochista.

Egyébként én sem szeretem ezeket a rásegítéseket, viszont azok nélkül meg annyira irányíthatlan és játszhatatlan lesz a játék, hogy muszáj benyomni õket. Néhányat esetleg ki lehet kapcsolni, de az összeset nem sok értelme van szerintem.

Ha a profilt újraraknám akkor törlõdne az eddig megszerzett eredmény meg az ultimate team?

próbáltátok már úgy, hogy minden vezérlõ rásegítést kikapcsoltok? elég brutál lett úgy még amatõr szinten is
palinho96
jesus. A CM-ek soha sem voltak/lesznek kompatibilisek a következõ évihez. Várjál csak türelmesen a CM13-ra Decemberben már biztos lesz béta!

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Creatin Master 12 használható a 13-hoz? Mert nekem nem menti el a változtatásokat. A program kiírja, hogy elmentette, de a játékban minden maradt a régi. Költségvetést próbáltam átírni, de semmi. Olvastam, hogy a FIFA 12-es adatbázis file-okat kell betölteni ( .xml + .db ). Ugye elsõ lépésként a FIFA 13 gyökér, majd FIFA 12 *.xml és *.db file-ok, majd megint a FIFA 13-bõl a nyelvei file-ok. Így be is tölt, de ahogy az elõbb is írtam nem menti el a változtatásokat. Úgy is próbáltam, hogy mindent a FIFA 13-ból nyitok meg, de úgy meg kifagy a CM. Ezzel a hibaüzenettel: http://195.149.248.189:8080/2012-09-23/86ff09ad489bca373ce3fb523b5796e8_564x389.jpg

Rudee
Nem merültem bele a témába, mert ugyanúgy akadozik mint a 12, ezért nem is erõltetem.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
egy kérdés, kéne nekem az aftershot-os csavarásról vmi hivatalos leírás

Elértem a 13. szintet és megvettem a ezt a mecénás dolgot, de szerintem kamu, mert akármit csinálok sehogy sem kapok + átigazolási pénzt. Ha igénylem a pénzt a menedzseri tanácstól akkor simán elutasítják Januárban is, meg év végén is. Kezdtem új karriert, folytattam már egy meglévõt, de sehogy sem kaptam pénzt. De egy rakás dolog szar a katalógusból, mert nem aktiválódik. Szerintetek?

Rudee
Afrikában 1-2 helyen, meg Dél-Amerikában használják még ezt a stílust. Nekem valamiért egyik kedvencem, jól mutat.

Szar Bayern, szar Bayern :)

[HUN]FaTaL
Régen tudom, hogy volt ilyen, de mostanában nem igazán látok.

Ingman12
Olaszoknak régen ilyesmi volt, laza hálós. Nálunk (magyaroknál) sem volt megfeszítve pár éve, szerintem még most sincs mindenhol. 😄

Ingman12
Köszönöm.

elite
Vsyncet kikapcsoltad a játék beállításoknál, és bekapcsoltad helyette a videókártya kontroplanelén?

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

elite
Xbox kontrollerrel rezeg, igen.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Az én gondomra akkor nincs tippetek? 😄
Breki33
mármint kapufánál 😛

hm nálam a rumblepad 2 nem rezeg, de lehet vmelyik gombját be kell nyomni

magát a háló színét mintázatát vlag könnyû cserélni, de te gondolom a fajtájára gondolsz pont néztem miért lett nálam ilyen, ezt gondolom adatbázisban kell

a meccs elején lehet állítani ilyet, hogy feszes vagy laza lehet azzal is összefüggésben van
[HUN]FaTaL
Igen.

Más

#34371: Ezt a fostalicska hálót, amúgy nem lehet valahogy megszûntetni? Szerintem Európában nem is használnak ilyet, legalábbis én még nem láttam, ennek ellenére rendszeresen bedobja (pl. orosz csapatok ellen).

Sziasztok! Eddig simán futott a játék , majd valamitõl elkezdett szaggatni. A CPU használat 100%-on pörög. Más játéknál nincs ilyen probléma, eddig ennél sem volt! Valami megoldást tudtok erre a problémára?
Breki33
nálatok rezeg a kapufa?
Breki33
Breki33
Nincs valakinek tippje, hogy nekem miért nem jeleniti meg néha a mezek hátulján rendesen a játékosok neveit?
Néha kicsit igy sávban jelenik meg a név, elmosodva, és olyankor nem olvasható? Mi lehet az oka?
Ingman12
Breki, a mikroszaggatással kapcsolatban tudnál segíteni? Nem találom a korábbi hozzászólásod.

Frissítve van a videókártya drivere (szeptemberi), szóval nem hiszem, hogy ezen múlna.

Sziasztok!
Tudnátok nekem egy reális felhasználói és cpu beállítást adni?Professional szinten játszok.
Breki33
és a szurkolások is
Roland10
Szerintem sokat dob a játék hangulatán a kommentár..imádom, amikor üvölti golgolgolgóól-t... 😊 legalább az olyan mint élõben, de a magyar az egyhulladék..<#levele><#nevetes1>

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Breki33
ki milyen stílusú
Zegi Norbi HUN
Az megint hogy lehet, hogy a játékosok semmit nem akarnak fejlõdni?? Ha bezzeg nálam játszanak, akkor mint a rakéta, úgy fejlõdnek. Ez vmi 5 éves bug még mindig benne vagy direkt ilyen szar?

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

rooney8
na közben a szurkolókat egybõl beengedték a stadionba, miután max-ra vettem a renderelés minõségét 😊
és érdekesség, hogy így még jobban is fut 😄D mármint igen, itt-ott beakad, viszont mikor épp nem akad sokkal simábban megy a játék

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

[HUN]FaTaL
Szerintem attól nem hangulatosabb, hogy fél percig üvölt, hogy gól. Az angol jobb szerintem.

Breki33
hát ha neked a hangulattalan közvetítés tetszik

mondjuk az angolok is vhatagoloznak 😛
Breki33
miért ne mondaná értelmesen?

Kempesesrõl van egy videó hogy készítik és olvassák fel a szövegeket.

De gondolod ha értelmetlen lenne a portugálok nem reklamálnának?
[HUN]FaTaL
Engem idegesítenek. Nem, nem lövök, de attól még idegesít, youtubeon ha nézek vissza felvételt, ott is.

De vajon értelmesebben is beszélnek? (gyak: értelmesebben dobálja össze a gép az egymást követõ szavakat?...mert azt nem hinném) Vagy csak azért hangulatos mert egy kukkot nem értünk belõle így megvan az a varázs, hogy tényleg közvetítést hallgatunk. 😄

Breki33
kiis próbálom a brazilt
Breki33
inkább nagyon hangulatos

gondolom nem lõsz gólt percenként
a legjobb kommentárok általában a dél amerikaiak spanyolok vagy portugálok
[HUN]FaTaL
Szerintem ez csak rohadt idegesítõ 😄

Breki33
fent van valakinek a fifa 11?

kéne nekem belõle egy file itt látható miért

http://www.soccergaming.com/forums/showpost.php?p=3321335&postcount=5
Breki33
spanyol a legjobb ahogy mondja, hogy golgolgooooooooooooooool 😛

de a Kempeses Argentinra is kíváncsi lennék

Wimbledont naggyá teszem, de még mindig vicces mennyire nehezen megy a gól a rövid passzos játékkal😄 pedig már a passz pontosságot a sprintet is feltoltam még így is alig megy.

Mondjuk egy Wimbledon AFC-vel nem is csoda, de akkor is naggyá teszem azt a csapatot😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

rooney8
én is 90%-ban úgy játszom, hogy közben zenét hallgatok, csak meg akartam nézmi, hogy jobb lett-e mint az elõzõ években 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.