FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Origin kliens által használt portok a következõk:
TCP ports:
•80
•443
•9960-9969
•1024-1124
•18000
•18120
•18060
•27900
•28910
•29900
UDP ports:
•1024-1124
•18000
•29900
Kérem, gyõzõdjön meg róla, hogy a router/internetkapcsolat engedélyezi a hozzáférést ezen portokon keresztül.
A beállításokban segítséget talál a portforward.com oldalon.
Amennyiben ez nem oldotta meg a problémát, kérem, végezze el a következõ kapcsolattesztet:
Elõször is kérem indítsa újra a modemet és a routert (ha van).
Majd az alábbi programot töltse le errõl a helyrõl.
ftp://ftp.ea.com/pub/origin/patches/uo/uotrace.exe
Telepítés után le akarja tölteni a legfrissebb server adatokat, kérem engedje.
Kattintson az options -> advanced-re.
A fenti szövegdobozban adja meg az alábbi szervert: http://easo.ea.com 159.153.234.54 - majd kattintson a Trace Route gombra.
Ha a program végzett a mûvelettel, színekkel jelzi a lehetséges gondokat.
- Zöld: Minden rendben
- Fekete: Nincs bejövõ adatforgalom, pl.: a szerver le van tiltva, tûzfal blokkolja, nem elérhetõ.
- Sárga: Adatveszteség van a kapcsolatban, vagy a válaszidõ túl magas.
- Világos zöld: Lehetséges adatveszteség a kapcsolatban, vagy túl lassú kapcsolat.
- Vörös: Kritikus adatveszteség, vagy a válaszidõ 300ms-nál magasabb.
A következõ lépés a szerverekkel való kapcsolat sebességének tesztelése.
Kérem kattintson a Poll gombra.
Számunkra a Ping time, % Loss, Pkts r/s oszlopok érdekesek most.
A fekete pajzs jelentése, ahol a loss% oszlopban 0% vagy 100% szerepel: nincs kapcsolat. Ezt az okozza, hogy a serveren ez a sebesség teszt opció le van tiltva.
A fekete pajzs jelentése, ahol az IP cím oszlopban 0.0.0.0 érték szerepel: nincs kapcsolat. Ezt az okozza, hogy tûzfal blokkolja a kapcsolatot.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Néha kicsit igy sávban jelenik meg a név, elmosodva, és olyankor nem olvasható? Mi lehet az oka? 😄
Mitõl lehet az,megvettem eredetibe a játékot de próbáltam most online játszani de nem tudtam a másik félhez csatlakozni és õ sem hozzám.?
4. Direction and aftertouch
Unfortunately I haven’t mastered manual shooting and neither have the rest of our club. I have tried but I think lots more training is required. However direction and aftertouch still apply to semi and assisted shooting. More than people realise. For direction as you are powering up with the shoot button push the left stick in the place you want it to go in the goal. So if you are attacking left to right diagonally up right with the stick is top left of the goal.
Then let go of stick and shoot button and as your player makes contact with the ball you can add aftertouch. You need to move the left stick slowly rather than flicking it fast. Roll the stick in a semi circle from bottom to top (of your attacking direction) if looking for maximum curl with some dip. The following images give examples of where to move the stick to add aftertouch. To see them bigger click on them and then click on the image thumbnail which appears.
You will notice that if you knock the ball on with the right stick further ahead you have more time to direct and then prepare your aftertouch. If you have space I recommend it as the curve and dip you can create really adds flair to your shooting and increases the ball speed.

Egyébként én sem szeretem ezeket a rásegítéseket, viszont azok nélkül meg annyira irányíthatlan és játszhatatlan lesz a játék, hogy muszáj benyomni õket. Néhányat esetleg ki lehet kapcsolni, de az összeset nem sok értelme van szerintem.
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Szar Bayern, szar Bayern :)
Szar Bayern, szar Bayern :)
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
hm nálam a rumblepad 2 nem rezeg, de lehet vmelyik gombját be kell nyomni
magát a háló színét mintázatát vlag könnyû cserélni, de te gondolom a fajtájára gondolsz pont néztem miért lett nálam ilyen, ezt gondolom adatbázisban kell
a meccs elején lehet állítani ilyet, hogy feszes vagy laza lehet azzal is összefüggésben van
Más
#34371: Ezt a fostalicska hálót, amúgy nem lehet valahogy megszûntetni? Szerintem Európában nem is használnak ilyet, legalábbis én még nem láttam, ennek ellenére rendszeresen bedobja (pl. orosz csapatok ellen).
http://goo.gl/gd6Zi5
Néha kicsit igy sávban jelenik meg a név, elmosodva, és olyankor nem olvasható? Mi lehet az oka?
Frissítve van a videókártya drivere (szeptemberi), szóval nem hiszem, hogy ezen múlna.
Tudnátok nekem egy reális felhasználói és cpu beállítást adni?Professional szinten játszok.
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
és érdekesség, hogy így még jobban is fut 😄D mármint igen, itt-ott beakad, viszont mikor épp nem akad sokkal simábban megy a játék
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Kempesesrõl van egy videó hogy készítik és olvassák fel a szövegeket.
De gondolod ha értelmetlen lenne a portugálok nem reklamálnának?
gondolom nem lõsz gólt percenként
a legjobb kommentárok általában a dél amerikaiak spanyolok vagy portugálok
kéne nekem belõle egy file itt látható miért
http://www.soccergaming.com/forums/showpost.php?p=3321335&postcount=5
de a Kempeses Argentinra is kíváncsi lennék
Mondjuk egy Wimbledon AFC-vel nem is csoda, de akkor is naggyá teszem azt a csapatot😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.