10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Ingman12
    Fifasetupot piszkálgattam, van javulás. Nem tökéletes, de alakul, még kipróbálok majd néhány dolgot (nálam apróbb szaggatások voltak - néha rendesen ment a játék, néha bepöccögött). Még van 1-2 dolog, amit majd megnézek.

Közben találtam néhány elképzelést/tanácsot egy másik fórumról, amiket ajánlanak mikroszaggatásra (sokan erre panaszkodnak a játékkal kapcsolatban). Nem tudom mennyire hatásosak, de hátha valakinek segítséget nyújt.

"- V-sync bekapcsolasa es allitgatni az nvidia driverben a max. elöre elkeszitett kepkockak szamat(0-8)

- virtualis memoria teljes kikapcsolasa, ne szöszmötöljön a Win a merevlemezen, vagy jatszani az ertekevel(keves-ajanlott-sok)

- nehany jateknal konzolbol vagy .cfg vagy .ltx fajlbol letilthato a prefetch, precache vagy a texturestreaming, ilyenkor elmeletileg mindennek be kell töltödnie a ramba

- huzni a videokartyat leginkabb a vramot, picit enyhebb de -röcc

- a különbözö buszok orajelenek visszavetele, esetleg no tuning es minden alapbeallitason

- a Win7 clean installja csak a tiszta drivereket feltenni, es az automatikus frissitesek kikapcsolasa mert a biztonsagi frisssitesekkel jon be valami bug

- directX frissitese a Microsoft oldalrol

- probalkozni driver verziokkal

- a vga-hoz csomagolt support CD-n levö drivert kiprobalni

- virusirto es egyebb hatterben dolgozo programok es szolgaltatasok kilövese es uninstallja

- 4GB helyett 8GB ram 64bites oprendszer eseten, itt olvastam utana hogy igazabol az ajanlott minimum ram a Win7 64bit-nek 4GB es igy nem sok szabad memoria marad a programoknak. Valamint a jatekok tulnyomo többsege meg mindig 32bites, de egy 32bites alkalmazast futtatva 64bites környezetben dupla annyi memoriat hasznal mintha 32bites környezetben lenne

- hangsulyozom nem durva szaggatasrol van szo, de van egyfajta lathato darabossag

- nvidia HDMI audio drivereket leszedni, csak a vga driver es a physics kell valamint kilöni az nvidia driver helper szolgaltatast (ekkor nem lesz elerheto az asztalrol jobbklikk menüben az nvidia vezerlöpult

- nvidia driverben adaptivrol(default), teljesitmenyre allitani az energiagazdalkodast"