wednes#34215
Van finomhangolás is a saját játékosokhoz meg MI-hez. Hagyd meg profin (mert félprofin már gyenge szerintem) és a beállításoknál vannak ezek a csúszkák, ahol a kép, hang stb után.
Tény, hogy a nehezebb fokozaton a gép elvileg lajhár védői, simán utolérik a leggyorsabb csatárainkat is. Én itt pár százalékot mindig adok sprintbe és gyorsulásba a játékosaimnak (sokat nem, mert akkor nincs értelme a nehezítésnek) meg az emberfogást szoktam szorosabbra húzni, mert alapon még az emberfogásra kijelölt védő is akkora teret ad hátul, hogy gyakorlatilag védelem nem létezik, ha gyors előreívelést csinál a gép. Legtöbbször úgy, hogy random felbikázta a labdát gyorsan, és mit ad isten, mindig az ő játékosához pattan.
Az ellen már sokat nem lehet tenni, hogy direkt rosszul helyezkedik, pont az átadás pillanatába áll be a védő mögé, hogy ő kapja a labdát (nem a védő megy oda, a csatár húzódik mögé! ). Illetve talán erre a megoldás a kézi vezérlés. Automatán a sok "ragasztott" passzba könnyebben belelép az ellenfél. Kézi az elején ugyan nehéz, de nagyon jól lehet szabályozni (már ha megy), hogy hova érkezzen a labda.