FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shevy
ááá, durva a játék, szabaddal jöttem a gép ellen, a sorfalból valaki kimozdult, a bíró odament, adott neki egy sárgát és hátrébb tessékelte 😊
valaki találkozott már ezzel?

Forza Italia
legfrissebbet

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Pethy23
FIFA megjelenésekor a legfrissebb adatbázist kapja átigazolásokról vagy itt is várni kell majd egy update-re?
szabii98
nem rosszak 😄
egy marcelo-ronaldo táncot(michel telo) megnéznék 😄

I met God. She's black

shevy
balotelli feszítõs öröme hogy van? nem találom, köszi

SLICK
cselek, ünneplések mind mind benne vannak a játékban hogy hogyan kell megcsinálni 😊

Forza Italia
nagyon jók 😄 valami leírás remélem lesz h h kell megcsinálni õket

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Breki33
Forza Italia
hát jó lenne. Egyes helyeken azt írják h 25-én már raktáron lesz.

8 nap még (tört már lesz sztem 26án valamilyen úton módon), aztán mehet a banzáj..

Rudee
Hát pedig a FIFA 2003 után sorra jöttek az olyan újítások, amikhez 4 kéz kellene billentyûzethez.

Én se szerettem elõször, de kellõ türelemmel könnyû megszokni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Forza Italia
jöhetne már a játék 😄😄 játszani akarok 😄

akkor ne fifazzal, ilyen kurva egyszerû, egy nfs-t sem tudsz normálisan játszani egy szaros billentyûzettel, gamepaddal már még úgy ahogy élvezhetõ is...

Lacee86
😄D Sztem egyre szarabb a PC port, a sok kontroller baromság miatt. NEM akar mindenki kontrolerrel játszani...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

daver88
Na, már a NemzetiSporton is a fifával foglalkoznak, persze nem az újításokkal 😄 :d

LINK

sziasztok

nekem van egy eredeti sony ps controllerem analóggal,átalakítóval a pc-re, mûködik is mind a 2 analóg mert az x360 controller látja de a fifában csak a bal mûködik ergo cselezni nem tudok. van valami ötletetek??

köszi
Már elérhetõ az ultimate team web app, lehet üzletelni 😄

Effe88
erre van esély,hogy hamarosan játszható legyen?vagy a hivatalos megjelenésig várni kell??

Breki33

kell rá idõt szánni, de megéri

én 97-tõl 2004-ig billentyûzeten játszottam
Lacee86
Haveromén van, azzal is próbáltam, nem sokat segített. :$ 😄

Breki33
Azon nincs két analóg kar úgyhogy sztem azzal másnak se menne

pont az analóg karok miatt jobb a gamepad
Lacee86
Nekem van egy Logitech Precision kis egyszerû alap gamepadom. Fifázgattam vele még régebbi részekkel. De vhogy nekem sosem ment azzal úgy, vhogy nagyon megszoktam a billentyûzetet. :$

Breki33

Egyébként pedig
Be kell állítani alternatívra a billentyûzetet, ott már a nyilakkal tudod irányítani a játékost.

De bill-el sosem fogtok tudni úgy Fifázni, mint kontrollerrel
érdemes beszerezni.
Lacee86
Sziasztok!
Nem tudom, tudnátok-e segíteni, Fifa 13 Demórõl lenne szó. Biztos én vagyok a hülye, de egyszerûen nem tudom, hol lehetne a billentyûbeállításokat konfigurálni. Csak a hülye gamepados ábrák vannak megint, ez volt a halálom már a 12-ben is...

Breki33
Alex Oxlade-Chamberlain Super Speed on FIFA 2013 (HD)

Effe88
hála

palinho96
Mi dúrva Real Madrid - MC meccs volt...
¡Hala Madrid!

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

[HUN]FaTaL
A Prophet rls kelet eu kiadás volt, azért volt benne, az RLD meg nyugat eu vagy usa. De mostmár egyféle van, nem szarakodik az EA régiókkal.

http://goo.gl/gd6Zi5

Már a korábbi években is benne volt. Lásd: PROPHET relízek, amikor az RLD-s relízekben nem volt magyar felirat/kommentár, a másikban volt. A FIFA06-ot már ne is említsem (RLD/AlcoholClone), abban is volt magyar felirat.
remélem nem fake és holnap már tolható lesz
legalább gyakorlok amíg original-t kiszállítják 😛
[HUN]FaTaL
Az immxpc minden évben a lopott reloaded crack volt a magyar dvd-n. Tavaly már benne volt a magyar nyelv a nemzetközi releaseben így nem kellett, jó volt a reloaded, vélhetõleg idén is így lesz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

FIFA 13 MULTi6-P2P

Holnapra már crack is lesz talán, ha nem elõbb. IMMxPc az kérdéses, hogy lesz-e.
Rudee
Nem támogatott típus, így a jobb analógot valószínûleg nem tudod majd használni.

Egyébként nem nagy dolog átállni, csak ne erõltesd. 1-2 meccs után pihi, aztán nyomjad újra. Ha türelemmel vagy, akkor hamar menni fog. De ha kapkodsz, akkor a gamepad fogja magát a sarokban találni 😄

Rudee
A második megint csak támadható. Ugyanis a kapus automatikusan leteszi a labdát, ha közben valamit fúj(t) a bíró. Itt is fújhatott lest vagy akármit (talán nem is véletlen, hogy az akciót megelõzõ pár mp-et lehagyták a felvételrõl), de hang ugye nincs hozzá. Sõt, a mozdulatsorból látszik is hogy nem kiejti, hanem ledobja.

Breki33
ez meg lemaradt

Egyik kamera beállítás user.ini-be kell másolni
nekem a másik jobban tetszik, ennél a skill kamera érdekes lett

[]
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_TELEBROADCAST = 0.025
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_BROADCAST = 0.025
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_COOP = 0.025
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_TELE = 0.025
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_DYNAMIC_V2 = 0.025
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_DYNAMIC = 0.025
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_END_TO_END = 0.025
//range0.01-0.10
//FIFA2012//0.025

[]
CAMERA_HEIGHT_MODIFIER_TELEBROADCAST = 1200
CAMERA_HEIGHT_MODIFIER_BROADCAST = 1200
CAMERA_HEIGHT_MODIFIER_COOP = 1200
CAMERA_HEIGHT_MODIFIER_TELE = 1200
CAMERA_HEIGHT_MODIFIER_DYNAMIC_V2 = 600
CAMERA_HEIGHT_MODIFIER_DYNAMIC = 600
CAMERA_HEIGHT_MODIFIER_END_TO_END = 600
//range - max1500-1650-1800 a seconda della visuale, oltre si vede nero
//FIFA2012//max value 1800-1800-1800-1650-600-600-600

//TELEBROADCAST = tribuna stampa
//BROADCAST = televisiva
//COOP = co-op
//TELE = campo largo
//DYNAMIC = dinamica
//DYNAMIC_V2 = professionista
//END_TO_END = fondo campo
Breki33
m-tech gamepad nem tudom mennyire precíz rendesen mûködik-e jobb analóg stb érdemes lenne egy jobb gamepadot kipróbálni egy barátnál vagy egy plazaban

sztem most xboxok ki lesznek rakva a játékkal ha kijön
[HUN]FaTaL
Szerintem mindenki bénázik, mikor elõször játszottam gamepaddel félredobtam. Aztán nekifutottam mégegyszer, 2-3 nap alatt sikerült megszokni és biztos, hogy nem cserélném vissza billentyûzetre. 😊

Breki33
én 2004-ben váltottam az OTB miatt

egy hónap volt teljesen megszokni ne várd, hogy egy meccs után menjen
én a demo kijövetelekor kezdtem a leggyengébb fokozaton és fokozatosan emeltem a szintet

Mire a teljes játék kijött már jól tudtam használni.

Mindenképpen sztem elõször vedd vissza a nehézséget és fokozatosan rázódj bele.

A védekezés nem tudom a taktikus-e ott tulajdonképpen direktbe szerelni ritkábban kell inkább helyezkedni és letámadni, ezek nálam bal elöl vannak és könnyû váltogatni õket.

Irányítás nem tudom full manuálon van-e kezdetben lehet hogy jobb kis rásegítés aztán lehet fokozatosan visszavenni.
Breki33
pro

és kontra

precision
kaptam ajándékba valami M-Tech vagy milyen gamepadot

életemben most játszom elõször gamepaddel fifát, kb. a Fifa 2000 óta klaviatúrával toltam, és sosem volt hiányérzetem, az utóbbi két fifát leszámítva... a 11 -nél és a 12 -nél volt az, hogy sokszor nem oda rúgtam a labdát ahova szerettem volna, hanem egy kicsit mindig mellé vagy felé ment

nagy izgalmakkal játszottam le az elsõ meccsemet analóg irányítással, és eléggé csalódás nekem... de nyilván én vagyok a béna 😊 nagyon fura így az irányítás, legfõképp védekezésnél... egyszerûen elfutok az ellenfél mellett, és loholhatok utána, ha el akarom venni tõle a labdát 😊 de támadásnál is sokszor van az, hogy "elfelejtem" idõben vagy pontosan abba az irányba húzni az analógot amerre passzolni, indítani vagy átívelni szeretnék és rendszerint nem oda megy a labda ahova akarom

Ez mindenkinél így volt amikor elõször játszott analóggal fifát vagy csak én érzem úgy, hogy én ezt nem fogom tudni megszokni? Venni akartam amúgy egy általatok is ajánlott Logitech gamepadet, de ezek után kérdéses, hogy van e értelme kiadnom rá 6-8 ezret...

Bazinga!

Breki33
.:: Revolution Mod 13 Beta ::.

Features:
-Assign sleeve length, jersey tuck, sock height and winter accessories to players.
-Set which weather conditions winter options are used.
-Set the name layout on a kit.
-Set the name layout for a set of kits for a tournament.
-Assign a set of boots to a player for random boot selection.
-Assign a specific kit (GK and outfield player) to use for a specific match.
-Assign a mow pattern to a tournament.
-Assign snow balls to teams and tournaments.
-Assign GK gloves to goalkeepers.
-Assign GK pants, nets and mow patturns to teams.
-Assign a set of GK kits to a team for random GK kit selection.
-Assign adboards to stadiums.
-Use graphics assigned to tournaments in friendly matches.
-Change collar, number and name fonts and colours on kits for specific tournaments.
-Referee kits assigned to most league tournaments will show in friendly matches.
-Assign adboards and balls to teams and tournaments.
-Assign player kits, referee kits and stadium textures to tournaments.
-Assign additional GK kits to teams.
-Assign boots, real faces, skin tones (for tattoos) and GK pants to players.
-Assign specific GK kit to team with generic kit.
-Set player kit, GK kit, ball and adboard on arena mode.
-Change collar, number and name fonts and colours on kits.

Please bear in mind that this is a BETA version and some of the features might not work! If you find any errors or if some of the assignments don’t work,please post in the comment box down bellow!

http://www.fifa-infinity.com/fifa-13/revolution-mod-13-beta/
hungary27
"A levegõ ura"
palinho96
xDDD nem.. nem Sanyi az.. !! 😄

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

ha nem Torghelle akkor nem érdekel
palinho96
Aki megunta az arénában küszködõ Messit, annak itt ez a frappáns link, hogy kicserélje egy nagyobb kaliberû játékosra 😉

palinho96
nem.. ://

Breki33
Meccsek elõtt a cselezõs skill volt már valakinél?

Breki33
tudom, hogy felismeri ,de alapvetõen a logitecheket ajánlják mindig a Fifához ezért van a játékban is a logitech gamepados kép

és ugye itt is például
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1151744729&no=32038

de hagyjuk már a gamepadot sokadszorra mondom majd a srác eldönti

[HUN]FaTaL
Readmebõl (igen a 13 demojáéból):

A következõ gamepadek is támogatottak:

Logitech®

Logitech® ChillStream™
Logitech® Dual Action™ Gamepad
Logitech® F310
Logitech® F510
Logitech® Rumblepad™ 2 Vibration Feedback Gamepad
Logitech® Wireless Gamepad F710

Saitek

P880 Dual Analog Pad
P990 Dual Analog Pad
P2500 Rumble Pad
P2600 Rumble Pad
P2900 Wireless Pad
P3600 Cyborg Rumble Pad

Thrustmaster

360Modena UPAD Force
Dual Trigger 2-in-1 Rumble Force
Dual Trigger Wireless
FireStorm Dual Analog 3
FireStorm Dual Power 3
Run'n'Drive Rumble Force
Run'n'Drive Wireless Rumble Force
T-Wireless 3-in-1 Rumble Force

hama®

hama®Double Action Air Grip Controller
hama® Flashlight Blue

MadCatz

Xbox 360 Gamepad

SpeedLink

360 Style Gamepad
Devotion Pad Wireless
Thunderstike

Microsoft

Xbox 360™ kontroller Windows rendszerhez® (legfrissebb kontroller-illesztõprogrammal)
Xbox 360™ vezeték nélküli kontroller Windows rendszerhez® (legfrissebb kontroller-illesztõprogrammal)