FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki találkozott már ezzel?
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Én se szerettem elõször, de kellõ türelemmel könnyû megszokni.
Szar Bayern, szar Bayern :)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
nekem van egy eredeti sony ps controllerem analóggal,átalakítóval a pc-re, mûködik is mind a 2 analóg mert az x360 controller látja de a fifában csak a bal mûködik ergo cselezni nem tudok. van valami ötletetek??
köszi
pont az analóg karok miatt jobb a gamepad
Egyébként pedig
Be kell állítani alternatívra a billentyûzetet, ott már a nyilakkal tudod irányítani a játékost.
De bill-el sosem fogtok tudni úgy Fifázni, mint kontrollerrel
érdemes beszerezni.
Nem tudom, tudnátok-e segíteni, Fifa 13 Demórõl lenne szó. Biztos én vagyok a hülye, de egyszerûen nem tudom, hol lehetne a billentyûbeállításokat konfigurálni. Csak a hülye gamepados ábrák vannak megint, ez volt a halálom már a 12-ben is...
¡Hala Madrid!
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
http://goo.gl/gd6Zi5
legalább gyakorlok amíg original-t kiszállítják 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FIFA 13 MULTi6-P2P
Holnapra már crack is lesz talán, ha nem elõbb. IMMxPc az kérdéses, hogy lesz-e.
Egyébként nem nagy dolog átállni, csak ne erõltesd. 1-2 meccs után pihi, aztán nyomjad újra. Ha türelemmel vagy, akkor hamar menni fog. De ha kapkodsz, akkor a gamepad fogja magát a sarokban találni 😄
Egyik kamera beállítás user.ini-be kell másolni
nekem a másik jobban tetszik, ennél a skill kamera érdekes lett
[]
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_TELEBROADCAST = 0.025
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_BROADCAST = 0.025
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_COOP = 0.025
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_TELE = 0.025
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_DYNAMIC_V2 = 0.025
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_DYNAMIC = 0.025
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_END_TO_END = 0.025
//range0.01-0.10
//FIFA2012//0.025
[]
CAMERA_HEIGHT_MODIFIER_TELEBROADCAST = 1200
CAMERA_HEIGHT_MODIFIER_BROADCAST = 1200
CAMERA_HEIGHT_MODIFIER_COOP = 1200
CAMERA_HEIGHT_MODIFIER_TELE = 1200
CAMERA_HEIGHT_MODIFIER_DYNAMIC_V2 = 600
CAMERA_HEIGHT_MODIFIER_DYNAMIC = 600
CAMERA_HEIGHT_MODIFIER_END_TO_END = 600
//range - max1500-1650-1800 a seconda della visuale, oltre si vede nero
//FIFA2012//max value 1800-1800-1800-1650-600-600-600
//TELEBROADCAST = tribuna stampa
//BROADCAST = televisiva
//COOP = co-op
//TELE = campo largo
//DYNAMIC = dinamica
//DYNAMIC_V2 = professionista
//END_TO_END = fondo campo
sztem most xboxok ki lesznek rakva a játékkal ha kijön
egy hónap volt teljesen megszokni ne várd, hogy egy meccs után menjen
én a demo kijövetelekor kezdtem a leggyengébb fokozaton és fokozatosan emeltem a szintet
Mire a teljes játék kijött már jól tudtam használni.
Mindenképpen sztem elõször vedd vissza a nehézséget és fokozatosan rázódj bele.
A védekezés nem tudom a taktikus-e ott tulajdonképpen direktbe szerelni ritkábban kell inkább helyezkedni és letámadni, ezek nálam bal elöl vannak és könnyû váltogatni õket.
Irányítás nem tudom full manuálon van-e kezdetben lehet hogy jobb kis rásegítés aztán lehet fokozatosan visszavenni.
életemben most játszom elõször gamepaddel fifát, kb. a Fifa 2000 óta klaviatúrával toltam, és sosem volt hiányérzetem, az utóbbi két fifát leszámítva... a 11 -nél és a 12 -nél volt az, hogy sokszor nem oda rúgtam a labdát ahova szerettem volna, hanem egy kicsit mindig mellé vagy felé ment
nagy izgalmakkal játszottam le az elsõ meccsemet analóg irányítással, és eléggé csalódás nekem... de nyilván én vagyok a béna 😊 nagyon fura így az irányítás, legfõképp védekezésnél... egyszerûen elfutok az ellenfél mellett, és loholhatok utána, ha el akarom venni tõle a labdát 😊 de támadásnál is sokszor van az, hogy "elfelejtem" idõben vagy pontosan abba az irányba húzni az analógot amerre passzolni, indítani vagy átívelni szeretnék és rendszerint nem oda megy a labda ahova akarom
Ez mindenkinél így volt amikor elõször játszott analóggal fifát vagy csak én érzem úgy, hogy én ezt nem fogom tudni megszokni? Venni akartam amúgy egy általatok is ajánlott Logitech gamepadet, de ezek után kérdéses, hogy van e értelme kiadnom rá 6-8 ezret...
Bazinga!
Features:
-Assign sleeve length, jersey tuck, sock height and winter accessories to players.
-Set which weather conditions winter options are used.
-Set the name layout on a kit.
-Set the name layout for a set of kits for a tournament.
-Assign a set of boots to a player for random boot selection.
-Assign a specific kit (GK and outfield player) to use for a specific match.
-Assign a mow pattern to a tournament.
-Assign snow balls to teams and tournaments.
-Assign GK gloves to goalkeepers.
-Assign GK pants, nets and mow patturns to teams.
-Assign a set of GK kits to a team for random GK kit selection.
-Assign adboards to stadiums.
-Use graphics assigned to tournaments in friendly matches.
-Change collar, number and name fonts and colours on kits for specific tournaments.
-Referee kits assigned to most league tournaments will show in friendly matches.
-Assign adboards and balls to teams and tournaments.
-Assign player kits, referee kits and stadium textures to tournaments.
-Assign additional GK kits to teams.
-Assign boots, real faces, skin tones (for tattoos) and GK pants to players.
-Assign specific GK kit to team with generic kit.
-Set player kit, GK kit, ball and adboard on arena mode.
-Change collar, number and name fonts and colours on kits.
Please bear in mind that this is a BETA version and some of the features might not work! If you find any errors or if some of the assignments don’t work,please post in the comment box down bellow!
http://www.fifa-infinity.com/fifa-13/revolution-mod-13-beta/
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
és ugye itt is például
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1151744729&no=32038
de hagyjuk már a gamepadot sokadszorra mondom majd a srác eldönti
A következõ gamepadek is támogatottak:
Logitech®
Logitech® ChillStream™
Logitech® Dual Action™ Gamepad
Logitech® F310
Logitech® F510
Logitech® Rumblepad™ 2 Vibration Feedback Gamepad
Logitech® Wireless Gamepad F710
Saitek
P880 Dual Analog Pad
P990 Dual Analog Pad
P2500 Rumble Pad
P2600 Rumble Pad
P2900 Wireless Pad
P3600 Cyborg Rumble Pad
Thrustmaster
360Modena UPAD Force
Dual Trigger 2-in-1 Rumble Force
Dual Trigger Wireless
FireStorm Dual Analog 3
FireStorm Dual Power 3
Run'n'Drive Rumble Force
Run'n'Drive Wireless Rumble Force
T-Wireless 3-in-1 Rumble Force
hama®
hama®Double Action Air Grip Controller
hama® Flashlight Blue
MadCatz
Xbox 360 Gamepad
SpeedLink
360 Style Gamepad
Devotion Pad Wireless
Thunderstike
Microsoft
Xbox 360™ kontroller Windows rendszerhez® (legfrissebb kontroller-illesztõprogrammal)
Xbox 360™ vezeték nélküli kontroller Windows rendszerhez® (legfrissebb kontroller-illesztõprogrammal)