10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• precision
    kaptam ajándékba valami M-Tech vagy milyen gamepadot

életemben most játszom először gamepaddel fifát, kb. a Fifa 2000 óta klaviatúrával toltam, és sosem volt hiányérzetem, az utóbbi két fifát leszámítva... a 11 -nél és a 12 -nél volt az, hogy sokszor nem oda rúgtam a labdát ahova szerettem volna, hanem egy kicsit mindig mellé vagy felé ment

nagy izgalmakkal játszottam le az első meccsemet analóg irányítással, és eléggé csalódás nekem... de nyilván én vagyok a béna :) nagyon fura így az irányítás, legfőképp védekezésnél... egyszerűen elfutok az ellenfél mellett, és loholhatok utána, ha el akarom venni tőle a labdát :) de támadásnál is sokszor van az, hogy "elfelejtem" időben vagy pontosan abba az irányba húzni az analógot amerre passzolni, indítani vagy átívelni szeretnék és rendszerint nem oda megy a labda ahova akarom

Ez mindenkinél így volt amikor először játszott analóggal fifát vagy csak én érzem úgy, hogy én ezt nem fogom tudni megszokni? Venni akartam amúgy egy általatok is ajánlott Logitech gamepadet, de ezek után kérdéses, hogy van e értelme kiadnom rá 6-8 ezret...