FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is ez a gondom! Nem indul a játék, mert a FIFA logó után kilép az asztalra. A géppel minden ok, minden driver ok, Framework és VisualC++ fent, tûzfalak kikapcsolva, felhasználói fiókban nincs ékezet stb...
Valaki ismer valami megoldást? Köszönöm
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Az xbox kontroller sokkal kényelmesebb, mert a bal analóg normális helyen van. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Nálam narancssárga, mutatom: LINK
Megnyitottam minden portot (amit olvastam), kipróbáltam még azt is, hogy kikapcsolom a router/kaspersky tûzfalat. De úgy is maradd sárga.
Zöld azaz "megengedõ" lenne a nyerõ!
Így ugye ha olyannal játszok, aki szintén narancs, abból vannak a lagzik. 😞
Valakinek ötlete?? KÖSZI!
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
X360 kontrollerrel tolom a játékot, hol találok leírást, hogy mik a különbözõ trükkök?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Oldalunkat újjáélesztettük, új bajnokság és meccs modul került a honlapra.
Fifa12 Origin accountra-ra van szükség, hogy nevezni tudj a bajnokságokra!
Látogass el az oldalamra és nevezz az elsõ bajnokságra.
Oldalunk címe változatlan: http://fifabajnoksag.com/ viszont nagyon sok változás és újítás található!
Használd és ajánld ismerõseidnek!
Elindítottuk elsõ bajnokságunkat is, nevezz!
Origin ID: sole2k9
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
Segítségre lenne szükségem. Ha a FIFA 10-et akarom telepíteni az új fájlok másolásánál mindig kiírja hogy zdata big._22 nem található.
Mi a teendõ?
elõre is köszönöm
Szabadrúgás pontosság
Csavarás
Büntetõ rúgás
Mind magától értetõdik.
Szar Bayern, szar Bayern :)
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
gondolom lejárt a szerzõdése vagy vmi ilyesmi 😄
Xbox360 emulátor PCre nincs így aztán nem is kell futtatni az Xboxos fifát, nem is tudod.
http://goo.gl/gd6Zi5
bedugod és már megy is
én innen rendeltem anno, teljesen korrekt
Az xbox 360 gamepad simán mûködik windows-al, vagy az a xbox360 emulátor kell hozzá? Illetve az xbox 360 emulátorral kell futtatni egy xboxos fifa verziót vagy csak a gamepad miatt kell egyszerû PC fifával?
Én is gamepaddal kapcsolatban szeretnék érdeklõdni. Konkrét wireless típust tud valaki javasolni?
Logitech elég drága és életem elsõ gamepadját szeretném PC-hez, fifa 2011 vagy 2012-höz.
Köszi a segítséget!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
nekem egy olyan problémám van, hogy volt egy sérültem akinek a sérülése áthúzodott a következõ idénybe. De itt már nem találom. nincs benn a keretbe se a sérülés listába se más csapatnál. Ezzel valaki találkozott már,esetleg tudja mi a probléma? köszi elõre is.
Ma érkezett meg eredetiben a Fifa 12, telepítettem és regisztráltam az Originben is. Amikor megpróbálom elindítani a játékot csak bevillan a töltõ képernyõ és hibaüzenet nélkül kilép a játék. Ati 5750 kártyám van, már drivert is frissítettem, de ez sem segített. A tört verziósnak nem volt ilyen problémája,simán futott a játék.
Mi lehet a probléma?
Válaszokat és a segítségeteket elõre is köszönöm!
10meccsbõl kell elérned megadott pontszámot h feljuthass a következõ szintre és minden szinten több pontot kell szerezned a 10 meccsbõl
vissza is lehet esni
csapatokat pedig erõsség szerint sorsolja össze, így Real Madrid - Qpr meccs nem lehetséges, ezért is nagyon jó, mert ha nem vagy kíváncsi a top csapatokra akkor nem játszol ellenük soha😊
a fifa 11 el játszom a neten és az a problémám hogy sorozatba nyertem 5 meccset bár az utolsó játékos 5 ször jobb volt nálam pontban, mégis elvertem.... akik ugye nem birják elviselni a vereséget az meccs közbe kilép De ez 70 perctõl kezdve öngólokat rugdosott hogy kilépjek.. persze nem tettem. Végre eljött a vége és oda jutottunk visszavágó igen nem.
Nem-et választottam másodperc is letelt de mégsem megy vissza a fõközpontba a menü. itt is kb 5 percet még vártam mire ALT TAB al kilépek amire kiirja a kapcsolat megszakadt......MOst jön a felháborodásom mert a nyert meccset én buktam el a gép (internet adatbázis) szerint , megnézem játékosközpontot is és -2 sorozatban vagyok mert utolsó 2 meccset is elbuktam. Miközben 5 nyertem zsinorba. kérdésem hogy veletek is történt e ilyen és hogy a fifa 12 is ilyen szar lett, vagyis csalókkal kell játszani eredeti játék mellett?
mer így könnyû annyit nyerni ha sose kapsz ki...(bocs a hosszú hozzászólásért) de egy kérdést megér
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic