10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• ToM1113
    köszi a tanácsokat srácok. Valószinű a PC-s lesz, mivel nem csak online szeretnék játszani, de azért veszem meg a játékot hogy online is tudjak, ellenkező esetben nem venném meg.

Ha pedig nincs tartalombeli különbség és csak annyiban jobb az online ps3-nál hogy többen vannak, de ez nem akadály a gyors ellenfél találásban és nem kell több percet várni mire valami olyan ellenféllel dob össze akivel laggmentes és jó a játék akkor PC-verzió lesz.

Közben tegnap sikeresen leejtettem a gamepadomat, most ha bedugom usb-be csak be-be villan a piros fény ami jelzi hogy be van dugva a cucc aztán kialszik, a gép is kiadja a hangot hogy csatlakoztattam de azt irja h nem ismeri fel az ezközt, meg hogy valami probléma miatt leállította működését, aztán ha tekergetem a kábelt a gamepadnál akkor néha megint világít pirosan vagy néha bevillan, azt hinném hogy érintkezési hiba van, de ha az usb nél baszkurálom a kábelt akkor is villog néha, ezért ez más hibára utal. Úgy néz ki vehetek új gamepadot. Igazság szerint szerettem is volna egy jobbat venni. Most a leg ideálisabbnak a Logitech F510-et látom 8 ezerért kb.
    F310 is elég lenne ha rezegne, mivel az előzőben volt ilyen funkció, ezért nem szeretnék visszalépést. F710 pedig nekem felesleges, csak azért mert vezeték nélküli, és még elemet is cserélgethetném. Remélem jól gondolkozom.

Ja és engem érdekelne az a videó a "profikról" :)