FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szemtõl szembe meccsen csak, 11v11-ben meg tökéletes
az mitõl van hogy anno nem szaggatott a fifa mostanában pedig egyre sûrûbben laggol? nem értem h mitõl azóta már újra is lett rakva de néha jó néha nem :/
Közben találtam ezt is a neten.
Úgy értve, nyerj vmit és unlockolhatod megfelelõ pontszámért... ezért kérdeztem...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
LB nyomva tartása és akkor kicsiket lépked, RB-vel meg hirtelen fel lehet gyorsulni
Egy dolgot mondjon már meg végre vki. Hogyan lehet ilyen pontosan lõni. Az enyém valami rettentõen érzékeny és Xbox paddal jatszom. analog karral iranyítom, de megõrjít milyen érzékeny és kb. elmegy a kedvem az egésztõl 2-3 meccs után.
Ez a precision dribbling is érdekelne
Pontosan hogyan kell csinálni?
Köszi
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Miért van, hogy amikor online meccset játszanék, akkor kiírja, hogy sikeres ellenfélkeresés, majd pár másodperc után nem tud csatlakozni az ellenfélhez?
Eddig 1 azaz 1 online meccset játszottam.
Mi lehet a gond?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Pc-sek tudnak játszani X-BOX -osokal ??
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Most vettem meg eredetiben a fifa 12-õt, feltelepítem rendesen, de amikor elindítanám, akkor egy pillanatra felvillan a kezdõkép, majd kilép
mi lehet a baj?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Fájlnév: „Microsoft.DirectX.Direct3D, Version=1.0.2902.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35”
Ezt a hibaüzit dobja ki a fifa 12 win7 64 bit alatt valaki help pls...
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
megkérdi játszok? mondom jólvan de még életemben sem nyomultam boxon. õ egybõl választott csapatot , keretet...stb 😄 én meg állok azt nézek , kérdeztem mi az oké gomb...
megy a meccs
bayern-barca (csak gyors kiválasztottam a bayernt)
26.percben lõtt egy gólt! aztán ott állok a kapusával szemben azt kérdem melyik a lövés gomb? XD
ha tudtam volna akkor 1-1 meg kitudja mi az eredmény így meg ,hogy elsõ játék volt 0-1re kikaptam ! Félidõt toltunk , aztán léptem.
szóval fura, hogy 0 játéktudással vs simán vágja a srác és csak 1 gólt tudott lõni 😄
de nem volt rossz..
na ez pc -s topic de gondoltam egy post erejéig elfér 😄
amúgy nem volt rossz a játék, fasza mozgás , szép fû..stb
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
én meg úgy vagyok vele, hogy inkább fizetek plusz 3k-t és készhez kapom a játékot mint hogy olcsóbban és csak egy kódot kapjak plusz még töltenem kell a game-t amivel szintén idõ megy el...
de mint tudjuk van egy mondás mely szerint kinek a pap kinek a papné 😊
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
fifa online 2-t toljuk haverékkal hát hogy is mondjam fostalicska az egész de még nem is ez a baj, hanem az h eljutottam az Európa ligához a saját csapatommal és akárhányszor játszom le a meccset Disconnect a szervertõl ^^
Nos elvileg itt az elsõ találat lenne a válasz, de annyira csicskagcik hogy még egy oldalt is képtelenek megcsinálni AMIRE BE LEHET REGISZTRÁLNI, mert qvára nem küldi el az e-mail verifaction kódot és nem engedi megnézni..
szóval vlki vlmi help a problémára?^^
Érdeklõdnék, amikor karrierben felajánlja a klubbokat hova mehetek, akkor nehogy vhogy belenyúlni(progival) vagy más tippel, szal pl egy adott bajnokságban vagyok de az istenért nem ad be más csapatot onnan, pedig vagy6-7 xer is betölöttem hátha bead, de mindig más bajnokságok csapatait, onnan nem ahol addig voltam
Régebbi típusokban lehetett az adott bajnokságból is választani
Üdv
Bering
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Hétvégén feltettem a win7-et,mert szerettem volna kipróbálni az új nfs-t meg a battlefieldet is,de természetesen a fifát is...
A 11-re gondolok,és én régebben Gamerangerrel toltam vele neten,most viszont amikor szeretnék vkivel játszani elõször a betûk is nehezen jelennek meg amikor írok vmit,ill. mintha egy kicsit lassabb is lenne?Vkinek nem voltak hasonló gondjai esetleg és h mi a megoldás rá?a legújabb ati driver van fent egyébként...köszi
mondjuk nem fogom itt neked bizonygatni
Keresõvel fél perc megtalálni...........
nem fogom helyetted keresgetni innen is többen vették onnan