FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robi11
kösz szépen!! 😄D egyébként boldog karácsonyt mindenkinek!

izé van olyan h lekapcsolódás és akkor offline módba tesz
robi11
nekem Online nem laggol max 1 picit néha, mostanában a karriert tolom és ott laggol valamiért :/ sok dolgot nem értek ebben a fifában!! egyénként mostmár mér nem lehet kikapcsolni az origint?? tök szar h állandóan fel jön a fehér ablak mert bejelentezett valaki :/

nálam is ez van és nem értem

szemtõl szembe meccsen csak, 11v11-ben meg tökéletes
robi11
hali!!
az mitõl van hogy anno nem szaggatott a fifa mostanában pedig egyre sûrûbben laggol? nem értem h mitõl azóta már újra is lett rakva de néha jó néha nem :/

minden programot leállitottam még a virusirtot is és a probléma továbbra is fönn áll
Zenszkij
nézd meg nem fut-e valami program a háttérben

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

sziasztok nekem az lenne a problémám mikor telepitem a fifát telepités közben leáll ez mitöl lehet ?
Köszi!

Közben találtam ezt is a neten.

Okés, köszi, +tláltam, de ez az elõzõekben nem az extrákan volt ?
Úgy értve, nyerj vmit és unlockolhatod megfelelõ pontszámért... ezért kérdeztem...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

myl0
A classic XI az egyéb területeken belül van.

precision:
LB nyomva tartása és akkor kicsiket lépked, RB-vel meg hirtelen fel lehet gyorsulni

Kicsit egyoldalú, de elhiszem.

Egy dolgot mondjon már meg végre vki. Hogyan lehet ilyen pontosan lõni. Az enyém valami rettentõen érzékeny és Xbox paddal jatszom. analog karral iranyítom, de megõrjít milyen érzékeny és kb. elmegy a kedvem az egésztõl 2-3 meccs után.

Ez a precision dribbling is érdekelne
Pontosan hogyan kell csinálni?

Köszi
A FIFA12-ben is vannak ilyen extrák, mint pl. a classic csapat Völler, meg ezekkel. Ha igen hol találom ?

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

hát nem ?D

Helló mindenki!

Miért van, hogy amikor online meccset játszanék, akkor kiírja, hogy sikeres ellenfélkeresés, majd pár másodperc után nem tud csatlakozni az ellenfélhez?

Eddig 1 azaz 1 online meccset játszottam.

Mi lehet a gond?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

DAFFANGER
<#taps>

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Lacoka12
a én kérdésemre is válaszolna valaki

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

át hívod spanod azt gameltek😄

Halihóó.

Pc-sek tudnak játszani X-BOX -osokal ??

penge96
Sziasztok, azt meglehet oldani, hogy a virtuális profim ne induljon automatikusan a menedzser módban indított csapatomban? Pedig elõtt direkt szabadúszóvá tettem, és menedzser módban is annak írja, de mégis ott van az Arsenalban...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Sziasztok!

Most vettem meg eredetiben a fifa 12-õt, feltelepítem rendesen, de amikor elindítanám, akkor egy pillanatra felvillan a kezdõkép, majd kilép

mi lehet a baj?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

[HUN]FaTaL
Frissítsd a DXet.

http://goo.gl/gd6Zi5

zico87
Microsoft.DirectX.Direct3D, Version=1.0.2902.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35” fájl vagy szerelvény, illetve annak egyik függõsége nem tölthetõ be. A rendszer nem találja a megadott fájlt.
Fájlnév: „Microsoft.DirectX.Direct3D, Version=1.0.2902.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35”

Ezt a hibaüzit dobja ki a fifa 12 win7 64 bit alatt valaki help pls...

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

bakker tegnap corában egy srác nyomta a fifa-t 😄
megkérdi játszok? mondom jólvan de még életemben sem nyomultam boxon. õ egybõl választott csapatot , keretet...stb 😄 én meg állok azt nézek , kérdeztem mi az oké gomb...
megy a meccs
bayern-barca (csak gyors kiválasztottam a bayernt)
26.percben lõtt egy gólt! aztán ott állok a kapusával szemben azt kérdem melyik a lövés gomb? XD
ha tudtam volna akkor 1-1 meg kitudja mi az eredmény így meg ,hogy elsõ játék volt 0-1re kikaptam ! Félidõt toltunk , aztán léptem.
szóval fura, hogy 0 játéktudással vs simán vágja a srác és csak 1 gólt tudott lõni 😄
de nem volt rossz..
na ez pc -s topic de gondoltam egy post erejéig elfér 😄

amúgy nem volt rossz a játék, fasza mozgás , szép fû..stb
Lacoka12
hogyan kell a alap virtual kari képet vissza cserélni?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Firerock
Tud valaki nekem adni egy Neymar Face-t?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

viszont egy olyan gépigénynek örülnék amivel full grafikán laggolás nélkül megy a játék.
itt is meg lehet venni
én meg úgy vagyok vele, hogy inkább fizetek plusz 3k-t és készhez kapom a játékot mint hogy olcsóbban és csak egy kódot kapjak plusz még töltenem kell a game-t amivel szintén idõ megy el...
de mint tudjuk van egy mondás mely szerint kinek a pap kinek a papné 😊

nanemígyakartam, elcsesztem, de kattintsatok a linkre, nekem tetszett.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

http://www.youtube.com/watch?v=xu03jw4IYaA

lol, ezt mindenképpen nézzétek meg.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

Melyikkel kell cselezni? PLS VKI, amíg nem xbox 360-hoz volt igazítva az egész,addig tudtam,mert most az xboxon lévõ RS gombot kell forgatni,én meg a gépem a Tab-ra állítottam be, és azt h a fenébe forgassam? sehogy szval pls vki

dragon11
valaki annyira képes lenne h beregelne nekem arra a nyomi fórumra hogy legalább elátkozzam õket ?

dragon11
pacsi,

fifa online 2-t toljuk haverékkal hát hogy is mondjam fostalicska az egész de még nem is ez a baj, hanem az h eljutottam az Európa ligához a saját csapatommal és akárhányszor játszom le a meccset Disconnect a szervertõl ^^

Nos elvileg itt az elsõ találat lenne a válasz, de annyira csicskagcik hogy még egy oldalt is képtelenek megcsinálni AMIRE BE LEHET REGISZTRÁLNI, mert qvára nem küldi el az e-mail verifaction kódot és nem engedi megnézni..

szóval vlki vlmi help a problémára?^^

Sziasztok
Érdeklõdnék, amikor karrierben felajánlja a klubbokat hova mehetek, akkor nehogy vhogy belenyúlni(progival) vagy más tippel, szal pl egy adott bajnokságban vagyok de az istenért nem ad be más csapatot onnan, pedig vagy6-7 xer is betölöttem hátha bead, de mindig más bajnokságok csapatait, onnan nem ahol addig voltam

Régebbi típusokban lehetett az adott bajnokságból is választani

Üdv
Bering

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

Firerock
Melyik a legujabb szurkolói hang pack?

hedonist
Van valamilyen átigazolási program Fifa 12 höz PC-re? amit találtam egyáltalán nem mûködik. Win7re.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Ja. Fifa 12rõl van szó.

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

Csá. Egyik percrõl a másikra elment az ívelés gomb(A). Pedig a beállításoknál jól van. És a kiúgratás (W) sem mûkdik. Billentyûm jó mert a world ben müködik. Valaki valami ötlet. Mi lehet a baja? Ha átállítom a billentyût akkor sem jó. 😞

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

Forza Italia
srácok a Be a pro módba megint csak 4 évet lehet tolni???

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Firerock
Be a Pro-hoz nincs olyan kamera mint az Arena módban?

Sziasztok!
Hétvégén feltettem a win7-et,mert szerettem volna kipróbálni az új nfs-t meg a battlefieldet is,de természetesen a fifát is...
A 11-re gondolok,és én régebben Gamerangerrel toltam vele neten,most viszont amikor szeretnék vkivel játszani elõször a betûk is nehezen jelennek meg amikor írok vmit,ill. mintha egy kicsit lassabb is lenne?Vkinek nem voltak hasonló gondjai esetleg és h mi a megoldás rá?a legújabb ati driver van fent egyébként...köszi
Breki33
jó ha más is beírja újra aki ott vette elhiszed?

mondjuk nem fogom itt neked bizonygatni

Keresõvel fél perc megtalálni...........

Visszaolvastam és semmi erre utaló jel nyelv volt ezért kérdeztelek meg. De most már rájöttem, hogy nem lehet ennyiért kapni ezért nem vagy képes vélaszolni nem véletlenül.
Breki33
olvass vissza aztán kérj elnézést...........

nem fogom helyetted keresgetni innen is többen vették onnan
Persze.. Szóval hol lehet megvenni ennyiért? Hallgatlak.
Breki33
nem kamuztam
olvass kicsit vissza más is írta
Látom megint nem válaszolsz, csak azt nem érem miért jó kamuzni...?
Nekem nem szeretnél válaszolni? Hol szerzel fifát 4500ért....?