unrealnoise#33209
egyébként, anno nagy PES buzi voltam, a 6. résszel sokat toltuk, mérföldekkel jobb volt mint a FIFA. Ami brutálisan bosszantott annó, hogy volt az a belassulásos "effektje", azaz bugja a PC-ken, aki játszott vele, az gondolom tudja miről beszélek, néha brutál flottul ment a játék, néha meg mint a lassított felvétel. szó szerint. volt hogy percekig oké, aztán percekig slow motion.
a focis játékokba egy ideig beleuntam, aztán amikor hallottam mekkorát javult a konzolos FIFA, szidtam a jó istent, hogy PC-re miért nem ezt kapjuk... persze azóta beszereztem egy PS3-at és bár tényleg vannak hibái a játéknak, de értelmes és logikus fejlesztésekkel jönnek elő az EA Sports-nál.
pl. ez a tréningezősdi. brutál jó. Élvezettel tanít meg olyan dolgokra, melyeket egyébként nem tudtál vagy lusta voltál utánanézni. Szórakoztató, hangulatos. A FIFA 13-ból kilopott képek alapján pedig a menü, a körítés ismét kiváló lesz, tényleg évről évre fejlődik, nem ülnek rá csak úgy lazán a projektre.
a PES szvsz valahol pár évvel ezelőtt elveszítette a fonalat. és én még mindig nem látom a kiutat, mert hiába csinálna tényleg minden téren jó játékot a KONAMI, ha az EA nem csinál valami baklövést, és nem lesz jóval jobb a PES, addig érdemi változás nem lesz a bevételek eloszlását illetően.