FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barcalaci84
elkészítettem a szurkolói dalokat a az összes angol Premier Ligás csapathoz,
legalább öt , de a nagycsapatok több mint 10 mp3-at kaptak...

szurkolói dalok Premier League
Lacoka12
a nod 32 hogy lehet kikapcsolni nem látok kilépés gombot a menüjébe

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Gondolom ékezet volt az elõzõ nevében.
Lacoka12
csináltam egy másik felhasználói fiokót erre ott elindult

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Talán gyakorolj még többet és menni fog? 😊 Nekem nem voltak ilyen gondjaim igaz a játék nem gondolatolvasó! 😊
And 1
még annyit h meccsrõl meccsre jobban megy vele a játék mert kezdek hozzá szokni

And 1
csáó azt szeretném kérdezni hogy nálatok is van h mondjuk szélrõl beadnátok ... legyen szó gamepadról és nem oda megy ahova akarnátok ?
ezt azért kérdezem mert idáig az összes fifával billentyûzettel játszottam és elõvettem a régi saitek p480-as gamepadom hogy megnézzem milyen így a fifa 😄 nem rossz és sikerült nagyon jól beállítanom az irányítást rajta csak néha nem pont ahoz az emberhez passzol akihez szeretném és a beadások ... erre válaszoljatok nekem létszi 😄 köszi

Magyar alapból a játék, nem angol hanem magyar nyelvet válassz a nyelvválasztó képnél... '-.-
Hello 😊)

Ki lehet cserélni az angol kommentárt magyarra?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

barcalaci84
szóval csak a te kedvedért megnéztem megint, a hiba nem nálad van , hanem benned van😊

az egérrel kattintós dolog nem mûködik, mint írtam RT illetve LT (vagy gondolom ennek alternatívája billentyûzeten...)

Tehát: NE az egérrel próbálkozz
ott lesz a listában mind a 20 csapaté ( valószínûleg 3-szor 4-szer még majd meg kell nyomnod az RT-t még 😊

Billenytûzeten elég kell legyen ha egérrel LT-RT-re kattintok de nem csinál semmit,mindenre reagál ha egérrel kattintok AKÁRHOVÁ!
Erre miért ne reagálna?
Nem hiszem.
Rá van kötve kontroller is,azzal sem reagál,a hiba szerintem nem nálam van!
Ez a "magyarázat" a fájlok mellé nem elég,hülyeség,hogy 5-6 csapat szurkolói hangja megjelenítõdik a többi nem.
Ez a véleményem.
elite
Milyen világos borzalmas dolgot?

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Breki33
még nem néztem, de próbáld meg külön az enb-t külön a lod-ot másik enb-vel ami volt korábban tavalyival stb
Firerock
Hogyan lehetne ebbõl kivenni ezt a borzasztó világos dolgot? Az enb törlésével?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

barcalaci84
a játékon belül amikor társítani akarod , akkor LT illetve RT-vel lehet lapozni az oldalak közt (billentyûzeten nem tudom...)
Hát próbáltam betenni a szurkolói hangokat,az olasz ligába..
Mikor próbálom társítani nincs ott mindegyik,csak 5-6,lapozni próbáltam,hátha,nem enged.

Így csináltam: amit a C-re kellett ott van "chants" mappában,azon belül szintén mappákban a csapatok zenei fájljai.

A másik csomag pedig a Felhasználók,nevem,zene mappában van,azon belül a "playlist" mappa és benne pedig mappa nélkül a hangok!

Szerintem jól csináltam mégse jó..
Valaki segítene,köszi?!
Breki33
Patch :

Brothers HD GFX Patch
Content :

-Better Lightning;

-HD Quality to your game;

-Grass Color correction;

-Color of the game more alive;

-Applys AntiAliasing;

-Improved Depth of Field;

-Improved Shadows;

-Improved Ilumination;

-Adds 3D Turf.
Breki33
Breki33
Én ugyan még nem tettem fel az olaszt, de a többiek nevében is szeretném megköszönni a munkádat.

Örülök, hogy valaki ezt a részt is fontosnak tartja szerintem is az régebben csináltunk miis chant packokat de most általában csak a Juvesra jut idõ.

Még egyszer köszi és akkor az angolnál adott a szép feladat :-)
Breki33
ezzel mennie kell ez csak enb semmit se állít
elite
Nekem ezzel nem indul a játék. Bejön a töltõ képernyõ, aztán visszadob az asztalra. Win7 64 bit, eredeti játék...

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Breki33
de, fel kell tölteni hozzá cuccokat
aricsi
Nektek mûködött?

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

aricsi
Hát nálam nem mûxik ez a texture editor, el se indul, hibával kilép. 32 meg a 64 bites is.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

barcalaci84
32350-ben benne van mit hova másolj

a játékban a fifa testreszabása menüben saját zenék szurkolók menü liák és csapatok pont alatt kiválasztod a dolgokat értelemszerûen...

a Breki által linkelt PL pack nem tartalmaz playlisteket illetve szerintem túl halk is lenne + tele van silence -el
ja ok 😄

Az Angol szurkolói zenéket az Olasz mellé szinkronba be lehet másolni?
A játékban hol állítom be ha már beléptem,hogy a szurkolói hangok meg is szólaljanak?
Milyen mappába tegyem,stb,stb,konkrét,érthetõ leírást adnál légy szíves?

Köszi!

BL himnusz nincs véletlenüL?

Bocs a sok kérdésért,tényleg nem egyértelmû ez a másolgatás,kíváncsi leszek mûködik-é...
Köszönöm,megtettem,remélem menni fog!
Breki33
???

én ezt nem neked írtam 😊
Breki33
most nem nagyon tudom kipróbálni pont pes patch-et készítek de ha visszaolvasol attól a hozzászólástól amit írtam ott részletesen kitárgyaltuk a készítõvel

szerintem a hely mindegy playlist a fontos
barcalaci84
szóval azért kell szimplán a C: meghajtóra másolni a chants mappát a benne lévõ mp3-kkal mivel így ugyan az lesz az elérési útvonal , mint nekem , épp ezért elég csak bemásolni a playlisteket a windows zene mappájába (azért lett a C: mert ilyen mindenkinek van szerintem)

a windows zene mappája a Könyvtárak/Zene vagy Felhasználók/Nyilvános/nyilvános zene...
Breki33
hol látsz ott angolt?

tessék az angol linkje
http://www.mediafire.com/?9o7r8640niudacc
Szia!

Akkor el tudnád magyarázni légy szíves mit hova másoljak?

Mert ez nagyon nem érthetõ,hol van pl a Windows-nak Music mappája?
Bekattanok,azt sem tudom mit hová,merre?

Köszi!

"1.Copy the chants folder to simply C:/

2.Copy playlists folder to your main Music folder in windows…

3.Run the game and now you can edit your chants…

Szeretném kérdezni,hogy mit jelent az,hogy másoljam szimplán a C-re,a C-re hova?

A Windows-nak meg hol van Music Folder mappája?"

Köszi!
Igen,látom,hogy van Angol,ugyanitt a fifa-patch.com-on.
de én az egész ligához keresek, ez már meg volt nekem :p

Itt találtam:

http://www.fifa-patch.com/category/fifa-12-patch

Értem én,hogy mit ír de minek másoljam a C-re,hova,édesanyámba már elnézést!?
Idegesítenek ezek a felszínes leírások..
Breki33
azért az nem semmi lenne ha a moddingway-on angolul kérdeznéd az itteni srácot hogy kell felrakni :-)
Breki33
na csináljátok már ezt nem te találtad :-)

a készítõje barcalaci ittrni user profi ezekben beis írta ide

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1151744729&no=31885

van már egyébként angol is
Elvileg másold a zenéidet az egyik meghajtódra jelen esetben C:. A playlist ikonját pedig a Music mappába másold.(nem tudom hol van nem értem melyik mappára gondol) Ahol ezt találtad nem volt bõvebb leírás vagy kérdezési lehetõség?
BBVA Ligához chant packot lehet valahol találni?

Sziasztok!

Találtam egy ilyet:

FIFA 12 Chants for all Serie A by barcalaci84:

Chants for all 20 Seria A team

1.Copy the chants folder to simply C:/

2.Copy playlists folder to your main Music folder in windows…

3.Run the game and now you can edit your chants…

Szeretném kérdezni,hogy mit jelent az,hogy másoljam szimplán a C-re,a C-re hova?

A Windows-nak meg hol van Music Folder mappája?

Köszi!
Effe88
hát én se vágom ea azért láthatta volna hogy a fû kurva gáz:SS: és azt se értem miért nem 3d-s fû van😄😄😄 fifa 10 be volt már 3d-s itt meg nincs...

Breki33
á inkább bemásolom

"arénába vidd a labdát a 16-oson belülre, nyomd meg vmelyik irányt a d-padon, és akkor beáll büntetõre. Utána nyomj egy bal ravaszt (értsd: left trigger, értsd: LT, értsd: bal oldali hátsó gombok közül az alsó -.- ), és akkor megjelnik a kis kör, ami mutatja, h éppen hova menne a lövés. A kulcs nemcsak az erõ, meg a kis zöld középsõ szar, hanem, h a lövés irányába meddig tartod a bal analógot."

vetõdni jobb analóg

és ha most kijelented, hogy te bill-el játszol akkor dobok nemis mondom mit 😛
Szerintem minden nap megkérdezik szóval nem kell sokat visszaolvasnod... Ne legyél már lusta használni a keresõt vagy elolvasni egy-két hszt.
robi11
kb hanyadik oldal?

Igen azzal tudod megcsinálni.
aricsi
Editor? Ez a "Fifa 12 texture editor"-ra gondolsz? De nem tudom elhinni hogy egy modder se csinált patchet. Az a fura hogy a fifa 2005-ben is bepirosították a zoknit<#nyes>. Akkor le lehetett tölteni egy custom kitet.

Olvass vissza és kapod a választ... Mindig nézz körbe az adott topikba ne kérdezz egybõl.. '-.-
robi11
valaki segítsen már milyen gombot kell nyomi hogy ne mellé meg fölé mennyen a 11es xD mert már mindent próbáltam kevés sikerrel :/
jah meg még hogy melyik gomb az amelyikkel vetõdni kell mert azt se tudok 😄 köszi elõre is!