FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legalább öt , de a nagycsapatok több mint 10 mp3-at kaptak...
szurkolói dalok Premier League
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
ezt azért kérdezem mert idáig az összes fifával billentyûzettel játszottam és elõvettem a régi saitek p480-as gamepadom hogy megnézzem milyen így a fifa 😄 nem rossz és sikerült nagyon jól beállítanom az irányítást rajta csak néha nem pont ahoz az emberhez passzol akihez szeretném és a beadások ... erre válaszoljatok nekem létszi 😄 köszi
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
az egérrel kattintós dolog nem mûködik, mint írtam RT illetve LT (vagy gondolom ennek alternatívája billentyûzeten...)
Tehát: NE az egérrel próbálkozz
ott lesz a listában mind a 20 csapaté ( valószínûleg 3-szor 4-szer még majd meg kell nyomnod az RT-t még 😊
Erre miért ne reagálna?
Nem hiszem.
Rá van kötve kontroller is,azzal sem reagál,a hiba szerintem nem nálam van!
Ez a "magyarázat" a fájlok mellé nem elég,hülyeség,hogy 5-6 csapat szurkolói hangja megjelenítõdik a többi nem.
Ez a véleményem.
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Mikor próbálom társítani nincs ott mindegyik,csak 5-6,lapozni próbáltam,hátha,nem enged.
Így csináltam: amit a C-re kellett ott van "chants" mappában,azon belül szintén mappákban a csapatok zenei fájljai.
A másik csomag pedig a Felhasználók,nevem,zene mappában van,azon belül a "playlist" mappa és benne pedig mappa nélkül a hangok!
Szerintem jól csináltam mégse jó..
Valaki segítene,köszi?!
Brothers HD GFX Patch
Content :
-Better Lightning;
-HD Quality to your game;
-Grass Color correction;
-Color of the game more alive;
-Applys AntiAliasing;
-Improved Depth of Field;
-Improved Shadows;
-Improved Ilumination;
-Adds 3D Turf.
Örülök, hogy valaki ezt a részt is fontosnak tartja szerintem is az régebben csináltunk miis chant packokat de most általában csak a Juvesra jut idõ.
Még egyszer köszi és akkor az angolnál adott a szép feladat :-)
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
a játékban a fifa testreszabása menüben saját zenék szurkolók menü liák és csapatok pont alatt kiválasztod a dolgokat értelemszerûen...
a Breki által linkelt PL pack nem tartalmaz playlisteket illetve szerintem túl halk is lenne + tele van silence -el
A játékban hol állítom be ha már beléptem,hogy a szurkolói hangok meg is szólaljanak?
Milyen mappába tegyem,stb,stb,konkrét,érthetõ leírást adnál légy szíves?
Köszi!
BL himnusz nincs véletlenüL?
Bocs a sok kérdésért,tényleg nem egyértelmû ez a másolgatás,kíváncsi leszek mûködik-é...
szerintem a hely mindegy playlist a fontos
a windows zene mappája a Könyvtárak/Zene vagy Felhasználók/Nyilvános/nyilvános zene...
Akkor el tudnád magyarázni légy szíves mit hova másoljak?
Mert ez nagyon nem érthetõ,hol van pl a Windows-nak Music mappája?
Bekattanok,azt sem tudom mit hová,merre?
Köszi!
"1.Copy the chants folder to simply C:/
2.Copy playlists folder to your main Music folder in windows…
3.Run the game and now you can edit your chants…
Szeretném kérdezni,hogy mit jelent az,hogy másoljam szimplán a C-re,a C-re hova?
A Windows-nak meg hol van Music Folder mappája?"
Köszi!
http://www.fifa-patch.com/category/fifa-12-patch
Értem én,hogy mit ír de minek másoljam a C-re,hova,édesanyámba már elnézést!?
Idegesítenek ezek a felszínes leírások..
a készítõje barcalaci ittrni user profi ezekben beis írta ide
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1151744729&no=31885
van már egyébként angol is
Találtam egy ilyet:
FIFA 12 Chants for all Serie A by barcalaci84:
Chants for all 20 Seria A team
1.Copy the chants folder to simply C:/
2.Copy playlists folder to your main Music folder in windows…
3.Run the game and now you can edit your chants…
Szeretném kérdezni,hogy mit jelent az,hogy másoljam szimplán a C-re,a C-re hova?
A Windows-nak meg hol van Music Folder mappája?
Köszi!
"arénába vidd a labdát a 16-oson belülre, nyomd meg vmelyik irányt a d-padon, és akkor beáll büntetõre. Utána nyomj egy bal ravaszt (értsd: left trigger, értsd: LT, értsd: bal oldali hátsó gombok közül az alsó -.- ), és akkor megjelnik a kis kör, ami mutatja, h éppen hova menne a lövés. A kulcs nemcsak az erõ, meg a kis zöld középsõ szar, hanem, h a lövés irányába meddig tartod a bal analógot."
vetõdni jobb analóg
és ha most kijelented, hogy te bill-el játszol akkor dobok nemis mondom mit 😛